Eko Karadeniz Yaylalar ve Batum Turu Tur Programı

EKOKARADENİZ YAYLALAR VE BATUM TURU

TRABZON, RİZE, HOPA, BATUM, AYDER YAYLASI, UZUNGÖL, SAMSUN

Karadeniz'in Büyülü Güzellikleri Yaylalarda Keşfedilir... 

YAYLA KONAKLAMALI ve YAYLA GEZİLİ PROGRAM Sadece 799 TL.

Ekstra Ödeme Yok... Tüm Turlar Fiyata Dâhil

Kalkış Yerleri: GİRNE OFİS ÖNÜ, KARŞIYAKA ANIT, ÜÇKUYULAR, ÜÇYOL, SABANCI, LOZAN, EGE ÜNİ. ACİL
Gezilecek Yerler: Trabzon Atatürk Köşkü - Sümela Manastırı - Ayder Yaylası - Batum - Zilkale - Palovit Şelalesi - Uzungöl - Boztepe
PROGRAM
1 Gün: İzmir - Trabzon

Gerekli molalar sonunda Trabzon’a varıyor dileyen misafirlerimiz ile yöresel köy kahvaltımızı yapıyoruz. Trabzon merkezde bulunan Atatürk’ün Köşkünü ve 13.yy Bizans kilisesi Ayasofya Camisini gezdikten sonra Trabzon’da yöre insanın el emekleri ile yapılan Kazaziye sanatı hakkında bilgilendirileceğimiz ve alış veriş imkânı bulacağımız Gümüş Kazaziye Atolyemizi ziyaret edeceğiz. Ardından Maçka Altındere Milli Parkı’na varıyoruz. Sümela Manastırı’na hareket ediyor ve manastırı geziyoruz. Ziyareti sonrası öğle yemeğimizi alacağımız restaurantımıza varıyoruz. Ardından aracımızda buluşup Ayder Yaylasına hareket ediyoruz Gelintülü Şelalesini görüyor Kalegon Mevkiinde fotoğraf molası veriyor ardından Akşam yemeği ve konaklama için otelimize yerleşiyoruz.



2 Gün: Trabzon-Atatürk Köşkü-Kazaziye-Ayasofya-Müzesi Sümela Manastırı-Ayder Yaylası

Otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından pasaporta ihtiyaç olmadan sadece kimliğimizle Sarp Sınır Kapısından Batum’a geçiyoruz. Batum’da Saint Andrew heykelinin heybetine tanıklık ettikten sonra; Gonio Apsaros Kalesi’nin panoramik olarak görüyoruz. Kafkasların mitolojik yüzünü gösteren Medea Heykeli’ni görüp, sonrasında Piazza Meydanı’na gidiyoruz, Tiyatro Meydanı’nda, Altın renkli Poseidon Heykeli’ni görüp fotoğraf molası veriyoruz. Dünyadaki 14 yazı sisteminden biri olan Gürcü Alfabesini görebileceğimiz Alfabe Kulesi ve aşkları filmlere ve kitaplara konu olan Ali ve Nino Heykeli’ni görüp Avrupa meydanında şehri tanımak için ve öğle yemeği için serbest zaman sunuyoruz. Ardından kentin heyecan verici köşelerinden olan ünlü Batum Botanik Bahçesi’nin seyir terasından Batum’u ve botanik bahçesinin fotoğrafladıktan sonra dileyen misafirlerimizin yüzme molası verebileceği; dileyenlerin alış veriş ve yürüyüş yapabileceği muhteşem Boulevard‘da gidiyoruz. Ardından akşam yemeği ve konaklama için Sarp Sınır kapısından çıkış işlemlerimizi yapıp otelimize hareket ediyoruz.



3 Gün: Tam Gün Batum Turu -Batum-Gonio Kalesi-Medea Heykeli-Piazza Meydanı-Alfabe Kulesi-Ali Ve Nino Heykeli

Otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından pasaporta ihtiyaç olmadan sadece kimliğimizle Sarp Sınır Kapısından Batum’a geçiyoruz. Batum’da Saint Andrew heykelinin heybetine tanıklık ettikten sonra; Gonio Apsaros Kalesi’nin panoramik olarak görüyoruz. Kafkasların mitolojik yüzünü gösteren Medea Heykeli’ni görüp, sonrasında Piazza Meydanı’na gidiyoruz, Tiyatro Meydanı’nda, Altın renkli Poseidon Heykeli’ni görüp fotoğraf molası veriyoruz. Dünyadaki 14 yazı sisteminden biri olan Gürcü Alfabesini görebileceğimiz Alfabe Kulesi ve aşkları filmlere ve kitaplara konu olan Ali ve Nino Heykeli’ni görüp Avrupa meydanında şehri tanımak için ve öğle yemeği için serbest zaman sunuyoruz. Ardından kentin heyecan verici köşelerinden olan ünlü Batum Botanik Bahçesi’nin seyir terasından Batum’u ve botanik bahçesinin fotoğrafladıktan sonra dileyen misafirlerimizin yüzme molası verebileceği; dileyenlerin alış veriş ve yürüyüş yapabileceği muhteşem Boulevard ‘da gidiyoruz. Ardından akşam yemeği ve konaklama için Sarp Sınır kapısından çıkış işlemlerimizi yapıp otelimize hareket ediyoruz.



