Lavanta Hasadı ve Salda Gölü Turu Tur Programı

LAVANTA KOKULU ŞEHİR ISPARTA

 LAVANTA HASADI ve SALDA GÖLÜ TURU 

Salda Gölü, Burdur Gölü, Lavanta Bahçeleri

 Mis gibi kokular eşliğinde Lavanta Hasadı Turuna gidiyoruz! 

( Günübirlik ) 699 TL   

 Kahvaltı, Ulaşım ve Rehberlik dahil 

Kalkış Yerleri: 00:00 Girne Bellima Tur Ofis Önü, 00:10 EGE PARK (Mavişehir), 00:15 Bostanlı İskele, 00:20 Karşıyaka Anıt, 00:35 Bornova Ege Acil Önü, 00:50 Üçyol Tera Pizza, 01:00 Fahrettin Altay Opet Benzlik Önü
Gezilecek Yerler: Lavanta Bahçeleri, Burdur Gölü, Salda Gölü
PROGRAM
İZMİR - LAVANTA BAHÇELERİ - BURDUR GÖLÜ - SALDA GÖLÜ

Gece yolculuğu ile birlikte belirnen noktalarımızdan 00:00 Girne Bellima Tur Ofis Önü, 00:10 EGE PARK (Mavişehir), 00:15 Bostanlı İskele, 00:20 Karşıyaka Anıt, 00:35 Bornova Ege Acil Önü, 00:50 Üçyol Tera Pizza, 01:00 Fahrettin Altay Opet Benzlik Önü'nden değerli misafirlerimizi alarak molalar dahilinde İZMİR'deki en iyi araç flosu olması avantajıyla yeni model araçlarımızla birlikte seyahatımız başlıyor. Fiyata dahil olan kahvaltımızı restaurantımızda aldıktan sonra ilk durağımız Türkiye’deki lavanta üretiminin %90’ınını sağlayan, Keçiborlu ilçesinde bulunan lavanta kokulu Kuyucak Köyü’ne varıyoruz. Henüz hasat vakti gelmemiş Lavanta Bahçeleri görülüyor, lavanta kokusuna doyuyor, lavanta yetiştiricilerinden bakımı ile ilgili bilgi alıyoruz. Siz değerli misafirlerimizin fotoğraf çekilmesi ve burada yaşayan kadınların elleriyle yaptığı lavanta yağı, lavanta keseleri, lavanta suyu, lavanta ile yapılan yiyecekler vb. alışveriş yapmanız için serbest zaman veriyoruz. Lavantanın her haline şahit olacağımız Kuyucak Köyü’nden lavanta kokuları eşliğinde ayrılıyor ve yolumuzun üzerinde bulunan Burdur Gölü'nü aracımızdan görüp uygun bir noktada kısa bir fotoğraf molası veriyoruz. Molamızın ardından Türkiye'nin Maldivleri Salda Gölü'ne ulaşıyoruz.  Türkiye’nin en berrak suyuna ve en beyaz kumuna sahip göller arasında birinci sıradadır. Göl etrafında yapacağımız yürüyüşümüzün ardından İzmir’e doğru dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıyor ve bir sonraki turumuzda görüşünceye dek şimdilik vedalaşıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Otobüs İle Ulaşım
  • Belirtilen Tüm Çevre Gezileri ve Turlar
  • Sabah Kahvaltısı
  • Profesyonel Yerel Rehberlik Hizmetleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve Ören Yeri Girişleri (Müze Kart)
  • Öğle Yemeği


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://bellimatur.com/gunubirlik-lavanta-hasadi-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 18:21 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.