Kapadokya Kayseri & Erciyes Kayak Merkezi Turu (2 Gece Konaklamalı) Tur Programı

BellimaTur Ayrıcalığı ile Karlar Altında Kapadokya & Erciyes Kayak Merkezi...
KAPADOKYA & KAYSERİ (Erciyes Kayak Merkezi)

Erciyes Kayak Merkezi, Ihlara, Yeraltı Şehri, Güvercinli Vadisi, Onxy 

Taş Atolyesi, Pastırmacılar Çarşısı, Üç Güzeller, Ürgüp, Göreme, Uçhisar, Devrent, Paşabağ

Avanos, Kayseri, Turasan Şarap Fabrikası

Kayseri Pastırmacılar Çarşısı Bellimatur Farkıyla

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi Bellimatur Farkıyla

Asmalı Konak Evleri Bellimatur Farkıyla

5 Yıldızlı Otel Yarım Pansiyon 2 Gece Konaklama

Eğlenceli Bir Hafta Sonu Fırsatı Sizleri Bekliyor

3 GÜN 3 GECE | Kaçırılmaz FIRSAT  4749 TL'den itb.

Bu program size uymadıysa 1 gece konaklamalı programı incelemek için Tıklayınız...

Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir. 

Kalkış Yerleri: Girne Ofis Önü, Karşıyaka Anıt, Üçkuyular, Üçyol, Lozan, Ege Üni. Acil
Gezilecek Yerler: Göreme, Ürgüp, Uçhisar, Ortahisar, Paşabağları, Kayseri, Erciyes Kayak Merkezi
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - KAPADOKYA

Akşamüzeri belirlenen saatler de, belirlenen noktalardan sizleri alarak yolculuğumuza başlıyoruz. Kula – Afyon – Konya istikametini takip ederek Aksaray’a doğru devam ediyoruz.



2 Gün: IHLARA VADİSİ - YERALTI ŞEHRİ - GÜVERCİNLİK VADİSİ - UÇHİSAR KALESİ - ONYX TAŞ ATÖLYESİ - PAŞABAĞLARI

Sabah saatlerinde kahvaltı (ekstra) molamızı verdikten sonra yolumuza devam ederek Melendiz Çayı’nın oluşturduğu doğa harikası bir kanyon-vadi olan 105 kiliseyle ve içinden akan Melendiz Çayıyla doğa ve tarihi iç içe bulabileceğiniz ve hala içinde yaşayanların olması itibariyle insana ayrı bir heyecan veren IHLARA VADİSİ’ne ulaşıyoruz. Burada Ağaçaltı ve Yılanlı Kiliselerini geziyoruz. Gezimizin ardından düşman baskınlarından kaçan binlerce kişinin, aylarca yaşayabileceği mühendislik harikası olan Yeraltı Şehri olacak. Sonrasında Narlıgöl Krater Gölü’nde vereceğimiz serbest zaman sonrasında GÜVERCİNLİK VADİSİ'nde doğa harikası oluşumlar görerek bölgenin en yüksek noktası konumunda bulunan UÇHİSAR KALESİ’ni (Panoramik) seyretme ve fotoğraflama imkânı bulacağız. ONYX TAŞ ATÖLYESİ'nde taşların özellik ve işlenişlerine dair bilgiler alıp, en güzel Kapadokya manzarasının göründüğü MANZARA TEPESİ'nde fotoğraf molası veriyoruz. Buradan çok başlı peribacalarının en güzel örneklerini göreceğimiz Paşabağ’da (Keşişler Vadisi) fotoğraf molası veriyoruz. İlginç peribacası oluşumlarını içerisinde barındıran, adını da deve şeklindeki peribacasından alan Develi Vadi (Dervent Vadisi) gezisinin ardından akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: ERCİYES KAYAK MERKEZ - KAYSERİ - PASTIRMACILAR ÇARŞISI

