Likya Turu (Fethiye Ölüdeniz Saklıkent Kaş Kalkan) Tur Programı

2 Gece Konaklamalı ÖZEL TUR

 LİKYA TURU (CENNET FETHİYE) 

GÖKOVA - AKKYAKA - AZMAKBAŞI (TEKNE TURU) - ÖLÜDENİZ - SAKLIKENT - KAPUTAŞ PLAJI
ÜÇAĞIZ - KAŞ – KEKOVA TEKNE TURU - FETHİYE ADALAR TEKNE TURU 

LYKIA RESORT GÖCEK OTEL Y.P. (Göcek'te)

Göcek Merkez Konaklama Ayrıcalığı ile unutulmaz bir hafta sonu tatili sizi bekliyor...

Her Hafta Sonu CUMA Çıkışlı 2 Günlük Hafta Sonu Turu

( 3 GÜN 2 GECE ) 899 TL'den itibaren... 

 1.TUR:  23-25 Nisan    2.TUR:   30 Nisan -2 Mayıs 

3.TUR: 11-13 Haziran  4.TUR: 25-27 Haziran

5.TUR: 2-4 Temmuz 6.TUR: 16-18 Temmuz

7.TUR: 20-22 Temmuz(Bayram)  8.TUR: 30 Tem. -1 Ağustos

9.TUR: 6-8 Ağustos  10.TUR: 13-15 Ağustos

11.TUR: 20-22 Ağustos  12.TUR: 28-30 Ağustos

 13.TUR: 3-5 Eylül  14.TUR: 10-12 Eylül

15.TUR: 17-19 Eylül 16.TUR: 8-10 Ekim

16.TUR: 15-17 Ekim  16.TUR: 29-31 Ekim

 1 Gece Konakamalı FETHİYE - GÖCEK Turumuzu incelemek için lütfen buraya tıklayınız !

Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: GÖKOVA - AKYAKA - AZMAKBAŞI TEKNE TURU- ÖLÜDENİZ - 12 ADALAR TEKNE TURU- FETHİYE –SAKLIKENT- KAPUTAŞ PLAJI – KAŞ - KEKOVA TEKNE TURU
PROGRAM
1 Gün: GÖKOVA - AKYAKA - AZMAKBAŞI - FETHİYE - ÖLÜDENİZ

Sabah saat 06:00 Girne Caddesi Bellima Tur Ofis Önü, 06:15 Bostanlı İskele, 06:20 Karşıyaka İskele, 06:40 Bornova Ege Üni Acil, 07:00 Üçyol Otobüs Yazıhaneleri, 07:15 Üçkuyular Opet buluşuyor ve siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıp, (ekstra) AYDIN, ÇİNE, MUĞLA üzerinden keyifli bir yolculuk sonrası,GÖKOVA’ya ulaşıyoruz. GÖKOVA KÖRFEZİ’nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonlarını gözlemleyerek küçük bir balıkçı kasabası olan, 2011 yılında cittaslow (sakin şehir) seçilen AKYAKA’ya geliyoruz. Burada serbest zaman verip, isteyen konuklarımızla tekne turuna katılıyoruz. AZMAKBAŞI deresinin, denizle buluştuğu noktayı gördükten sonra, FETHİYE ‘ye ulaşıyoruz. Dünyaca ünlü ÖLÜDENİZ’e geçiyoruz ve serbest zaman veriyoruz. (İsteyen konuklarımız denize girebilirler) Akşam yemeği ve geceleme için otelimize yerleşiyoruz.



2 Gün: SAKLIKENT - KAPUTAŞ PLAJI - KEKOVA - KAŞ - KALKAN

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, SAKLIKENT’e hareket ediyoruz. Burada esrarengiz kanyonların ve deli çağlayanın seyrine doyum olmayacak. Daha sonra, denizin turkuaz rengini göreceğimiz, KAPUTAŞ PLAJI’nda fotoğraf molası vererek, denizin yüzlerce koyla çevrildiği yeryüzü cenneti KEKOVA’da, Tekne Turu'na çıkıyoruz. ÜÇAĞIZ’dan teknelere biniyoruz ve kristal kadar berrak sularda, Batık Şehir’i görüyoruz. Öğle yemeğimizi Tekne’de alarak, yüzme molaları veriyoruz. Geçireceğimiz keyifli saatler sonrası, Akdeniz’in en farklı coğrafyasına sahip antik kentleri ve dünyaca ünlü dalış noktaları ile doğa cenneti, KAŞ’a varıyoruz. Kaş sokaklarında, çarşısında ve sahilinde gezintiler yapıyoruz ve serbest zaman alıyoruz. KAŞ’ta vereceğimiz mola sonrasında, KALKAN ve muhteşem manzaralar eşliğinde tekrar otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: FETHİYE - 12 ADALAR TEKNE TURU - İZMİR

Otelde alacağımız kahvaltının ardından, FETHİYE Limanına hareket ediyoruz. Biribirinden güzel koyları ve adaları göreceğimiz, 12 ADALAR TEKNE TURU’na katılıyoruz. Yüzme molaları vererek, öğle yemeğimizi Tekne’de alıyoruz. Tüm gün boyunca güneşlenerek dinlenebileceğiniz hijyen kurallarına uygun teknelerimiz sizleri Fethiye ve Göcek çevresindeki birbirinden güzel ada ve koylarına götürecekler. Gün içinde ziyaret edilecek duraklar arasından kızıl ada, yassıca adası, tersane adası, ve birkaç farklı koy vardır. Keyfine doyamayacağınız bu tekne turundan sonra, FETHİYE’den ayrılarak, yolda alacağımız molaların ardından akşam geç saatlerinde İZMİR ‘e varıyoruz ve bir başka BELLİMA TUR seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • 2 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otel’de Sabah Kahvaltıları (2), Akşam Yemekleri (2)
  • BELLİMA Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • BELLİMA  Güvencesi
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören yeri, Milli park Giriş Ücretleri
  • Yolda Alınan Yemek ve Molalar
  • Ekstra Olduğu Belirtilen Her Türlü Hizmet
  • Tekne Turları 


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamaların tamamı 4* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.

    Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

    Turlarımız da kademeli fiyat sistemi bulunmaktadır. 


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/likya-turu-fethiye
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 08:15 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.