2022 Kars Sarıkamış Palandöken Erzurum Turu KAR VE KAYAK KEYFİ (4 Gün 3 Gece) Tur Programı

Tatilin En Keyiflisi BELLİMATUR, KÜLTÜR & KAYAK TURU'nu Sizin için Hazırladı.

 KAR & KAYAK 
 KARS SARIKAMIŞ PALANDÖKEN ERZURUM TURU 

2 GECE KARS'TA KONAKLAMA & 1 GECE ERZURUM'DA KONAKLAMA

Direkt Uçuş Konforu:
İZMİR - KARS | ERZURUM - İZMİR
İZMİR'DE TEK VE ÖZEL PROGRAM

KARS ŞEHİR TURU, ANİ HARABELERİ, ÇILDIR GÖLÜ,
SARIKAMIŞ TURU VE KAYAK MERKEZİ, PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ,

ERZURUM ŞEHİR TURU

(4 GÜN-3 GECE) SEZON BOYUNCA

ÖZEL TARİH: 23 - 26 OCAK (SÖMESTR)

Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir.

Kalkış Yerleri: Adnan Menderes Havalimanı
Gezilecek Yerler: KARS ŞEHİR TURU, ANİ HARABELERİ, ÇILDIR GÖLÜ, PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ, SARIKAMIŞ, ERZURUM TURU
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - KARS (DİREKT UÇUŞ) - ANİ HARABELERİ

Sabah 08:30 İzmir Adnan Menderes Havaalanında buluşuyor ve 10:00'da kalkacak olan İzmir - Kars direkt uçuş konforu ile Kafkas şehri Kars'a iniyoruz. Ermenistan sınırını belirleyen Arpaçay’ın yanı başında kurulan ve yüzyıllar boyunca canlı bir ticarete sahip olan Ani Harabeleri’ne geçiyoruz. Büyük Katedral, Resimli Kilise, Selçuklu Sarayı, Anadolu’da yapılan ilk cami olan Menuçehr Cami gibi önemli kalıntılar burada göreceğimiz tarihi eserlerden sadece bir kaçı. Rehberimizin eşsiz anlatımları ile tarihte kısa bir yolculuk yapıyoruz. Akşam yemeğimizi almak ve konaklamak üzere otelimize yerleşiyoruz.

Konaklama: The Kars Park Otel, Kale Otel vb.



2 Gün: SARIKAMIŞ - KATERİNA AV KÖŞKÜ - SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ - ÇILDIR GÖLÜ - KARS MERKEZ - KAFKAS GECESİ

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Sarıkamış’a hareket ediyoruz. İlçe merkezinde kısa bir tanıtım turu yaparak, Doğu Anadolu'da Osmanlının Ruslara karşı mücadelesinde tarih sayfalarına 22 Aralık 1915 Sarıkamış Harekâtı olarak geçen ve 90 bin Mehmetçiğimiz anısına düzenlenmiş merkezdeki Şehitliği ziyaret ediyoruz. Ardından, Ruslar döneminde kraliçe Katerina için yaptırılan AV KÖŞKÜ’nü görüyor ve Obsidyen Taşı' nın işlenmesiyle yapılan hediyelik eşya alışverişi için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra kristal kar olarak adlandırılan, dünyada kaymak için en iyi yerlerden biri olan  SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ’ne geçiyoruz. Serbest zaman esnasında beyaz kış görüntülerini fotoğraflayıp, karlar üzerinde eğlenceli anlar yaşıyoruz. Unutulmaz güzel anılarımızla Sarıkamış Kayak Merkezinde ayrılarak Çıldır Gölüne geçiyoruz. Öğle yemeğimizi Çıldır Gölünün meşhur sarı balığını tadarak değerlendiriyoruz. Göl çevresinde keyifle zaman geçiriyoruz. Çıldır Gölü Kış Mevsiminde donan bir göl olmasına karşın buzu kırıp balık tutan balıkçılar oldukça ilginç bir manzara sunmaktadır. Uçsuz bucaksız bir buz pistine dönen Çıldır gölü üzerinde (buzun uygun olması durumunda) Atlı kızaklar ile göl çevresinde tur yapıyoruz. (Ekstra) Çıldır gölü çevresini keşfederek, Kars şehir merkezine dönüyor ve Kars merkez gezimize başlıyoruz. Yapacağımız Kars şehir turunda: Rus işgali sırasında yapılan ve hala kullanılmakta olan binaların bir kısmını göreceğiz. Katerina Sarayı, Vali Konağı ve civarındaki taş binalar, Ortodoks Kilisesi (Merkez Camii),İsmet Paşa İlköğretim Okulu, Hekim Evi (Opera Binası), Fevzi Paşa İlköğretim Okulu, Alexander Nevski Kilisesi (Fethiye Cami), Kars Kalesi, Taş Köprü, 12 Havariler Kilisesi görüyoruz. Gezilerimizi tamamladıktan sonra Kars’ın yöresel lezzetlerinde alışveriş yapabilmeniz için serbest zaman veriyor ardından ve otelimize geçiyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek olan yöresel yemekli Kafkas Gecesine katılıyoruz. Akşam yemeğinde Kaz Etli ve yöresel tatlılardan oluşan menümüzü alıyor ve Kafkas Gecesi’nde yöresel dans gösterileri ve etkinlikleri izliyoruz. Ardından konaklamak üzere otelimize dönüyoruz.

