Tire Salı Pazarı - Dere Kahve Turu Tur Programı
GÜNÜBİRLİK
TİRE - SALI PAZARI TURU 

EKİM ve KASIM AYLARINA ÖZEL PROGRAM

HER SALI - TİRE'YE SALI PAZARINA GİDİYORUZ!

REHBERLİK, ULAŞIM, ÇEVRE GEZİLERİ DAHİL SADECE 99 TL !

PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ 6 TAKSİT İLE ÖDEME İMKANI !

Kalkış Yerleri: ÜÇKUYULAR OPET KARŞISI ZİRAAT BANK 07:45 , ÜÇYOL YAZIHANELER 08:05 , LOZAN ATATÜRK LİSESİ 08:25 , GİRNE OFİS ÖNÜ 08:45 , BOSTANLI İSKELE 08:55 , KARŞIYAKA ANIT 09:00 , EGE ÜNİ ACİL KAPISI 09:20
Gezilecek Yerler: Tire, Salı Pazarı, Tire Kent Müzesi, Dere Kahve
PROGRAM
İZMİR - TİRE - SALI PAZARI - DERE KAHVE

Sabah 07:15 Girne Caddesi Bellima Tur Ofis Önü, 07:20 Bostanlı İskele, 07:25 Karşıyaka Anıt, 07:45 Ege Üni Acil, 08:00 Üçyol Terra Pizza, 08:15 Üçkuyular Opet'ten siz değerli yolcularımızı alıyor, yol üzerinde vereceğimiz kahvaltı molamızın ardından antik çağdaki adı TEİRA olan TİRE’ye varıyoruz. Meşhur Tire Salı Pazarında sizlere alışveriş yapabilmeniz için yerel pazarda serbest zaman veriyoruz. Dağ ve ova köylülerinden oluşan pazarcıların büyük bölümü kadın olunca bu atmosfer dahada renkleniyor. Fiyatlar ise büyük kentlerden gelenleri şaşırtacak kadar ucuz. Serbest zaman sonrası meşhur Tire Kebabı'nı tadıyor ve Tire gezimize başlıyoruz.Geçmişte urgancılık, körüklü çizmecilik, keçecilik, nalıncılık, yorgancılık ve hasırcılık gibi el sanatlarının en usta ellerde üretildiği Tire günümüzde de hala bu el sanatlarını yaşatmaya devam etmekte. Burada ustalarla tatlı sohbetlere girip zanaatın usta ellerde var oluşuna tanıklık edebilirsiniz. Tire’nin sunduğu kültürel zenginlikleri, Tire Müzesi’ni ziyaret ederek keşfedebiliriz. Müzede yöre kültürünü tanıtan birçok kültür mirası sergilenmekte. Geçmişte Osmanlı’nın önemli kentlerinden olan Tire’de Osmanlı mimarisinin örneklerini görme fırsatı yakalayabileceksiniz. Burada ki son ziyaret noktamız ise ilk el yazması Kur’an-ı Kerim’in de içerisinde sergilendiği Necip Paşa Kütüphanesi. Kütüphane ziyaretimizin ardından günün yorgunluğunu atmak üzere DERE KAHVE'ye gidiyoruz. Bir kente sunulabilecek en güzel hediyedir doğanın sundukları. Yemyeşil bitki örtüsünün içinde dereden akan suyun şarkısıyla günü güzelleştiren eşsiz bir yer. Ağaçlar ve dereden gelen bol oksijenle temiz havayı ciğerlerinize  doldururken sabah kahvenizi eşsiz manzara eşliğinde yudumlamanın zevkine varıyoruz. Belirlenen saatte aracımıza yerleşip İzmir’e dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara geri bırakıyor ve bir sonraki turumuzda görüşünceye dek şimdilik vedalaşıyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Yeni Model Otobüslerle Ulaşım

Çevre Gezileri

Profesyonel Rehberlik Hizmeti



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri

Kahvaltı

Öğle Yemeği



Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://bellimatur.com/tire-salipazari-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 15:17 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.