Doğu Ekspres`li Butik Kars&Erzurum Turu 2 Gece Tur Programı

 DOĞU EKSPRESİ İLE BUTİK 

 KARS - ERZURUM TURU 

SINIRLI SAYIDA KONTENJAN

 MAKSİMUM 25 KİŞİDEN OLUŞAN GRUPLAR İLE TAM BİR BUTİK TUR 

İzmir - Kars Sun Express, Erzurum - Kars Doğu Ekspresi, Erzurum - İzmir Sun Express

DOĞU EKSPRESİ'NİN EN GÜZEL MANZARALI ROTASI KARS - ERZURUM ARASI

 2 GECE 3 GÜN OTEL KONAKLAMASI 

SABAH KAHVALTI VE AKŞAM YEMEĞİ DÂHİL

BÖLGE UZMANI REHBER HARUN ŞİMŞEK EŞLİĞİNDE

 BÖLGE'NİN EN SEÇKİN OTELLERİNDE KONAKLAMA AYRICALIĞI 

16 - 18 ARALIK 2019 KATERİNA SARAYI KONAKLAMA

23 - 25 ARALIK 2019 KATERİNA SARAYI KONAKLAMA

6 - 8 OCAK 2020 WİNTER CİTY OTEL KONAKLAMA

17 - 19 OCAK 2020 THE KARS PARK OTEL KONAKLAMA

Tarihlere göre fiyatları görmek için FİYATLAR kısmına tıklayınız.

Şok Promosyon 1299 TL'den itibaren

Kalkış Yerleri: Adnan Menderes Havaalanı
Gezilecek Yerler: Kars, Ani Harabeleri, Çıldır Gölü, Doğu Ekspresi, Sarıkamış, Erzurum
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - KARS SUNEXPRESS - KARS ŞEHİR TURU

Sabah saat 05.50’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Gidiş Terminalinde buluşuyoruz. Check in işlemlerinizin ardından SunExpress  XQ9114 sefer sayılı uçağı ile 07:45'de Kars’a uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Bagaj işlemlerinin ardından havalimanında bizleri bekleyen aracımız ve bölge uzmanı rehberimiz ile buluşarak turumuza başlıyoruz. Bugün yapacağımız Kars merkez gezimizde geniş sokakları, planlı yerleşimi, Ruslardan kalan binaları, kentin tarihi yapılarını görme imkanı bulacağız. Yapacağımız Kars şehir turunda: Rus işgali sırasında yapılan ve hala kullanılmakta olan binaların bir kısmını göreceğiz. Vali Konağı ve civarındaki taş binalar, Ortodoks Kilisesi (Merkez Camii), Demir Köprü, İsmet Paşa İlköğretim Okulu, Hekim Evi (Opera Binası), Fevzi Paşa İlköğretim Okulu, Alexander Nevski Kilisesi (Fethiye Cami), Kars Kalesi, Tren Garı, Kars Kalesi, Taş Köprü, 12 havariler kilisesi, Kars Müzesi göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuz sonrası otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve Konaklama otelimizde.



2 Gün: ANİ HARABELERİ - ÇILDIR GÖLÜ - MALAKAN KÖYÜ - KAFKAS GECESİ

Sabah otelimizde aldığımız kahvaltının ardından Ermenistan sınırında yer alan bölgenin en önemli yerleşim alanı olan ve günümüzde terkedilmiş vaziyette bulunan Ani Harabeleri’ ne gidiyoruz. Kar altında daha da etkileyici olan Ani'yi dolaşıyor ve bol bol fotoğraf çekme imkânı buluyoruz.  Daha sonra Ani Harabeleri'nden ayrılarak Çıldır Gölü'ne ulaşmak üzere hareket ediyoruz. Yörede peynir yapımı ile ünlü Malakan Köyü olan Yalınçayır köyünü yol güzergâhımızda panoramik olarak gördükten sonra Çıldır Gölüne ulaşıyoruz. Burada verdiğimiz öğlen yemeği molamızın ardından Göl çevresinde keyifle zaman geçiriyoruz. Çıldır Gölü Kış Mevsiminde donan bir göl olmasına karşın buzu kırıp balık tutan balıkçılar oldukça ilginç bir manzara sunmaktadır. Uçsuz bucaksız bir buz pistine dönen Çıldır gölü üzerinde (buzun uygun olması durumunda) Atlı kızaklar ile göl çevresinde tur yapıyoruz. (Ekstra) Çıldır gölü çevresini keşfederek geçecek günümüzde hava kararmaya başladığında ayrılarak, otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği sonrası dileyen misafirlerimiz ile ateş ve bıçaklar ile müthiş bir görsel şov izleyebileceğimiz Kafkas Gecesi'ne katılıyoruz. (Ekstra) Konaklama otelimizde.



