+Batı Akdeniz Sahilleri Turu (Antalya & Alanya) Tur Programı
ERKEN REZERVASYON FIRSATI İLE
SEZON BOYU BAYRAMLAR DAHİL!
 
BATI AKDENİZ SAHİLLERİ TURLARI
(ANTALYA & ALANYA)

ANTALYA - ALANYA - KEMER - KÖPRÜLÜ KANYONU

Düden Şelalesi, Aspendos Tiyatrosu, Köprülü Kanyonu, Rafting, Alanya, Dim Çayı
Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, Kleopatra Plajı, Side Antik Kenti, Side Çarşı
Apollon Tapınağı, Kemer Merkez, Kleopatra Burnu, Phaselıs Plajı, Tahtalı Dağı Teleferik, Kekova, Kaş

4*B BUSINESS HOTEL & SPA
Kapalı Havuz & Hamam & Sauna

TUR HAREKET TARİHLERİ (3 GECE 3 GÜN)

5.tur: 18-21 Haziran, 6.tur: 09-12 Temmuz
7.tur: 31 Temmuz-03 Ağustos 
(Kurban Bayramı)
8.tur: 27-30 Ağustos, 9.tur: 24-27 Eylül, 10.tur: 29 Ekim-01 Kasım

Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler:
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - ANTALYA - DÜDEN ŞELALESİ - ASPENDOS TİYATROSU - KÖPRÜLÜ KANYONU - RAFTİNG

Belirlenen noktalarımızdan alındıktan sonra Akdeniz’in maviliklerine doğru yola çıkıyoruz. Kısa molalar vererek sürdürdüğümüz yolculuk sonrası ANTALYA ’ya ulaşıyoruz.
Sabah kahvaltımızı (ekstra) olarak aldıktan sonra, turumuza başlıyoruz. Öncelikle DÜDEN ŞELALESi gezimizi gerçekleştiriyoruz. Suyun özgürlüğüne ve uçsuz bucaksız görüntülerine şahit olduktan sonra Anadolu topraklarında en iyi korunmuş Roma Tiyatrosu olma özelliği taşıyan ASPENDOS TİYATROSU ‘nu geziyoruz. Turumuzun bitiminde dileyen konuklarımız ile birlikte (ekstra aktivite) hafızalarınızdan silinmeyecek bir aktivite olan KÖPRÜLÜ KANYONU ‘nda RAFTİNG ‘e gidiyoruz. Aktiviteye katılmayan misafirlerimiz KÖPRÜLÜ KANYON ‘unda vakit geçirebilirler. Restaurantında dinlenerek, kahvelerini yudumlayabilirler ve atıştırmalıklar alabilirler. Akşam yemeği ve konaklama ANTALYA ‘daki otelimizde.



2 Gün: ALANYA - DİM ÇAYI - ALANYA KALESİ - DAMLATAŞ MAĞARASI - KLEOPATRA PLAJI - SİDE ANTİK KENTİ - SİDE ÇARŞI - APOLLON TAPINAĞI

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, ALANYA ‘ya hareket ediyoruz. Rehberimiz eşliğinde yapacağımız ALANYA ŞEHİR TURU sonrasında buz gibi sularında serinleme imkanı ve yüzme molası vereceğimiz DİM ÇAYI ‘na gidiyoruz. Vereceğimiz öğle yemeği molası sonrasında ALANYA Şehir Merkezi ’nde ALANYA KALESİ ‘ni görme fırsatını buluyoruz. Yoğunluğuna göre gezme imkanı da elde edebiliriz. Ardından DAMLATAŞ MAĞARASI ’nı ziyaret edip, ince kumlu, alabildiğine geniş bir plaj olan Kleopatra'nın bile banyo yaptığı söylenen, denizin sığ olması ile bilinen KLEOPATRA PLAJI ’nda yüzme molası veriyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte hareket edip SİDE ANTİK KENTİ ‘ni gezmek için yola çıkıyoruz. Keyifli ve güzel bir günün ardından akşam üzeri molasını SİDE ÇARŞI ‘da serbest zaman alıyoruz. Sevdiklerimize hediyelikler almayı ihmal etmiyor ve sonrasında APOLLON TAPINAĞI ‘nı  ziyaret edip, otele doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ANTALYA ‘daki otelimizde.



3 Gün: KEMER MERKEZ - TAHATALI DAĞI TELEFERİK - KEKOVA - TEKNE TURU - KAŞ - İZMİR

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, KEMER ‘e hareket ediyoruz. KEMER MERKEZ ‘de serbest zaman veriyor dileyen konuklarımız marinada sabah kahvelerini yudumlayabilirler. Kemer serbest zaman sonunda otobüs ile kısa bir yolculuğun ardından,dileyen misafirlerimiz ise (ekstra aktivite) TAHTALI DAĞI TELEFERİK TURU ‘na katılabilirler. Tahtalı Teleferiği, Dünya ‘nın ikinci, Avrupa ’nın ise en uzun Teleferiğidir. Akdeniz’i ve 2.365 Metre yüksekliğindeki TAHTALI DAĞI ’nın zirvesini birleştiriyor. Teleferik istasyonumuza vardığımızda, 80 kişilik deniz manzaralı panoramik kabinler ile dağa çıkışımızı gerçekleştiriyoruz. Buradaki cafede ekstra içeceklerimizi yudumladıktan sonra inişimize başlıyoruz. Dağ istasyonu 360 derecelik panoraması ile super manzaraları sizlerin keyfine bırakıyor olacak. İniş sırasında dünyanın en güzel korunmuş doğal bölgesinin üstünden geçerek muhteşem bir deneyim yaşıyoruz. Bu harika manzaranın keyfini çıkarıyoruz. Burada göreceğiniz, FİNİKE ve SİDE arasındaki şahane manzaraya hayran kalacaksınız. Ardından ÜÇAĞIZ ‘dan teknelerle tura çıkma imkanı buluyoruz. (Ekstra Tekne Turu) KEKOVA TEKNE TURU ‘nda göreceğimiz yerler; BATIK ŞEHİR, KORSANLAR ADASI, GÖK KAYALAR koylarını kısa molalar vererek geziyoruz. Yüzme molaları ve keyifli tekne yolculuğu sonrasında bindiğimiz noktada tekneden iniyoruz. Tur aracımızdaki yerimizi aldıktan sonra yolculuğumuz sürüyor ve KAŞ ‘da mola veriyoruz. Meis Adası ‘na karşı kahvelerimizi yudumladıktan sonra kısa molalara istinaden geri dönüş yolculuğumuz başlıyor.Gece geç saatlerde İZMİR ‘e ulaşıyor ve bir başka organizasyonumuzda tekrar yeni hatıralar biriktirmek dileğiyle. Hoşca kalın…



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otel’de Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • BELLİMA Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • BELLİMA Güvencesi
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Turlar Esnasında Alınan Öğle Yemekleri
  • Ekstra Olduğu Belirtilen Her Türlü Hizmet
  • EKSTRA Kemer Tekne Turu: ...
  • EKSTRA Rafting Aktivitesi: ...
  • EKSTRA Tahtalı Teleferik Turu: ...


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamaların tamamı 4* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.

    Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

    Turlarımız da kademeli fiyat sistemi bulunmaktadır. 


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/antalya-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 01:21 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.