Konaklama: The Kars Park Otel, Kale Otel vb.



3 Gün: PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ TURU (KAR VE KAYAK KEYFİ) - ERZURUM ŞEHİR TURU

Otelimizde erken saatlerde alacağımız kahvaltımızın ardından 2011 yılında 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için tamamlanmış olan bölgenin en iyi kayak pistlerine sahip PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ'ne gidiyoruz. Burada kayak ve kızak gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Dileyen misafirlerimizi vereceğimiz serbest zamanda Palandöken Kayak Merkezinin cafe ve restaurantlarında sıcak içeceklerini yudumlayabilir. Kar ve kayak keyfinin ardından Erzurum merkeze iniyoruz. Doğu’nun en yüksek ili Erzurum’u gezmeye başlıyoruz. Türkiye’nin en büyük medresesi olan ve ilginç öyküsüyle hafızalara kazınan Çifte Minareli Medrese olacak. Ardından Ulu Camii ve Üç Kümbetler gezilerimizi tamamlayıp, meşhur oltu taşı alışverişi için rehberimizin vereceği serbest zamanı Rüstempaşa Hanı'nda (Taşhan) değerlendiriyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama: Borapark Otel vb.



4 Gün: ERZURUM - İZMİR (DİREKT UÇUŞ)

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Milli Mücadele Kongre Merkezi'ni ziyaret ediyor ve Erzurum Havaalanına geliyoruz. 12:40 ta başlayacak İzmir – Erzurum direkt uçuşu ile dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Bir sonraki BellimaTur organizasyonunda tekrar görüşmek dileğimiz ile bu muhteşem gezimizi sonlandırıyoruz.

BİLGİLENDİRME:
YURTİÇİ UÇUŞ KURALLARI

Havayolu kuralları gereği 2 aşı olmuş olmanız veya son 6 ay içinde hastalığı geçirmiş olmanız ve 2. Aşınızın üzerinden 14 gün geçmiş olması gerekir. 2. Aşı üzerinden 14 gün geçmeyen yolcular için en fazla 48 saate sonucu alınmış pcr testi ibrazı gerekmektedir. Aşınızın üzerinden 14 gün geçmediyse ve PCR testi yaptırmadıysanız bu işlem havalimanında minimum 6 saate yapılmaktadır ve bu durumda uçuşa kabul edilmezsiniz. Uçaklı turların tamamında bu kurallar gidiş ve dönüş uçuşlarında geçerlidir. 18 yaş altı yolcularımızda aşı ya da pcr testi zorunluluğu bulunmamaktadır. Yurtdışından vatandaşlığı olup yurtdışına ait aşı kartı olan misafirlerimiz yurtdışı kimlikleri ve aşı kartları ile seyahate katılabilirler. Aşı olmadıysanız TC. vatandaşlığında olduğu gibi pcr testi zorunluluğu bulunmaktadır. (Doğu Ekspresi ile seyahat için de bu kurallar geçerlidir.)

  • Uçak saatleri belirtilen havayolu firmasından alınmış olup olası rotar, saat değişiklikleri ya da iptallerden Bellima Tur sorumlu değildir.
  • Hava şartlarından, uçak saat değişikliklerinden ya da mücbir sebeplerden dolayı gerçekleştirilemeyen turlardan Bellima Tur sorumlu değildir.
  • Tur kalkış gününden en geç 1 gün önce rehber bilgisi, güncel buluşma saatleri ve biniş noktaları Bellima Tur tarafından SMS olarak gönderilir.
  • Uçaklı turlarda kimlik ibraz ederek rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz. Rezervasyon sonrası tarafınıza tur evrağı gönderilir ve kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Uçaklı turlarda isim soyisim TC kimlik no gibi kişisel bilgilerin yanlış olmasından kaynaklı iptallerde Bellima Tur sorumlu değildir.
  • Diğer katılım şartları ve iptal ve değişiklik şartlarını üst menüden ek bilgiler kısmından detaylı olarak inceleyebilirsiniz.
  • Ek Bilgiler/Sözleşme Madde 20- En son yayınlanan sirkü, bir öncekini geçersiz kılar. En son güncel sirkü 06.12.2021


DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

İzmir - Kars , Erzurum - İzmir arası Uçak Bileti

3 Gece Otel Konaklaması

3 Sabah Kahvaltısı, 2 Akşam Yemeği

Programda Belirtilen Tüm Turlar ve Transferler

Profesyonel Yerel Rehberlik Hizmeti

Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Kişisel Harcamalar, Alışverişler

Çıldır Gölü Kızaklı Fayton Turu

Yemekli Kafkas Gecesi

Tüm Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri

Programda Belirtilen Ekstra Turlar

Tüm Öğlen yemekleri



Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://bellimatur.com/kars-palandoken-sarikamis-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 19.04.2024 02:08 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.