Pamukkale Bağbaşı Yaylası Buldan Turu (5* Termal Otel Konaklama) Tur Programı

Hafta sonu tatili ve Termal Keyfi sizleri bekliyor...

   PAMUKKALE - BAĞBAŞI - BULDAN TURU    

5*PAM THERMAL HOTEL PAMUKKALE
ARALIK AYI KAMPANYASI! 1399 TL YERİNE 1299 TL (2 Gün 1 Gece)

Kapalı Termal Havuz & Hamam & Sauna & Buhar Banyosu

Tur Tarihleri:
1.TUR:  26-27 Kasım    2.TUR: 3-4 Aralık  3.TUR: 10-11 Aralık
  4.TUR: 17-18 Aralık  5.TUR: 24-25 Aralık 

  Termal otelin imkanlarından doyasıya faydalanmak için otele erken giriş farkıyla!  

Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir.
Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir.

Kalkış Yerleri: Girne Caddesi Bellima Tur Ofis Önü, Bostanlı İskele, Karşıyaka Anıt, Bornova Ege Üni. Acil, Hatay Üçyol Terra Pizza Önü, Üçkuyular Shell Önü
Gezilecek Yerler: Pamukkale, Buldan
PROGRAM
1 Gün: İZMİR- BAĞBAŞI YAYLASI - TERMAL OTEL KEYFİ

Sabah saat 06:30 ile 07:30 arası sizleri Girne Ofis, Bostanlı İskele, Karşıyaka Anıt, Lozan, Üçyol, Üçkuyular, Ege Üni. Acil buluşma noktalarından alarak PAMUKKALE'ye doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Buluşma noktası saatleri, rehber ve araç bilgisi turunuzdan 1 gün önce SMS (Kısa Mesaj) olarak bildirilecektir. Yolda vereceğimiz kahvaltımızın ardından (ekstra) Denizli'ye varıyoruz. Ege Bölgesi'nin en uzun teleferik hattı ile Bağbaşı Yaylası'na ulaşıyoruz. Doğa ile içiçe yürüyüş yapıyor ve kahvelerimizi keyfimizi yapıyoruz. Telefrik turumuz sonrasında öğle yemeğimizi alıyoruz. Serbest zamanımızın ardından haftanın yorgunluğunu atabileceğimiz termal otelimize giriş işlemlerimizi yapıyoruz. Otelimizde vereceğimiz serbest zamanımızda otelimizin termal havuzunu kullanabilir, hamam ve saunayı ücretsiz kullanabiliriz. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak masaj ya da kür paketlerinden faydalanabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: PAMUKKALE - HİERAPOLİS ANTİK KENTİ - BULDAN - İZMİR

Sabah otelde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından rehberimizin belirleyeceği öğle saatlerine kadar otelimizin termal imkanlarından yararlanıyoruz. Otelden ayrıldıktan sonra Türkiye'nin beyaz cenneti Pamukkale'ye geliyoruz. Pamukkale'de Hierapolis Antik Kentini ziyaret ediyoruz. Daha sonra içerisinde bulunan mineraller sayesinde termal sularıyla bir doğa harikası olan Travertenleri ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz sırasında; TRAVERTENLER, HİEROPOLİS ANTİK KENTİ, AMFİ TİYATRO, ORTAÇAĞ KALESİ, MÜZE göreceğimiz yerler arasında olacak. Burada güzelliklerin tadını çıkarmanız için serbest zaman veriyoruz, Pamukkale'nin bembeyaz sularının tadını çıkardıktan sonra bezleri ile dünyaya nam salmış Denizli'nin şirin ilçesi Buldan'a varıyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanda meşhur Buldan havlusu, nevresim takımları ve masa örtülerinden alışveriş yapabilir ve hediyelik eşyalar alabilirsiniz. İzmir'e doğru dönüş yolculuğumuza geçiyoruz. Akşam saatlerinde İzmir'e varıyor ve bir sonraki BELLİMATUR turunda görüşmek dileğimizle vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Otobüler ile Ulaşım
  • 1 Gece Konaklama
  • Otelde Kahvaltı ve Akşam Yemeği
  • Otelde Termal Havuzlar, Hamam, Sauna vb.
  • Bellima Tur Güvencesi
  • Zorunlu Seyahat Sağlık Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İlk Gün Yolda Alınacak Kahvaltı
  • Tüm Öğle Yemekleri
  • Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Kişisel Harcamalarınız
  • Otelde Ekstra Olarak Belirtilen Aktiviteler (masaj, kese, spa vb.)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.
    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.
    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.
    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.
    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.
    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
    Programdaki konaklamaların tamamı 5* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.
    Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.
    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.
    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.
    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/pamukkale-termal-turlari
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 17:25 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.