3 Gün: ERZURUM - ÇAĞ KEBABI ÖĞLE YEMEĞİ - ERZURUM TURU - İZMİR

Sabah otelimizde aldığımız erken kahvaltının ardından Kars Gar'ına transfer oluyoruz ve Keyifli Tren seyahatimiz için Doğu Ekspresinde yerlerimizi alıyoruz. 08:00 de Trenimizin hareket etmesi ile Bembeyaz karlı dağlar ve Anadolunun muhteşem manzaraları eşliğinde seyahatimize başlıyoruz. Yaklaşık 4 - 5 Saat sürecek bu seyahatimizin ardından öğlen saatlerinde Erzurum’a ulaşıyoruz. Erzurum denilince ilk akla gelen Çağ Kebabını tatmak ve öğlen yemeğimizi almak üzere meşhur Cağ Kebapçılarını ziyaret ederek gezimize başlıyoruz(Ekstra). Öğle yemeğimizden sonra Yakutiye Medresesi, Üç Kümbetler, Çifte Minareli Medrese ve Ulu Cami ziyaretimizi yapacağız. Daha sonra Ulu Önder Atatürk ve arkadaşlarının Erzurum Kongresi'ni yaptıkları günümüz de ERZURUM KONGRE VE MİLLİ MÜCADELE MÜZESİ olarak geçen müzeyi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizin ardından otantik Erzurum Evinde çay ve kahve molası veriyoruz. Günümüzü meşhur oltu taşı ve bu taştan yapılma eserleri görüp alışveriş yapabileceğimiz Taş Han ziyaretimiz ile sonlandırıyoruz. Erzurum Havalimanı’ na hareket ediyor.Check in işlemlerimizin ardından SunExpress XQ9395 sefer sayılı tarifeli uuçuşumuz ile saat 19:35’de İzmir’e hareket ediyoruz.Saat 21:50 ‘ de İzmir’e varıyor ve bir başka turumuzda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

İzmir - Kars Arası Sun Express Uçak Bileti

Kars - Erzurum Arası Doğu Ekspresi Tren Bileti (Pulman)

Erzurum - İzmir Arası Sun Express Uçak Bileti 

Program da Belirtilen Tüm Çevre Gezileri

Bölge Uzmanı Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

2 Gece Otel Konaklaması

Otellerimizde alınan 2 Sabah Kahvaltısı

Otellerimizde alınan 2 Akşam Yemeği

Zorunlu Seyahat Sigortası



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Tren seyahatinde alınan tüm öğünler

Kişisel harcamalar, Alışverişler

Çıldır Gölü Kızaklı Fayton turu ( Kişibaşı 30 TL dir )

Müze Giriş Ücretleri ( Ani Harabeleri 8 TL dir )

Kafkas Gecesi ( 40 TL )

Programda Dışındaki Tüm Ekstralar

Tüm Öğlen yemekleri



Kalkış Yerleri
    Notlar

    NOT 1 : Tur Planında belirtilen gezi programı ve ziyaret günleri hava durumu göz önüne alınarak rehberimiz tarafından değiştirebilir. Böylesi bir durum Mücbir sebep olarak değerlendirilecek olup misafirlerimizin bu konuda rehberimizin yönlendirmesine uyması gerekmektedir. 


    İptal Şartları
    https://bellimatur.com/--
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 02:05 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.