İzmir Çıkışlı Likya, Marmaris, Datça Turu Tur Programı

İZMİR ÇIKIŞLI LİKYA TURU

20 - 22 Nisan 2019 

2 Gece 3 Gün

Hayatın akışına kısa bir mola...

Akyaka, Dalyan, İztuzu Plajı, Saklıkent, Kaputaş Plajı,

Kaş, Kekova, Fethiye, Marmaris, Datça

AKYAKA, DALYAN ve KEKOVA'da Tekne Keyfi

Memnuniyet Rekoları Kıran Otelimiz 

4 Yıldızlı OCEAN BLUE HIGH CLASS HOTEL'de 2 Gece Konaklama

Fethiye'de konaklama ayrıcalığıyla...

Kalkış Yerleri: GİRNE OFİS ÖNÜ, KARŞIYAKA ANIT, ÜÇKUYULAR, ÜÇYOL, SABANCI, LOZAN, EGE ÜNİ. ACİL
Gezilecek Yerler: Akyaka, Dalyan, İztuzu Plajı, Saklıkent, Kaputaş Plajı, Kaş, Kekova, Fethiye, Marmaris, Datça
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - AKYAKA - DALYAN - İZTUZU PLAJI - FETHİYE

Sabah 06:40 Girne Caddesi Bellima Tur Ofis Önü, 06:55 Mavişehir Egepark Önü, 07:05 Bostanlı İskele, 07:10 Karşıyaka Anıt, 07:30 Lozan Atatürk Lisesi Önü, 07:45 Üçyol Otobüs Yazıhaneleri, 07:55 Üçkuyular Opet önünden siz değerli misafirlerimizi alıyor ve keyifli yolculuğumuza başlıyoruz. Yol üzerinde alacağımız kahvaltımız (ekstra) ardından Muğla'nın şirin kasabası, doğası bozulmamış, Sakin Şehir (CittaSlow) unvanını almış Akyaka'ya gidiyoruz. Burada vereceğimiz kısa serbest zamanımızda dileyen misafirlerimiz tekne turumuza (ekstra) katılabilir, dileyen misafirlerimiz bu şirin kasabanın sokaklarını ve sahilini keşfedebilir. Tekne turumuzun ardından rotamızı Dalyan Boğazı olarak adlandırılan, Köyceğiz Gölü ile Akdeniz arasında kıvrıla kıvrıla uzayan zümrüt yeşili sazlık ve lagünlerin kenarına kurulmuş, caretta caretta'ları ile meşhur Dalyan'a çeviriyoruz. Burada katılacağımız tekne turumuzda (ekstra) labirenti andıran sazlıkların arasından süzülerek, bir yanımızda yeşil doğa bir yanımızda tarihi Kaunos Kral Kaya mezarlarını görüyor ve fotoğraf çekme fırsatı buluyoruz. Ardından Avrupa’nın en iyi plajlarından biri seçilmiş İztuzu Plajı'na varıyoruz. Dileyen misafirlerimiz 5 km uzunluğundaki plajdan yararlanabilir, kanal ağzında yüzmenin tadını çıkarabilirler. Molamızın ardından öğle yemeği için hareket ediyor, sonra teknelerle tekrardan Kaya mezarlarının asırlar öncesinden gelen mistik görüntüsüne şahit olup, kanallar arasındaki gezimizi tamamlıyoruz. Akşam yemeğimizi almak üzere Fethiye'de bulunan otelimize gidiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama: 4* OCEAN BLUE HIGH CLASS HOTEL



2 Gün: SAKLIKENT - KAPUTAŞ PLAJI - KAŞ - KEKOVA - FETHİYE

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Saklıkent Kanyonu'na gidiyoruz. Saklıkent Kanyonu’nda bizi ilk önce, müthiş bir şarıltı ile akan Eşen Çayı karşılayacak. Rehberimizin anlatımları eşliğinde demir iskeleye döşenen tahta merdiven üzerinde yürüyerek kayaların altından fışkıran tertemiz kaynağa ulaşacağız. Dileyen misafirlerimiz kanyonda coşkun suların üzerine kurulmuş ve yörenin kilimi ile yatıkların serildiği divanlarda oturabilir, ayaklarınızı buz gibi suda serinletirken, gözleme ve alabalık yiyebilirsiniz. İsterseniz kanyonda ilerleyerek gizli cennetlerle buluşabilirsiniz. Huzurun ve heyecanın aynı anda yaşadığı bu nadide mekanın sularında rafting yapabilirsiniz. Saklıkent gezimizi tamamladıktan sonra yönümüzü daha da güneye, Kaş'a doğru çeviriyoruz. Yolumuzun üzerinde bulunan ve doğal sit alanı olan Kaputaş Plajı'nda kısa bir fotoğraf molasının ardından Antalya sınırlarına giriyoruz ve Kaş'a varıyoruz. Antalya'nın şirin kasabası Kaş'ta rehberimizin anlatımları eşliğinde kısa bir gezi yapıyor ve ardından kahvelerimizi bu güzel sahil kasabasında yudumluyoruz. Kaş gezimizin ardından Kekova'ya gidiyoruz. Uçağız'dan teknelerimize biniyor ve tekne turumuza (ekstra) başlıyoruz. Kekova tekne turumuzda göreceğimiz yerler; Batık Şehir, Korsanlar Adası, Gök Kayalar olacak. Tekne turumuzu da tamamladıktan sonra dinlenmek ve akşam yemeğimizi almak üzere otelimize yerleşiyoruz.

Konaklama: 4* OCEAN BLUE HIGH CLASS HOTEL



3 Gün: MARMARİS - DATÇA - İZMİR

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından, bavullarımızı topluyor ve otelimizden ayrılıyoruz. Dönüş yolculuğumuzun ilk durağı Marmaris olacak. Marmaris Yat Limanı'nda sabah kahvelerimizi yudumluyoruz. Sonrasında Marmaris'ten ayrılıyor ve bir diğer şirin kasaba Datça'ya doğru yola çıkıyoruz. Rehberimizin anlatımları eşliğinde Datça'ya varıyoruz ve Can Yücel Evi'ni ziyaret ediyoruz. Taş evlerini, sokaklarını dolaştıktan sonra Datça’nın merkezine giderek Datça‘nın sokaklarında kayboluyoruz. Badem ve köy ürünlerinden satin alma fırsatı bulduktan sonra İzmir'e doğru dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Bu keyifli gezimizin ardından siz değerli misafirlerimiz ile üzülerek vedalaşıyor ve bir sonraki turumuzda tekrar görüşmeyi umut ediyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Yeni Model Otobüs İle Ulaşım

Belirtilen Tüm Çevre Gezileri ve Turlar

2 Gece 4* Otel de Konaklama

Otel de 2 Sabah Kahvaltısı

Otel de 2 Akşam Yemeği

Profesyonel Yerel Rehberlik Hizmetleri

Araç İçi İkramlar

Mesleki Sorumluluk Sigortası



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Otel’de Yapılan Ekstra Harcamalar

Müze ve Ören Yeri Girişleri veya Müze Kart

Öğle Yemekleri

İlk Gün Sabah Kahvaltı

Son Gün Akşam Yemeği

Tekne Turları: 

Akyaka Tekne Turu 12,5 TL

Dalyan Tekne Turu 60 TL (Öğle Yemeği dahil)

Kekova Tekne Turu 70 TL (Öğle Yemeği dahil)



Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamaların tamamı 4* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.

    Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

    Turlarımız da kademeli fiyat sistemi bulunmaktadır. 


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/izmir-cikisli-likya-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 19.04.2024 18:43 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.