Otobüsle Pamporovo Kayak Turları (4 Gece Konaklama) Tur Programı

2021 ERKEN REZERVASYON BAŞLADI!!!

 PAMPOROVO KAYAK TURLARI 

yesSosyal Mesafeli Turlar, yesKarantina YOK, yesPCR Testi YOK...
⇒Yeşil Pasaporta VİZE YOK...

     TUR TARİHLERİMİZ:  

1.TUR: 22 - 27 Ocak 2021   2.TUR: 26 - 31 Ocak 2021   3.TUR: 29 Ocak - 3 Şubat 2021
4.TUR: 2 - 7 Şubat 2021

 5 GECE / 6 GÜN (4 Gece Seçeceğiniz Otel'de Konaklama)   

ERKEN REZERVASYON İNDİRİMLİ PAKET TUR FİYATLARI

 Her bütçeye, her isteğe uygun otel seçenekleri için  FİYATLAR  kısmından detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Uçakla Pamporovo turları için TIKLAYINIZ!

Kalkış Yerleri: ÜÇKUYULAR, EGE ÜNİ. ACİL, GİRNE OFİS ÖNÜ, MAVİBAHÇE
Gezilecek Yerler: Pamporovo
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - PAMPOROVO

Siz değerli misafirlerimizle Saat 18:00'de Uçkuyular metro, 18:30 Ege Üniversitesi önü, 18.45 Karşıyaka Mavibahçe önünde Rehberimiz ve Kaptanımızla buluşarak keyifli bir yolculuktan sonra Pamporovo  Kayak Merkezi / Bulgaristan’a sabah saatlerinde varıyoruz. Otelde alacağımız Kahvaltı sonrasında (Ekstra) dileyen misafirlerimiz valizlerini otelin valiz odasına bırakarak Kayak keyfini yaşamaya başlayabilirler. Geceleme Pamporovo 'daki seçtiğiniz otelinizde



2 Gün: PAMPOROVO

Sabah kahvaltımız ardından Kayak pistlerinde kayak ve kar keyfinizi doyasıya yaşayabilmek adına tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra düzenlenecek olan kayak eğitimi alabilirler. Otel de akşam yemeğimizin ardından dileyen misafirlerimiz Pamporovo’nun gece hayatından faydalanabilir. Geceleme otelimizde.



3 Gün: PAMPOROVO

Sabah kahvaltımız ardından Kayak pistlerinde kayak ve kar keyfinizi doyasıya yaşayabilmek adına tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra düzenlenecek olan kayak eğitimi alabilirler. Otel de akşam yemeğimizin ardından dileyen misafirlerimiz Pamporovo’nun gece hayatından faydalanabilir. Geceleme otelimizde



4 Gün: PAMPOROVO

Sabah kahvaltımız ardından Kayak pistlerinde kayak ve kar keyfinizi doyasıya yaşayabilmek adına tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra düzenlenecek olan kayak eğitimi alabilirler. Otel de akşam yemeğimizin ardından dileyen misafirlerimiz Pamporovo’nun gece hayatından faydalanabilir. Geceleme otelimizde



5 Gün: PAMPOROVO - İZMİR

Sabah kahvaltımız ardından serbest zaman olarak değerlendirip, Otelimizden çıkış saat 12:00'da oda teslimini yapıyoruz. 14:00'da Rehberimiz ve kaptanımızla buluşarak yola çıkıyoruz. İzmir’e doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Gece saatlerinde İzmir’ya varışımızla turumuz sona eriyor, siz değerli Misafirlerimizle bir başka turumuzda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Ekstra Bilgiler

  • Otellerdeki Oda Kahvaltı paketlerine Akşam Yemeklerini ilave ederek Yarım Pansiyon olarak alınabilmektedir. Acentemizden bilgi alabilirsiniz.
  • Oda Tipleri Standart olarak en uygun tercih ve 2 Yetişkin +1 Çocuk için sunulmaktadır. Otellerdeki farklı Oda seçeneklerimiz ve aile konaklamaları için acentemizden bilgi alabilirsiniz.
  • BB-Oda Kahvaltı, HB-Yarım Pansiyon, R-, Sadece Oda anlamına gelmektedir.


DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

İzmir – Bansko – İzmir Lüks Otobüslerimizle

4 Gece Otel Konaklaması

Zorunlu Seyahat Sigortası

Türkçe Profesyonel Rehberlik Hizmetleri



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Yurt Dışına Çıkış Harcı ( 50 TL)

Tüm Kişisel Harcamalar

Rehber Tarafından Organize edilen Ekstra  Turlar

Vize Ücretleri

Kayak Kiralama ve Kayak hizmetleri

Kayak Sigortası - Extreem Spor sigortası



Kalkış Yerleri
    Notlar

    • Katılım gosteren misafirlerimizde mutlaka tur suresi boyunca gecerli Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. (Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.) 
    • Tur esnasında programda bulunan tum ulkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi icin , Euro bulundurmamız yeterlidir.Yerel para birimi kullanılan bolgelerde Rehber para cevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır. 
    • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak, programda belirtilen heryeri gostermek şartı ile program akışında değişilik yapabilirler. 
    • Erken Rezervasyon indirimleri için son ödeme tarihine kadar, paket turun tamamının ödenmiş olması gerekmektedir.
    • Erken Rezervasyon döneminde yapılan rezervasyonda daha sonra değişiklik yapılmak istenirse, güncel fiyat ve şartlardan fiyat farkı hesaplanmaktadır.
    • Ebeveynlerinden Anne veya Baba'dan biriyle seyahat edebeilmek için, Noterden muafakatname süresiz olarak ailenin yanında orjinalinin bulunması gerekmektedir. Muafakatname olmadan sınırda olaşabilecek sorunlardan acentemiz sorumlu değildir.
    • Otele varışta giriş saati 14:00, Otel çıkış gününde otelden çıkış saati 12:00'dır.
    • Otellerde Standard odalarda, 2 yetişkinin yanında kalacak olan ilave yetişkin ve çocuklar için ücretsiz yada indirimli olduklarından Standard yatak garantisi verilmez. Standart Yatak 
    istenmesi durumunda aile odası tercih edilmesi gerekmektedir.
    • Otele girişte satın alınan otelin pansiyonuna göre, ilk gün Öğle Yemeği ( Tam pansiyon), yada Akşam Yemeği ( Yarım Pansiyon) ile başlar, Çıkış günün Kahvaltı ile son bulur.
    • Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gun kalaya kadar ucretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 gunden az kalması durumunda %30 ceza , 15 gun ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Turkiye den ki merciler den alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Turkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul gormemektedir. 
    • Tur Programımız minumum 20 kişi katılım şartı ile duzenlenmektedir. Gezi icin yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 20 gun kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acente tarafından bildirilecektir. 
    • Seyahat esnasında karayolu ile geciş yapılan gumruk kapılarında bekleme suresi standartları aşabilir, bu bekleme surelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan acentemiz sorumlu tutulamaz. 
    • Sınır kapılarında Duty Free alışveriş limitleri konusunda rehberinizden bilgi alabilirsiniz. Limit dışı alışverişlerde yaşanılan sorunlardan acentemiz sorumlu değildir.
    • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında duzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol uzerinde bulunan musait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol ustu dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar. 
    • Turlarımızda Kullanılan Arac Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan arac tipleri tayin edilir. 
    • Otobusler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır) 
    • Tum misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılı

    • Otellerdeki Oda Kahvaltı paketlerine Akşam Yemeklerini ilave ederek Yarım Pansiyon olarak alınabilmektedir.
    • Oda Tipleri Standart olarak en uygun tercih ve 2 Yetişkin +1 Çocuk için sunulmaktadır. Otellerdeki farklı Oda seçeneklerimiz ve aile konaklamaları için acentemizden bilgi alabilirsiniz.
    • BB-Oda Kahvaltı, HB-Yarım Pansiyon, RO, Sadece Oda

    İptal Şartları
    https://bellimatur.com/izmir-cikisli-pamporov-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 20.04.2024 07:19 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.