Marmaris - Selimiye - Bozburun Turu Tur Programı

GÜNÜBİRLİK ÖZEL PROGRAM !

MARMARİS - SELİMİYE - BOZBURUN TURU
 

SEZON BOYUNCA HER

CUMARTESİ & PAZAR 

HER HAFTASONU / YÜZME MOLALI

SABAH KAHVALTISI, ULAŞIM, REHBERLİK DAHİL

 KİŞİ BAŞI 200 TL

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:30 Girne Ofis Önü, 06:40 EGEPARK (Mavişehir), 06:50 Bostanlı İskele, 06:55 Karşıyaka Anıt, 07:10 Bornova Ege Acil Önü, 07:25 Üçyol Terra Pizza Önü, 07:40 Fahrettin Altay Opet Benzin İstasyonu Önü
Gezilecek Yerler: Marmaris Bozburun ve Selimiye Turu
PROGRAM
MARMARİS - BOZBURUN - SELİMİYE TURU

Sabah saat 06:30 Girne Ofis Önü, 06:40 EGEPARK (Mavişehir), 06:50 Bostanlı İskele, 06:55 Karşıyaka Anıt, 07:10 Bornova Ege Acil Önü, 07:25 Üçyol Terra Pizza Önü, 07:40 Fahrettin Altay Opet Benzin İstasyonu Önü, Yolda restoranımızda kahvaltımızı yaptıktan sonra, Muğla’ya doğru ilerliyoruz.Sakar geçidinden döne döne Gökova Körfezi’nin muhteşem manzarasının fotoğrafını çekiyoruz. Türkiye'nin en güzel yol ayrımlarından biri olarak adlandırılan Marmaris kavşağına geliyoruz ve yönümüzü Marmarisin eşşiz manzaralı yollarına doğru çeviriyoruz.İlk durağımız öğle saatlerinde varmış olacağımız BOZBURUN oluyor.Rehberimizden bölge hakkında bilgiler alıyoruz ve serbest zamana geçiyoruz.Bozburun'da keyifli vakit geçirdikten sonra, haftanın stresini üzerimizden atacağımız huzur dolu bir ege sahiline geçiyoruz.Orhaniye, Kızkumu ,Turgut Köyünün güzelliklerini seyrederek yeşil ve Ege mavisinin farklı tonlarını deneyimleyen bakir cennet kıyılarından Hisarönü körfezinin incilerinden Selimiye Köyüne ulaşıyoruz,Hydas antik kenti yakınında kurulmuş, eski ismi Losta olan daha sonra Kızılköy ismi ile bilinen Selimiye sahilinde dolaşıyor ( buranın özel keçi peynirli Losta tatlısını deneyebiliriz) sakinlik, huzur…. böylesini yaşamamışım diyerek istemeyerek buradan ayrılıp İzmir'e dönüş yolculuğuna geçiyoruz.Molalı ve konforlu geçen yolculuğumuzun ardından saat 23:00 gibi varış duraklarımıza ulaşıyoruz ve bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle sizlerle vedalaşıyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ulaşım
  • Kahvaltı Tabağı ve Sınırsız Çay
  • Araç İçi İkramlar
  • Seyahat Sigortası
  • Rehberlik Hizmeti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Kişisel Harcamalarınız


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://bellimatur.com/marmaris-bozburun-ve-selimiye-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 14:36 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.