Ankara ve Anıtkabir Turu Tur Programı

  ANKARA & ANITKABİR TURU  

GÜNDÜZ ÇIKIŞLI

4* THE ANKARA HOTEL KONAKLAMA AYRICALIĞI

ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİ - ANKARA KALESİ - 1.MECLİS - 2. MECLİS - ETNOGRAFYA MÜZESİ
ANITKABİR - KURTULUŞ SAVAŞI MÜZESİ - ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ
 

    1 TUR: 26-27 Eylül      

2 TUR: 10-11 Ekim      3 TUR: 9-10 Kasım    

(2 Gün 1 Gece)

 

    ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!    

ERKEN REZERVASYON, HER TARİHTE  İLK 10 KİŞİ İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK,NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR.

Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Ankara - Anadolu Medeniyetler Müzesi - Ankara Kalesi1.Meclis - 2. Meclis - Etnografya Müzesi - ANITKABİR - ATATÜRK Orman Çiftliği - İzmir
PROGRAM
1 Gün: Ankara - Anadolu Medeniyetler Müzesi - Ankara Kalesi

Belirnen noktalarımızdan alındıktan sonra  hareketle siz değerli misafirlerimizi alarak, TURGUTLU-SALİHLİ-KULA-AFYON üzerinden ANKARA' ya ulaşıyoruz. Önce, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Ankara'nın Altındağ ilçesinin Ulus semtinde bulunan tarih ve arkeoloji müzesidir.ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİ’ ni ziyaret ediyoruz. Daha sonra Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan tarihi bir kale. Ne zaman yapıldığı kesin olarak bilinmemekle birlikte MÖ 2. yüzyıl başında Galatların Ankara'ya yerleşmeleri sırasında kalenin var olduğu bilinmektedir. Romalılar, Bizanslılar, Selçuklular ve Osmanlılar dönemlerinde birçok kez onarımdan geçmiştir. ANKARA KALESİ’ ni geziyoruz. Gezdiğimiz yerlerde ve hafif yorgunluğumuzu atmak için Otelimize  4* THE ANKARA OTEL’ e yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 



2 Gün: 1.Meclis - 2. Meclis - Etnografya Müzesi - ANITKABİR - ATATÜRK Orman Çiftliği - İzmir

Otelde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, 1.MECLİS BİNASI’ nı, 2.MECLİS BİNASI’ nı geziyoruz Ardından,Etnografya Müzesi Türk Milli karakterini, tarihini ve kültürünü yansıtır. Cumhuriyet döneminde müze olarak planlanıp yapılan ilk devlet müzesidir.ETNOGRAFYA MÜZESİ’ ni ziyaret ediyoruz. Ulu Önder ATATÜRK'ümüzün evine doğru,Türk mimarlarının üstün bir eseri olan ANITKABİR’ e hareket ediyoruz. ANITKABİR’ e ulaşıyoruzTürk Kurtuluş Savaşı'nın, inkılapların önderi ve Türkiye'nin ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün, Ankara Anıttepe'de bulunan anıt mezarıdır. Ayrıca dördüncü cumhurbaşkanı Cemal Gürsel de 1966 yılında devrim şehitleri bölümüne defnedilmiştir. 1973'ten beri İsmet İnönü'nün kabri de Anıtkabir'dedir.Atamızın huzurunda, saygı duruşumuzu gerçekleştirip, burada bulunmanın hazzını yaşıyoruz. KURTULUŞ SAVAŞI MÜZESİ gezimizi de tamamladıktan sonra, Atatürk' ün 5 Mayıs 1925 yılında, Ankara' da modern bir çiftlik kurulması için verdiği talimat ile kurduğu ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ’ ne geçiyoruz. Yeşillikler içerisinde, bu güzel yerde gezintilerimizi yaparak, İZMİR’ e dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Geç saatlerde İZMİR’ e ulaşıyor ve bir başka BELLİMA TUR seyahatinde görüşmek üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 4* THE ANKARA OTEL’ de 1 Gece 
  • Otel'de 1 Kahvaltı 1 Akşam Yemeği
  • Lüks Otobüslerle Ulaşımlar ve Şehir Turları
  • Çevre Gezileri ve İkramlar
  • Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
  • Sigorta
  • Bellima Tur Güvencesi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri ve Milli Park Girişi
  • Öğle Yemekleri
  • Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
  • Otelde belirlenen ekstralar
 


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://bellimatur.com/izmir-cikisli-ankara-anitkabir-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 09:58 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.