Yılbaşı Özel Abant, Kartalkaya, Kartepe, Uludağ Turu (4`lü Kar Keyfi) 5*Radisson Blu Hotel Tur Programı

2024 Bellimatur'un Özel Programları ile Karşılıyoruz.

 YILBAŞI ÖZEL 4'LÜ KAR KEYFİ TURU

 ABANT & KARTALKAYA & KARTEPE & ULUDAĞ 

MAŞUKİYE, ORMANYA HOBİT EVLERİ, KOCAELİ
BOLU - ABANT GÖLÜ - GÖLCÜK GÖLÜ - MAŞUKİYE 
KARTALKAYA - KARTEPE - ULUDAĞ KAYAK MERKEZLERİ ile Birlikte!

Maşukiye'de ATV Safari Bellimatur Farkıyla
Ormanya Hobbit Evleri Bellimatur Farkıyla

2 GECE 5* RADISSON BLU OTEL'DE KONAKLAMA 

Kapalı Havuz, Türk Hamamı, Sauna

3 GÜN 3 GECE 7749 TL !
29 ARALIK 2023 - 1 OCAK 2024 ( 3 GÜN 3 GECE)

MUHTEŞEM BİR GALA İLE 2024 YILINI BERABER KAŞILIYORUZ.
31 Aralık 2023 Cumartesi Yılbaşı Özel Programı
DJ PERFORMANSI EŞLİĞİNDE YILBAŞI GALASI

LİMİTSİZ YERLİ ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER

ZENGİN MENÜSÜ İLE GALA FİYATA DAHİL !

 Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir. 

Bu program size uymadıysa 1 gece konaklamalı programı incelemek için Tıklayınız...

Kalkış Yerleri: ÜÇKUYULAR, ÜÇYOL, LOZAN, GİRNE OFİS, BOSTANLI İSKELE, KARŞIYAKA ANIT-YUINUSLAR, BORNOVA EGE ACİL ÖNÜ
Gezilecek Yerler: MAŞUKİYE, ORMANYA HOBİT EVLERİ, KOCAELİ BOLU - ABANT GÖLÜ - GÖLCÜK GÖLÜ - MAŞUKİYE KARTALKAYA - KARTEPE - ULUDAĞ KAYAK MERKEZLERİ ile Birlikte!
PROGRAM
1 Gün: ABANT GÖLÜ - GÖLCÜK GÖLÜ - KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ

Akşam saat 20:30 ÜÇKUYULAR (Opet Karşısı Ziraat Bankası Önü) 21:00 ÜÇYOL (Yazıhaneler Önü) 21:30 LOZAN FUAR KAPISI (Atatürk Lisesi Karşısı), 22:10 GİRNE OFİS (Bellima Tur Ofis Önü), 22:25 KARŞIYAKA BOSTANLI VAPUR İSKELESİ’ nden (İskelenin Ara Yer Önü), 22:35 KARŞIYAKA (Anıt) 23:00 BORNOVA (Ege Acil Önü)’den siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. MANİSA, AKHİSAR, BALIKESİR, BURSA, KOCAELİ, SAKARYA (saatleri satın alma ekranında biniş yeri kısmında belirtilmiştir.) güzergâhını takip ederek, yolda alacağımız molaların ardından BOLU’ ya varıyoruz. 

BOLU civarında alacağımız ekstra sabah kahvaltısı sonrasında, Ardından, eşsiz güzellikteki, ABANT GÖLÜ’ ne ulaşıyoruz. Her mevsimde ayrı güzelliğe sahip olan ABANT GÖLÜ kenarında yürüyüşler yaparak, muhteşem güzel manzaraları fotoğraf karelerimize ve anılarımıza ekliyoruz. Bolu’nun başka bir güzelliği ölan GÖLCÜK GÖLÜ’ne hareket ediyoruz. Yine çevresi çam ormanları ile kaplı olan bu doğa cennetinin güzelliği bizleri çok etkileyecektir. Bu güzellikler içerisinde  zaman geçerip ve fotoğraflarımızı aldıktan sonra Ülkemizin önemli kış sporları ve kayak merkezlerinden KARTALKAYA’ yı görmek üzere kısa bir yolculuk yapıyoruz. Kartalkaya’da vereceğimiz serbest zamanda,  isteyenler kayak yaparken, dileyenlerde, kar üzerinde doğa yürüyüşleri yapabilir ve eşsiz fotoğraf kareleri yakalayabilirler. Arzu eden konuklarımız ise KARTALKAYA’da bulunan otellerin Cafe ve Restaurantlarında kar manzarası eşliğinde burada bulunmanın keyfini yaşayabilirler. Daha sonra Otelimize doğru hareket ediyoruz. 5*RADISSON BLU OTEL’imize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama : 5* RADISSON BLU OTEL SAKARYA



