Olympos Adrasan Suluada Phaselis Turu (Ağaç Evlerde 2 Gece Konaklama) Tur Programı

  OLYMPOS  - ADRASAN - SULUADA - PHASELİS TURU  

Muhteşem bir doğa, eşsiz bir deniz, eğlenceli geceler ve dahası...

Olimpos farklı bir tatil anlayışı sizi bekliyor! 

Antalya,  Adrasan, Suluada ve Koyları Tekne Turu, Olympos Plajı Deniz Keyfi ve Antik Kenti
Çıralı Plajı Deniz Keyfi, Yanartaş, Tahtalı Teleferik Turu, Phaselis Antik Kenti ve Plajında Deniz Keyfi 

OLYMPOS'UN EN İYİ TESİSLERİNDE KONAKLAMA
2 Gece Bungalov Evlerde Konaklama
Otel'deki Kahvaltı ve Akşam Yemeği Dahil!
 
Sezon Boyunca Her Salı ve Perşembe
Akşam Çıkışlı Kaçırılmaz Fırsat !

 Tur Süresi 3 Gün-3 Gece / Otel Konaklaması 2 Gece 

    ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN!!   

ŞOK FİYATLA KAÇIRILMAZ FIRSAT!!!  

ERKEN REZERVASYON İLK 10 KİŞİ İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR.

Kalkış Yerleri: Akşam saat 21:55 Girne Ofis önü 22:00 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü, 22:05 KARŞIYAKA Yunuslar, 22:10 KARŞIYAKA Anıt, 22:15 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (ALTINYOL) 22:30 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 22:40 ALSANCAK Lozan Atatürk Lisesi 22:55’de ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü), 23:00 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 23:10 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. AYDIN-NAZİLLİ-DENİZLİ-ACIPAYAM- KORKUTELİ üzerinden, uygun molalarla ANTALYA’ya dayız
Gezilecek Yerler: Antalya, Adrasan, Suluada ve Koyları Tekne Turu, Olympos Plajı Deniz Keyfi ve Antik Kenti Çıralı Plajı Deniz Keyfi, Yanartaş, Tahtalı Teleferik Turu, Phaselis Antik Kenti ve Plajında Deniz Keyfi
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - OLİMPOS ANTİK KENTİ - PHASELİS ANTİK KENTİ - OLİMPOS

Gece saat 23:30 ile 01:00 arası sizleri Fahrettin Altay (Ziraat Bankası Önü), Üçyol Pamukkale Ofis Önü, Girne Caddesi (Bellima Tur Ofis Önü), Bostanlı İskele, Karşıyaka Anıt Önü, Bayraklı Üst Geçit (Deniz Tarafı), Bornova Ege Acil Önü buluşma noktalarından alarak yolculuğumuza başlıyoruz.  (Belirtilen saatler tahmini saatlerdir. Net ve Güncel saat bilgilendirmesi turunuzdan 1 gün önce SMS/KISA MESAJ SERVİSİ ile telefonunuza gönderilecektir.)

Sabah kahvaltımızı (ekstra) alıyoruz ve yolumuz Olimpos Antik Kenti'ne doğru gidiyoruz. Bu mükenmel tarihi bölgeyi Rehberimizin anlatımlarıyla tamamladıktan sonra Olimpos ve Çıralı Plajına ulaşıyoruz. Bu cennet bölgede tüm gün deniz ve eşisiz manzaranın keyfini sürdükten sonra PHASELİS Antik Kenti’ne gidiyoruz. Kentte Antik tiyatro, Agora, Ticaret Limanı Kalıntıları gibi sayısız günümüze kadar ayakta kalabilmiş tarihi eserleri görüyor ve  Phaselis'in harika koylarında dünyada eşine az rastlanır şekilde  antik kalıntılarla birlikte yüzme şansına sahip olacaksınız. Yüzme molasının ardından Otelimiz'e doğru yola çıkıyoruz ardından OLİMPOS'a hareket ediyoruz.Çam ağaçları arasında bulunan oksijen değeri en yüksek bölgelerden Olimpos'a varıyoruz. Konaklamak üzere bungalov otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama: Maya Bungalovs, Türkmen house vb.



2 Gün: ADRASAN - SULUADA - YANARTAŞ - OLİMPOS

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Adrasan'a doğru ilerliyoruz. Bölgenin Cennet koylarına sahip olan SULUADA'ya geliyoruz. Teknemize bindikten sonra  denize keyifli ve eğlenceli yüzme molamızın ardından otelimize doğru geçiyoruz. Akşam yemegi otelimizde. Akşam yemegini otelimizde aldıktan sonra dileyen misafirlerimiz Rehberimizin eşliğinde minibüsler ile Yanartaş Gezisine (Ekstra) gidiyoruz. Bu eşsiz Olimpos manzarası eşiliğinde keyifli vakit geçirdikten sonra Otelimize doğru geri dönüyoruz.

Konaklama: Maya Bungalovs, Türkmen house vb.



3 Gün: OLİMPOS DAĞI (TAHTALI TELEFERİK) - İZMİR

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Olimpos Dağı'na doğru yolculuğumuz başlıyoruz. 2365 mt. yüksekliğindeki bölgenin en yüksek dağı olan Tahtalı dağına (Olimpos Dağı) inşa edilen ve Avrupa’nın en uzun niteliğini taşıyan Tahtalı Teleferiği’ne biniyoruz. (Extra)  Denizle gökyüzünü birleştiren muhteşem manzarayı fotoğraflayarak,  tatil yöresini ayaklar altında izleyebilir, zirvede çay ve kahvenizi yudumlayabilirsiniz. geri dönüş yolculuğumuza doğru Korkuteli-Denizli-Aydın güzergahı ile akşam geç saatlerde İzmir'e ulaşıyoruz. Unutulmaz anılarımızla bir başka seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Yeni Model Otobüsler ile ulaşım

2 Gece Ağaç Evlerde Otel konaklama

2 Kahvaltı, 2 Akşam Yemeği

Araç içi ikramlar

Zorunlu Seyahat Sigortası

Profesyonel Rehberlik



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Kişisel Harcamalarınız

İlk Gün Kahvaltı ve Tüm Öğle Yemekleri

Tekne Turları Öğle Yemekli 

Yanartaş Turu

Tahtalı Teleferik Ücreti

Etkinliklere katılım isteğe bağlıdır.



Kalkış Yerleri
  • GİRNE CADDESİ (BELLİMA TUR OFİS ÖNÜ) (00:15)
  • BOSTANLI İSKELE (00:25)
  • KARŞIYAKA ANIT ÖNÜ (00:35)
  • BAYRAKLI ÜST GEÇİT (DENİZ TARAFI) (00:45)
  • BORNOVA EGE ACİL ÖNÜ (01:00)
  • FAHRETTİN ALTAY ZİRAAT BANKASI ÖNÜ (23:30)
  • ÜÇYOL PAMUKKALE OFİS ÖNÜ (23:45)
Notlar

BİLMENİZ GEREKENLER:

Bu programda belirtilen tüm gezi turlarında acentemiz sorumludur.

Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 10 (on) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

Programdaki konaklamalar en az 4* otellerde yapılmaktadır.  Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.


İptal Şartları

1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
3- Uçaklı Turlar veya Paket içeriğinde uçak bileti olan turlar da iptal hakkı yoktur.
2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

https://bellimatur.com/olympos-adrasan-suluada-phaselis-turu-agac-evlerde-konaklama
MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
0232 220 01 02


Bu çıktı 25.04.2024 18:49 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.