+Datça Selimiye Kızkumu Turu (Datça Konaklamalı) Tur Programı

  DATÇA KONAKLAMALI  

     DATÇA-SELİMİYE-KIZKUMU TURU    

AKYAKA-DATÇA-DATÇA TEKNE TURU-SELİMİYE-KIZKUMU

4* PERİLİ BAY RESORT OTELDE (Denize Sıfır-Herşey Dahil Konaklama)

Muhteşem Bir Hafta Sonu Tatili …

enlightened ERKEN REZERVASYONA ÖZEL    999 TL. YERİNE   ŞOK FİYAT 799 TL 

 2020 TUR TARİHLERİ

     1.TUR: 8-10 Mayıs   2.TUR: 23-26 Mayıs (Ramazan Bayramı)  3.TUR: 24-26 Mayıs (Ramazan Bayramı) 4.TUR: 19-21 Haziran

5.TUR: 17-19 Temmuz   6.TUR: 30 Temmuz -1 Ağustos (Kurban Bayramı) 7.TUR: 31 Temmuz -2 Ağustos (Kurban Bayramı)     

 8.TUR: 14-16 Ağustos  9.TUR: 4-6 Eylül   10.TUR: 18-20 Eylül 

11.TUR: 9-11 Ekim   12.TUR: 29-31 Ekim

(3 Gün-2 Gece)

ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN!!!

ERKEN REZERVASYON İLK 10 KİŞİ İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR.

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:45 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele), 06:50 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07:15 ALSANCAK (Lozan meydanı-Atatürk Lisesi Önü), 07:30 ÜÇYOL’ dan (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü, 07:45 ÜÇKUYULAR (Opet Benzlik Önü) hareketle turumuza başlıyoruz.
Gezilecek Yerler: Akyaka, Datça, Datça Tekne Turu, Selimiye, Kız Kumu
PROGRAM
1 Gün: GÖKOVA KÖRFEZİ - AKYAKA (TEKNE TURU) - AZMAKBAŞI - DATÇA - OTELDE DENİZ KEYFİ

Sabah saat 06:45 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele), 06:50 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07:15 ALSANCAK (Lozan meydanı-Atatürk Lisesi Önü), 07:30 ÜÇYOL' dan (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü) 07:45 ÜÇKUYULAR’ dan (Opet Benzin İstasyonu Önü) hareketle turumuza başlıyoruz. AYDIN, ÇİNE, MUĞLA üzerinden, GÖKOVA KÖRFEZİ’ nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonlarını gözlemleyerek, küçük bir balıkçı kasabası olan AKYAKA’ ya geliyoruz. Burada serbest zaman verip, isteyen konuklarımızla TEKNE TURU’ na katılıyoruz. AZMAKBAŞI deresinin, denizle buluştuğu noktayı gördükten sonra, dağların arasından, kıvrılarak uzanan bir yoldan, çam, zeytin, badem ağaçlarının mis kokuları ve eşsiz güzellikleri arasından geçerek DATÇA’ ya geliyoruz. Bu güzel beldemizde 4* PERİLİ BAY RESORT OTEL’ imize yerleşiyoruz. Etraftaki, kuş sesleri, denizin kokusu, ortamın dinginliği adeta insanı büyülüyor... Herşey Dahil konseptinde olan otelimizde, akşam yemeğine kadar, otelin aktivitelerinden, denizinden ve havuzundan faydalanıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: DATÇA (TENKE TURU) - ESKİ DATÇA - YENİ DATÇA - OTELDE DENİZ KEYFİ

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, isteyen konuklarımızla, (diğer konuklarımız otelde kalıp, tam gün otelin keyfini sürebilirler) DATÇA Tekne Turuna katılıyoruz. Muhteşem koylarda gezintiler yapıyor ve pırıl pırıl denizinde yüzme molaları veriyoruz. Unutamayacağımız güzel anılarla, tekne turumuzu gerçekleştirip, DATÇA’ yı gezmeye gidiyoruz. Ünlü coğrafyacı ve tarihçi Strabon’un “Tanrı, yarattığı kulunun uzun ömürlü olmasını istiyorsa Datça Yarımadası’na bırakır’’ dediği gibi, bu muhteşem güzellikteki şirin beldede, önce ESKİ DATÇA’ nın dar sokaklarında gezip tarihi dokusunu inceliyoruz. YENİ DATÇA’ yı da gezdikten sonra, tekrar otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: SELİMİYE - KIZKUMU - İZMİR

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, öğleye kadar otelin keyfini sürüyoruz ve öğle yemeğimizi aldıktan sonra Köy turuna çıkıyoruz. Doğa güzellikleriyle göz kamaştıran SELİMİYE ve KIZKUMU gezilerimizi gerçekleştiriyoruz. Buralarda vereceğimiz serbest zamanda, bal ve kekik alışverişleri yapma şansınız olacak. Daha sonra, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız molaların ardından, akşam saatlerinde İZMİR’ e varıyoruz ve bir başka BELLİMA TOUR seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 4* PERİLİ BAY RESORT OTELDE HERŞEY DÂHİL KONAKLAMA  (2 GECE )
  • YENİ MODEL OTOBÜSLERLE ULAŞIM VE İKRAMLAR
  • PROFESYONEL REHBERLİK VE ÇEVRE GEZİLERİ
  • SİGORTA


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • MÜZE ÖREN YERİ ve MİLLİ PARK GİRİŞ ÜCRETLERİ
  • OTELLERDE EKSTRA ALINAN YİYECEK VE İÇECEKLER
  • YOLDA GİDERKEN ALINACAK SABAH KAHVALTISI VE ÖĞLE YEMEĞİ
  • OTEL DIŞINDA ALINAN YİYECEK VE İÇECEKLER
  • TEKNE TURLARI


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamaların tamamı 4* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.

    Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

    Turlarımız da kademeli fiyat sistemi bulunmaktadır. 


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/izmir-cikisli-datca-selimiye-kizkumu-turlari
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 28.03.2024 22:21 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.