Avşa Adası & Erdek Turu Tur Programı

 AVŞA ADASI & ERDEK TURU 

Gölyazı, Bandırma, Erdek, Avşa Adası, Aşk Köprüsü, Manyas Kuş Cenneti,
Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Farkı, Mustafakemalpaşa

5*GRAND ASYA HOTEL 2 GECE KONAKLAMA

(3 Gün-2 Gece) 699 TL

  9 TUR: 24-26 Eylül   10. Tur: 22-24 Ekim  10.Tur: 29-31 Ekim 

Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir.

Kalkış Yerleri: Girne Ofis Önü, Karşıyaka Anıt, Üçkuyular, Üçyol, Sabancı, Lozan, Ege Üni. Acil
Gezilecek Yerler: Gölyazı, Bandırma, Erdek, Avşa Adası, Aşk Köprüsü, Manyas Kuş Cenneti, Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Farkı, Mustafakemalpaşa
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - ULUABAT GÖLÜ - GÖLYAZI TURU - BANDIRMA

Belirlenen saatlerde belirlenen noktalardan siz değerli misafirlerimizi alarak alacağımız kahvaltının ardından ilk olarak ULUABAT GÖLÜ, GÖLYAZI KÖYÜ’ne uğruyoruz. Tarihi ve sanatsal olarak değil doğal güzellikleri olan Bursa’nın en güzel sayfiye yerlerinden olan Gölyazı Köyü’nü ziyaret ediyoruz. Hristiyanlık tarihide önemli bir yeri bulunan müze şehir Gölyazı Uluabat (Apollont) Gölü kıyısında doğa ile tarihin bir arada buluştuğu eşsiz bir güzellik sunuyor. Tarihi havası, yemyeşil doğası, sıcak sohbetli köy kadınları, yemyeşil gölün emektar balıkçı amcaları, bizleri büyüleyecektir. Gölyazı’da zeytin ağaçları arasında ilerlerken girişte restore edilmiş tarihi yel değirmeni karşılıyor bizleri. Muhteşem görüntüsü ile Gölyazı ve Uluabat Gölü manzarasında bölge hakkında bilgi alıp, harika manzara fotoğrafları çekebileceğiniz serbest zamanımız oluyor. Sonrasında Anadolu Rum Ortodoks kiliselerinin önemli ve özgün örneklerinden biri olan Aziz Panteleimon Kilisesi görüyoruz.  Sonrasında keyifli bir yürüyüşle köy meydanına geçiyoruz. Köy meydanında yer alan Tarihi Ağlayan Çınarı görüp rehberimizden hikayesini dinledikten sonra köprü üzerinden yarımadaya geçiyoruz. Günümüzde kafe olan restore edilmiş tarihi Gölyazı Hamamı'nı ve Camisi'ni, tarihi surları, Uluabat Gölü'nden avlanan balıkların satıldığı Asırlık Mezatı, Faik Bey Konağı'nı, 250 yıllık Rum evlerini rehberimizin anlatımları eşliğinde gezip meydanda çay molası veriyoruz sonrasından Gölyazı’dan ayrılıp BANDIRMA’ya hareket ediyoruz. Bandırma’da 5* Grand Asya Hotel’e yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: BANDIRMA ARKEOLOJİ MÜZESİ - ERDEK - AVŞA ADASI - BANDIRMA

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, ilk olarak BANDIRMA ARKEOLOJİ MÜZESİ'ni geziyoruz. Daha sonra ERDEK merkezine giderek liman çevresindeki serbest zaman da ZEYTİNLİADA'ya karşı çaylarınızı yudumlayabilir, dilerseniz çarşı da sevdikleriniz için hediyelik alışverişleri yapabilirsiniz. Ardından feribotla, PAŞA LİMANI ADASI’nı izleyerek AVŞA ADASI’na ulaşıyoruz. Marmara Denizi ortasında Kapıdağ Yarımadası' nın uzantısında oluşmuş, Bir ismi Avşa , diğer ismi Türkeli, halk arasında ise Şarap Adası olarak ünlenmiş Ada'da vakit geçirebilmeniz ve alışveriş yapabilmeniz için serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonra tekrar buluşarak ERDEK'e feribot ile geri geliyoruz. Bandırma'daki 5* GRAND ASYA OTEL'e varıyoruz. Akşam yemeği sonrası dilerseniz Bandırma Sahili'nde yürüyüş yapabilir, kafeler de akşam kahvelerinizi içerek keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.



3 Gün: AŞK KÖPRÜSÜ - MANYAS KUŞ CENNETİ - SUUÇTU ŞELALESİ VE TABİAT PARKI - MUSTAFAKEMALPAŞA - İZMİR

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, deniz kokusu ve martı sesleri arasında güne başlayarak, Bandırma’nın simgesi AŞK KÖPRÜSÜ’nde fotoğraflarımızla anılarımızı ölümsüzleştirdikten sonra, Bandırma'nın bir mahallesi olan EDİNCİK'e hareket ediyoruz. Tarihe meydan okumuş renkli renkli Rum Evleri arasında gezerek, muhteşem beğeniler alabileceğiniz fotoğraflarımızı çekip meydan da çay bahçesinde mola veriyoruz. Daha sonra Türkiye’ nin en önemli kuş cennetlerinin başında gelen MANYAS KUŞ CENNETİ Milli Parkına hareket ediyoruz. Burada yürüyüşlerimiz esnasında hayranlıkla izleyeceğimiz birbirinden ilginç kuşları ve keyifli anları fotoğraf albümümüze ekliyoruz. Daha sonra bir doğal güzellik olan, 38 metre yükseklikteki falezlerden dökülerek Mustafakemalpaşa ilçesinin su ihtiyacını karşılayan SUUÇTU ŞELALESİ ve TABİAT PARKI'nı ziyaret ediyoruz. Daha sonrasında Mustafakemalpaşa ilçesine gelerek meşhur Kemalpaşa Tatlımızı yedikten sonra İzmir'e doğru geri dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Akşam saatlerinde sizleri aldığımız noktalara geri bırakarak bir sonraki BELLİMATUR seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Otelde 2 gece konaklama
  • Otelde Sabah Kahvaltısı (2) Akşam Yemeği (2)
  • Programda belirtilen tüm turlar ve geziler
  • Seyahat Sağlık Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İlk gün yolda alacağımız sabah kahvaltısı
  • Tüm öğle yemekleri
  • Tüm içecekler
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
  • Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar
  • Avşa-Erdek feribot geçişleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamaların tamamı 4* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.

    Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

    Turlarımız da kademeli fiyat sistemi bulunmaktadır. 


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/avsa-erdek-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 20.04.2024 19:32 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.