Safran Hasadı Amasra Safranbolu Yedigöller Turu Tur Programı

Bellimatur Ayrıcalığı ile Heyecan Verici Bir Yolculuğa Hazır mısınız?

 AMASRA & SAFRAN HASADI & YEDİGÖLLER & GÖLCÜK TURU 

SAFRANBOLU'NUN TARİHİ DOKUSU İÇİNDE

TARİHİ SAFRANBOLU KONAKLARI'NDA KONAKLAMA

Gün Kaybı Yaşamadan Akşam Çıkışlı 2 Gün 2 Gece

1 TUR: 5-7 Kasım 

2 TUR: 12-14 Kasım

3 TUR:  19-21 Kasım 

Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir.

Kalkış Yerleri: Girne Ofis Önü, Karşıyaka Anıt, Üçkuyular, Üçyol, Sabancı, Lozan, Ege Üni. Acil
Gezilecek Yerler: Amasra, Barış Akarsu Parkı, Kemere Köprüsü, Boztepe, Fatih Cami, Şapel, Tarihi Çekiciler Çarşısı, Tarihi Kaymakamlar Konağı, Cincihanı, Köprülü Mehmet Paşa Camii, Güneş Saati, Arasta Çarşısı, Cinci Hamamı, Hıdırlık Tepesi, Cam Teras, Safran Hasadı, Yedigöller
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - AMASRA - SAFRANBOLU - SAFRAN HASADI - SAFRANBOLU KONAKLAMA

Değerli Misafirlerimiz,sizleri belirlediğimiz noktalardan belirlenen saatlerde alarak (FAHRETTİN ALTAY ZİRAAT BANK 19:30, ÜÇYOL TATLISES KEBAP 19:50, GİRNE CAD. BELLİMA TUR OFİS ÖNÜ 20:30, BOSTANLI İSK 20:40, KARŞIYAKA ANIT 20:50, EGE ÜNİ ACİL 21:15) Yeşilin En Yeşiline,Doğa'nın ve Tabiat'ın Zirvesine doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Sabah saatlerinde Bolu yolu üzerindeki uygun bir tesiste sabah kahvaltı (ekstra) molası veriyoruz. Molamızın ardından Bartın üzerinden liman ve ticaret şehri olan Amasra'ya varıyoruz. Amasra da elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Barış Akarsu anısına adı verilen Bariş Akarsu Parkını görüyoruz. Kemere Köprüsü, Boztepe, Fatih Cami, Şapel gezileri ardından Tarihi Çekiciler Çarşısı'nda serbest zaman veriyoruz. Daha sonra KARABÜK'ün Unesco  Miras Listesine alınmış olan Tarihi Safranbolu şehrine varıyoruz. Safranbolu da Hıdırlık Tepesinde panaromik Safranbolu ve evlerinin tanıtımı sonrası Tarihi Kaymakamlar Konağı, Cincihanı, Köprülü Mehmet Paşa Camii, Güneş Saati, Arasta Çarşısı, Cinci Hamamını görerek Kent Meydanına varıyoruz.  Meşhur Safranbolu Lokumu alışverişi için serbest  zaman sonrası gezimize Tokatlı Kanyonu üzerinde yerden 80 metre yükseklikte ve 11 metre genişliğinde yapılan Kristal Teras (Cam Seyir Terası)  ile devam ediyoruz. (Ekstra) 75 ton ağırlığı taşıyabilen, Roketatar mermisiyle dahi kırılmayan cam seyir terası, her biri 750 kilogram taşıyabilecek kapasiteye sahip gözenekler, 3 santimetre kalınlığında 3 parça camdan oluşmaktadır. Yaklaşık 400 kişiyi taşıma kapasitesine sahip olan 100 metrekareden oluşan terasta bir seferde sadece 30 kişi bulunabilmektedir. Teras eşsiz Tokatlı Kanyonu manzarasını bizlere sunmaktadır. Bu muhteşem manzarayı gördükten sonra son durağımız sonbahar döneminde çiçek açan, 20 – 30 cm boyunda olan çiçeği ve tepecikleri bitkiye bağlayan yaprak sapı da dâhil olmak üzere erkek organları kurutularak özellikle gıda boyası ve tat verici olarak kullanılan ve ağırlığının 100 bin katı sıvıyı boyayan Safran Çiçeğinin Hasadına katılmak üzere köye doğru gidiyoruz. Köy içinde, ağırlığına göre dünyanın en pahalı baharatı olan Safran Çiçeği hakkında bilgi alıyor ve köy halkı ile beraber Safran Çiçeğinin Hasadına katılıyoruz. Bu güzel günün ardından otelimize yerleşiyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.



2 Gün: YEDİGÖLLER (SAZLIGÖL, İNCEGÖL, KÜÇÜKGÖL, DERİNGÖL, BÜYÜKGÖL, KURUGÖL ve SERİNGÖL) - GÖLCÜK GÖLÜ - İZMİR

Otelimizde alacağımız kahvaltımız sonrası bizi bekleyen minibüslere binip,güzel manzaralar eşliğinde YEDİGÖLLER Milli Parkı’na giriş yapıyoruz. (Ekstra) YEDİGÖLLER’de, SAZLIGÖL, İNCEGÖL, KÜÇÜKGÖL, DERİNGÖL, BÜYÜKGÖL, KURUGÖL ve SERİNGÖL’ü görerek,muhteşem bir doğa ile baş başa yürüyüşler yapıyoruz.Gökkuşağı renklerini andıran rengârenk ağaçlarla kaplı bu ortamda, mangal keyfi yaparak, bu cennet köşeden istemeyerek de olsa ayrılıyoruz.Bolu’nun başka bir güzelliği ölan GÖLCÜK GÖLÜ’ne hareket ediyoruz. Bu cennet bölgeyi gördükten sonra İzmir'e doğru dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Akşam saatlerinde İzmir'e varıyor ve bir sonraki turumuzda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Yeni Model Otobüslerle Ulaşımlar 

Çevre Gezileri

Profesyonel Rehberlik Hizmeti

1 Gece Konaklama

Oteldeki Kahvaltı ve Akşam Yemeği

Seyahat Sigortası Hizmet Paketi

BELLİMA TUR Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Müze, Ören Yeri ve Milli Park Girişleri

Öğle Yemekleri

Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları

Yedigöller Minibüs ve Giriş Ücretleri



Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://bellimatur.com/amasra-safranbolu-yedigoller-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 26.04.2024 12:00 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.