Sabah kahvaltımızın ardından (dileyen misafirlerimiz kahvaltı öncesi balon turu veya atv turuna katılabilirler.) Türkiye'nin en gözde kayak merkezleri arasında yer alan ERCİYES KAYAK MERKEZİ'ne doğru yola çıkıyoruz. Burada kayak yapabilir, kar yürüyüşü ya da bölgede bulunan kafelerde kar manzarasına karşı sıcak içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Buradaki serbest zaman sonrası Kayseri şehir merkezine gidiyoruz. KAYSERİ KALESİ, SAAT KULESİ’ni görüp, Anadolu Selçuklunun yaptığı ilk Külliyesi ve en büyüklerinden biri olan HUNAT HATUN KÜLLİYESİ’ni geziyoruz. Kayseri’nin ünlü çarşısı PASTIRMACILAR ÇARŞISI’ nda alışveriş için serbest zaman sonrasında akşam yemeğimizi almak üzere otelimize yerleşiyoruz. Yemek sonrası dileyen misafirlerimizle ekstra düzenlenecek olan TÜRK GECESİ'ne gidiyoruz.



4 Gün: GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ - ÜÇ GÜZELLER - ÜRGÜP - ASMALI KONAK - TURASAN ŞARAP FABRİKASI - İZMİR

Sabah kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılıyor ve ilk durağımız olan GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ'ne gidiyoruz. eski adı Korama olan Göreme Vadisi içindeki Göreme Açık Hava Müzesi’ni geziyoruz. Kaya kiliseleri (Elmalı, Yılanlı, Barbara Kiliseleri), yemekhane, mutfak, kiler ve İncil’in baştan sona resmedildiği Tokalı Kilise müzede göreceğimiz yerler arasında olacak. Ürgüp içinde yapacağımız panoramik tur sonrası TURASAN ŞARAP MAHZENLERİ'ni gezip Kapadokya’nın lezzetli şaraplarını tatma imkânı buluyoruz. Ardından Şapkalı Peribacalarının ve Kapadokya’nın simgesi olan ÜÇ GÜZELLER PERİBACALARI’nı görüyoruz. Buradan ASMALI KONAK (Panoramik) dizisinin de çekildiği, Rum taş işçiliğinin en iyi örneklerini görebileceğiniz Mustafa Paşa’ya gidiyoruz. Mustafa Paşa’nın mistik sokaklarında yapacağımız keyifli yürüyüşün sonrasında Kızılırmak'ın toprağından yapılan çömlekleri görmek üzere ÇANAK ÇÖMLEK ATÖLYESİ'ne gidiyoruz. Gezilerimizi tamamladıktan sonra İzmir'e doğru dönüş yolculuğuna başlıyor ve bir başka turumuzda görüşünceye dek şimdilik vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Otobüs İle Ulaşım
  • Belirtilen Tüm Çevre Gezileri
  • 2 Gece Belirtilen Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları (2)
  • Otelde Alınan Akşam Yemekleri (2)
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Öğle Yemekleri ve Molalar
  • Geleneksel Türk Gecesi Eğlencesi
  • Atv Etkinliği
  • Balon Turu Etkinliği


Kalkış Yerleri
  • FAHRETTİN ALTAY ZİRAAT BANKASI ÖNÜ (18:00)
  • ÜÇYOL PAMUKKALE OFİS ÖNÜ (18:30)
  • GİRNE CADDESİ (BELLİMA TUR OFİS ÖNÜ) (19:15)
  • BOSTANLI İSKELE (19:25)
  • KARŞIYAKA ANIT ÖNÜ (19:35)
  • BORNOVA EGE ACİL ÖNÜ (20:05)
Notlar

BİLMENİZ GEREKENLER:

Bu programda belirtilen tüm gezi turlarında acentemiz sorumludur.

Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 10 (on) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

Programdaki konaklamalar en az 4* otellerde yapılmaktadır.  Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.


İptal Şartları

1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
3- Uçaklı Turlar veya Paket içeriğinde uçak bileti olan turlar da iptal hakkı yoktur.
2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

https://bellimatur.com/izmir-cikisli-kapadokya-kayseri-tur
MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
0232 220 01 02


Bu çıktı 25.04.2024 18:10 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.