2 Gün: KARTEPE KAYAK MERKEZİ - MAŞUKİYE - ORMANYA HOBBİT EVLERİ

Otelimizde alacagımız sabah kahvaltısının ardıdan dileyen misafirlerimiz ile turumuzu yapmak üzere otelden ayrılıyoruz. Dileyen misafirlerimiz katılmayıp otelimizin olanaklarından yararlanabilir. Başka bir beyaz cennet KARTEPE’ye yola çıkıyoruz. KARTEPE çevresinde SAPANCA GÖL manzarasını izleyerek, kar kalitesiyle kayak severlerin gözde mekânlarından KARTEPE’ye ulaşıyoruz. Marmara Bölgesi`nin en modern kayak tesisleri bulunan ve her geçen gün popülerliği artan  bu kayak merkezinde serbest zaman veriyoruz. Kartepe gezimizde tamamlayarak,  tertemiz ve bol oksijenli havası, büyülü ormanı ile bir doğa harikası olan, MAŞUKİYE’ye geliyoruz. Maşukiye’nin ismi âşık anlamına gelen maşuktan geliyor. Gerçekten de etraftaki doğal güzellikler “buraya gelen âşık olur” denilen ve herkesin dudaklarından bir daha geleceğim dedirten bu güzellikler içerisinde katılmak isteyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek olan ATV turuna katılıyoruz. Heyecan ve eğlencenin bir arada olduğu ATV turunun ardından "Yüzüklerin Efendisi'' ve ''Hobbitler'' filmiyle ünlenen Hobbit Evlerinin bulunduğu alanı da gezerek bu güzel görüntüleri anılarımıza ekliyoruz yürüyüş yapıp, bu muhtesem doğayı fotoğraflıyoruz. Güzel bir günün ardından yılbaşı galamıza katılmak ve sınırsız eğlence için otelimize doğru yola çıkıyoruz. Otelimize yerleşiyor ve hazırlıklarımızı yapıyoruz. Akşam yemeği ve yılbaşı galası ile eğleniyoruz. HOŞGELDİN 2024 ! 

ZENGİN YILBAŞI MENÜSÜ; 

Deluxe Meze Tabağı

Ara Sıcak; Paçanga Böreği

Ana Yemek; Patates Püresi ve Haşlanmış Sebzeler Eşliğinde Dana Bonfile

Pasta, Meşrubat ve LİMİTSİZ YERLİ ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER !

Kapı Açılışı: 20:00

Dj Performansı: 21:00-01:00

90'lar Pop Eşliğinde Yeni Nesil Meyhane Konseptinde Muhteşem Bir Yılbaşı Galası sizleri bekliyor!



3 Gün: BURSA - ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ - İZMİR

Otelimizde alacağımız BRUNCH kahvaltının ardından ULUDAĞ’a hareket ediyoruz. Uludağ’da isteyen konuklarımız kayak ve snowboard yapabilir, diğer konuklarımız kar manzarasını seyrederek Cafelerde sıcak sahleplerini içebilirler. Burada geçireceğimiz neşeli saatler içerisinde sucuk ekmek ile öğle yemeğimizi alıyoruz. Serbest zaman sonrası SUSURLUK-BALIKESİR üzerinden, akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka organizasyonunda görüşmek dileği ile siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

NOT: Kış şartları, yol kapanması, kayak merkezlerinin yolunun kapanması veya kapatılması gibi, ön görülemeyen sebeplerle oluşan problemlerde rehber insiyatifinde programda değişiklik veya belirli noktaların iptali yapılabilir. Tüm misafirlerimiz bu şartı kabul etmiş sayılırlar.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Ulaşım Araçlar ve Tüm Çevre Gezileri
  • 5* Radisson Blu Otel Konaklama Ayrıcalığı
  • Kapalı Havuz, Hamam, Sauna, Buhar Odası
  • Otelde Alınan Kahvaltı (2), Akşam Yemekleri (1) 
  • Otelde YEMEKLİ LİMİTSİZ ALKOLLÜ GALA GECESİ
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yolda Alınacak Sabah Kahvaltısı ve Öğle yemekleri
  • Müze, Ören Yeri Milli Park Girişi
  • Abant Gölü Milli Park Girişi
  • Gölcük Gölü Milli Park Girişi
  • Tüm öğle yemekleri
  • Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar
  • Kayak takım ücretleri
  • Telesiyej Ücreti
  • Atv & Utv Safri Turu Etkinlik ücretleri
  • Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları


Kalkış Yerleri
  • FAHRETTİN ALTAY ZİRAAT BANKASI ÖNÜ (20:30)
  • ÜÇYOL PAMUKKALE OFİS ÖNÜ (21:00)
  • LOZAN FUAR KAPISI ÖNÜ (21:30)
  • GİRNE CADDESİ (BELLİMA TUR OFİS ÖNÜ) (22:10)
  • BOSTANLI İSKELE (22:25)
  • KARŞIYAKA ANIT ÖNÜ (22:35)
  • BORNOVA EGE ACİL ÖNÜ (23:00)
Notlar

Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

Programdaki konaklamaların tamamı 4* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.

Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Turlarımız da kademeli fiyat sistemi bulunmaktadır. 


İptal Şartları

1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

https://bellimatur.com/yilbasi-kar-keyfi-abant-kartalkaya-kartepe-uludag-turu
MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
0232 220 01 02


Bu çıktı 28.03.2024 17:02 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.