4 Gün: Zilkale-Palovit Şelalesi -Rize Bezi-Uzungöl-Bıçak Atolyesi-Çay Fabrıkası

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Hopa-Arhavi üzerinden dünyada korunma altındaki 200 Ekolojik bölgeden biri olan Fırtına Vadisi’ne yöneliyoruz. 
Zilkale, Çat Vadisi ve Palovit Şelalesi Turu: Çamlıhemşin’den bineceğimiz minibüslerle muhteşem bir tura başlıyoruz. Fırtına vadisini oluşturan önemli vadilerden olan Çat Vadisi’ne giriş yapıyoruz. İlk olarak Ortan Köyü’nden geçerek SEVDALUK dizisi ve diğer birçok yapımın çekimlerinin de yapıldığı ve eski adı Çinçiva olan Şenyuva Köyü’nü görüyoruz. Burada vadi içerisinde onlarcası olan Taş Köprülerden, geniş ve uzun olanlarından birinde fotoğraf molası vereceğiz. Bu bölgede bulunan ve ülkemizin en yaşlı konakları olan Fırtına Konaklarının arasından Çat Vadisi’nin vahşi doğasında yükselen Zilkale'ye doğru yola çıkıyoruz. Zilkale’nin Kartal Yuvasını andıran görüntüsüne hayran kalacaksınız.Deniz seviyesinden 750 mt, Çat Deresi’nden ise 100 mt.Yükseklikte bulunan Zilkale ’de geçireceğimiz zamanda, hayatınızın en güzel fotoğraf karelerine ulaşabilirsiniz. Güzel dakikaların ardından daha da yukarı tırmanıp, muhteşem manzarası ve yazı kışa çeviren serinliğiyle ünlü Palovit Şelalesi’ne ulaşıyoruz. Yaşayacağımız hoş dakikaların ardından Şen yuva Köyü’ne dönerek sizlere çay molası veriyoruz. Harika manzaraya karşı çaylarınızı yudumladıktan sonra minibüslerimize binerek Çamlıhemşin’e geri dönüyoruz.Ardından öğle yemeği için vereceğimiz serbest zaman sonrasında, Rize’nin el işlemeleri ile ünlü Rize Bezi Atölyemizi ziyaret ediyoruz. Burada Rize bezi hakkında bilgilendirmeler ve yapım aşaması hakkında bilgiler alıyoruz ayrıca Rize Bezi için alış veriş imkânı sunuyoruz. Ardından Uzungöl’e hareket ediyoruz Uzungöl’e varışımız sonrasında etrafında yürüyüş veya diğer aktivitelerden yararlanmak üzere bir serbest zaman sunduktan sonra ünlü kiremitli köprüde fotoğraf molası veriyoruz. Doğa harikası Uzungöl ’den hareket edip bıçaklarıyla ünlü Sürmene’de Sürmene Bıçak Sarayı Atölyemizi ziyaret ediyor bıçak imalatı ve özellikleri hakkında bilgi edinip alışverişimizi tamamlayıp hareket ediyoruz. Adından Karadeniz’in olmaz sa olmazı Çayın toplanmasından hasadına kadar geçirdiği serüveni dinleyip ve sadece yöreye has bulabileceğiniz çay alış verişi yapabileceğimiz GÜRÇAY Çay Fabrikamızı ziyaret ediyoruz.Aracımızda buluşup akşam yemeği ve konaklama için otelimize hareket ediyoruz.



5 Gün: Akçabat-Giresun-Ordu-Ünye-Samsun-Çorum-Ankara-İzmir

Otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından yola çıkarak; Akçaabat’ta denize nazır çay keyfi yapıyoruz. Giresun Kalesi’ni ve Karadeniz’in imara uygun tek adası olan Giresun Adası’nı da fotoğraflayarak yolumuza devam ediyoruz. Terzi Fikri’nin memleketi Fatsa’yı gördükten sonra Ünye ve Terme üzerinden Kurtuluş mücadelesinin başlangıç noktası olan Samsun’a ulaşıyoruz. Burada Bandırma Vapuru ve İlk Adım Anıtı gezdikten sonra İzmir’e hareket ediyoruz. Çorum’da leblebi alışveriş için serbest zaman molası veriyoruz ve Gerekli molalar ile İzmir’e varıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Otobüsler ile Ulaşım
  • 3 Gece Konaklama
  • 3 Sabah Kahvaltısı
  • 3 Akşam yemeği
  • Milli Park Giriş Ücretleri
  • Batum Turu
  • Minibüs Ücretleri
  • Programda Belirtilen Geziler
  • Rehberlik Hizmetleri
  • Seyahat Esnasında Soğuk İkramlar
  • Seyahat Güvence Poliçesi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Öğle Yemekleri
  • Yemeklerde alınacak içecekler
  • Kişisel harcamalar
  • Yurt Dışı Çıkış Harcı
  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamaların tamamı 4* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.

    Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

    Turlarımız da kademeli fiyat sistemi bulunmaktadır. 


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/dkjaskdjals
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 20.04.2024 12:19 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.