Otobüsle Bansko Kayak Turları (2 Gece Konaklama) Tur Programı

Kar & Kayak Diyarına Bellimatur ile Seyahat

 Otobüsle BANSKO KAYAK TURU 

3 GÜN 3 GECE | 4* PERUN LODGE OTEL'DE 2 GECE KONAKLAMA

25-28 OCAK 2024 (Sömestr Özel)

Akşam Çıkışlı Bu Programımız ile Gün Kaybı YOK!

Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir.

Kalkış Yerleri: Üçkuyular, Ege Üni. Acil, Girne Ofis Önü, Mavibahçe
Gezilecek Yerler: Bansko
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - BANSKO

Siz değerli misafirlerimizle saat 20:00 Fahrettin Altay Ziraat Bankası, 20:30 Hatay Üçyol Pamukkale, 20:45 Ege Üniversitesi Hast. Acil önü, 21:10 Karşıyaka Bellima Tur Ofis, 21:30 Karşıyaka Anıt, 21:40 Bostanlı İskele (Suat Taşer), 21:50 Hilltown otobüs durağı önünde buluşarak keyifli bir yolculuktan sonra Bansko  Kayak Merkezi / Bulgaristan’a sabah saatlerinde varıyoruz. 

Sabah saatlerinde Bansko’ya varış  ardından kolay, orta ve zor derecelerinde toplam, 85 km uzunluğa sahip, Kış Olimpiyatları için onay almış, Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Bütün gün bu pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Tüm gün serbest zaman.

Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerinden faydalanabilirler. Dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek olan Termal Açık Hava Havuzu Turuna katılabilirler. (30.-€) 

Geceleme otelinizde. Gece dileyenler Bansko şehrinin canlı gece hayıtında eğlenebilirler.

*Not: Uluslararası kurallar gereği odalara yerleşme saat 14:00’den sonra olmaktadır. Rehberimiz odalara giriş saati ile ilgili sizlere detaylı bilgi veriyor olacak.



2 Gün: BANSKO

Sabah kahvaltı ardından kolay, orta ve zor derecelerinde toplamda 85 km uzunluğa sahip, Kış Olimpiyatları için onay almış, Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Bütün gün bu pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerinden faydalanabilirler. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerinden faydalanabilirler. Tüm gün serbest zaman.

Dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek olan günübirlik Sofya Turuna katılabilirler. (50.-€)  Panoramik Sofya şehir turumuz esnasında görülecek yerler arasında Görülecek yerler arasında Balkanların en büyük kilisesi olan Alexsander Nevski Katedrali , Milli kütüphane, Sofya Üniversitesi, Eski kraliyet sarayı, Neo klasik stilinde yapılmış olan Milli Bulgar Tiyatrosu, Arkeoloji müzesi, Eski Sofya - Sendika şehri, Rotonda Kilisesi bulunmaktadır. Daha sonra meclis binasının yanından yürüyerek Sofya Heykeli’ne panoramik bakış ve fotoğraf molası, Şehrin simgesi olan Banya başı camisini ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz ardından serbest zaman ve sonrası Bansko’ya dönüş.

Geceleme otelinizde. Gece dileyenler Bansko şehrinin canlı gece hayıtında eğlenebilirler.



3 Gün: BANSKO - İZMİR

Sabah kahvaltı ardından öğlen odalarımızı boşaltıyor ve İzmir'e dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Bir sonraki BellimaTur turunda görüşünceye dek vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

İzmir – Bansko – İzmir Otobüs ile Ulaşım

Seçeceğiniz Otel 4 Gece Konaklama

Seçeceğiniz Pansiyon Tipine Göre OB, BB ya da HB Konaklama

Zorunlu Seyahat Sigortası

Türkçe Profesyonel Rehberlik Hizmetleri



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Yurt Dışına Çıkış Harcı ( 50 TL)

Tüm Kişisel Harcamalar

Rehber Tarafından Organize edilen Ekstra Turlar

Vize Ücretleri 

Kayak Kiralama ve Kayak hizmetleri

Seyahat Sağlık Sigortası ( 10 Eur)

Seyahat Sağlık ve Tur İptal Sigortası ( 15 Eur )

Extreme Sporlar Sigortası ( Kayak) : ( 15 Eur)



Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Otellerdeki Oda Kahvaltı paketlerine Akşam Yemeklerini ilave ederek Yarım Pansiyon olarak alınabilmektedir.
    • Oda Tipleri Standart olarak en uygun tercih ve 2 Yetişkin +1 Çocuk için sunulmaktadır. Otellerdeki farklı Oda seçeneklerimiz ve aile konaklamaları için acentemizden bilgi alabilirsiniz.
    • BB-Oda Kahvaltı, HB-Yarım Pansiyon, RO, Sadece Oda

    İptal Şartları

    GENEL ŞARTLAR

     

    Katılım gosteren misafirlerimizde mutlaka tur suresi boyunca gecerli Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. (Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.) 
    • Tur esnasında programda bulunan tum ulkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi icin , Euro bulundurmamız yeterlidir.Yerel para birimi kullanılan bolgelerde Rehber para cevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır. 
    • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak, programda belirtilen heryeri gostermek şartı ile program akışında değişilik yapabilirler. 
    • Erken Rezervasyon indirimleri için son ödeme tarihine kadar, paket turun tamamının ödenmiş olması gerekmektedir.
    • Erken Rezervasyon döneminde yapılan rezervasyonda daha sonra değişiklik yapılmak istenirse, güncel fiyat ve şartlardan fiyat farkı hesaplanmaktadır.
    • Ebeveynlerinden Anne veya Baba'dan biriyle seyahat edebeilmek için, Noterden muafakatname süresiz olarak ailenin yanında orjinalinin bulunması gerekmektedir. Muafakatname olmadan sınırda olaşabilecek sorunlardan acentemiz sorumlu değildir.
    • Otele varışta giriş saati 14:00, Otel çıkış gününde otelden çıkış saati 12:00'dır.
    • Otellerde Standard odalarda, 2 yetişkinin yanında kalacak olan ilave yetişkin ve çocuklar için ücretsiz yada indirimli olduklarından Standard yatak garantisi verilmez. Standart Yatak 
    istenmesi durumunda aile odası tercih edilmesi gerekmektedir.
    • Otele girişte satın alınan otelin pansiyonuna göre, ilk gün Öğle Yemeği ( Tam pansiyon), yada Akşam Yemeği ( Yarım Pansiyon) ile başlar, Çıkış günün Kahvaltı ile son bulur.
    • Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gun kalaya kadar ucretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 gunden az kalması durumunda %30 ceza , 15 gun ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Turkiye den ki merciler den alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Turkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul gormemektedir. 
    • Tur Programımız minumum 20 kişi katılım şartı ile duzenlenmektedir. Gezi icin yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 20 gun kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acente tarafından bildirilecektir. 
    • Seyahat esnasında karayolu ile geciş yapılan gumruk kapılarında bekleme suresi standartları aşabilir, bu bekleme surelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan acentemiz sorumlu tutulamaz. 
    • Sınır kapılarında Duty Free alışveriş limitleri konusunda rehberinizden bilgi alabilirsiniz. Limit dışı alışverişlerde yaşanılan sorunlardan acentemiz sorumlu değildir.
    • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında duzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol uzerinde bulunan musait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol ustu dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar. 
    • Turlarımızda Kullanılan Arac Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan arac tipleri tayin edilir. 
    • Otobusler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır) 
    • Tum misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılı

    https://bellimatur.com/en-uygun-otobusle-bansko-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 14:45 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.