+Özel Karadeniz Yaylalar ve Batum Turu (Otobüsle) Tur Programı

 ÖZEL KARADENİZ YAYLALAR VE BATUM TURU 

Borçka Karagöl, Trabzon Uzungöl, Gürcistan Batum, Rize Ayder Yaylası, Bartın, Amasra, Safranbolu,

Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Mencuna Şelalesi, Trabzon,

Rize, Artvin, Hopa, Batum, Amasya, Çorum

  8 GÜN 7 GECE  

2 GECE YAYLA KONAKLAMA AYRICALIĞI | TOPLAM 6 GECE KONAKLAMA

enlightened 1 Gece Sultan Murat Yaylası'nda AYMEYDANI OTEL

enlightened 1 Gece Akarsu Yaylası'nda AKARSU YAYLA TESİSLERİ 

YAYLALARDA DOĞA, HUZUR VE KARADENİZ EĞLENCELERİ İLE

Ayder'de Zilkale, Palovit, Çat Vadisi Turu Farkı ile

Artvin'de Borçka, Karagöl Turu & Mençuna Şelalesi Turu Farkı ile

Gürcistan Batum Turu Farkı ile

 Tecrübeli Kaptanlarımız ve Bölgeye Hakim Rehber Kadromuz ile

BÖLGENİN SEÇKİN OTELLERİNDE VE YAYLALARINDA KONAKLAMA AYRICALIĞI İLE...

8 Gün-7 Gece  (Sezon Boyunca Her Cuma, Cumartesi ve Pazar Hareketli)

ÖZEL PROGRAM TUR TARİHLERİ 

1 TUR: 22 Mayıs / 29 Mayıs (Ramazan Bayramı)   2 TUR: 23 Mayıs / 30 Mayıs (Ramazan Bayramı) 

3 TUR: 29 Mayıs  / 5 Haziran  4 TUR: 6 Haziran / 13  Haziran 5 TUR: 12 Haziran / 19 Haziran

6 TUR: 19 Haziran / 16 Haziran 7 TUR: 20 Haziran / 27 Haziran 8 TUR: 21 Haziran / 28 Haziran

9 TUR: 26 Haziran / 3 Temmuz  10 TUR: 27 Haziran  / 3Temmuz  11 TUR: 3 Temmuz / 10 Temmuz 

12 TUR: 4 Temmuz / 11 Temmuz   13 TUR: 5 Temmuz / 12 Temmuz  14 TUR: 10 Temmuz / 17 Temmuz

15 TUR: 11 Temmuz / 18 Temmuz 16 TUR: 12 Temmuz / 19 Temmuz 17 TUR: 17 Temmuz / 24 Temmuz

18 TUR: 18 Temmuz / 25 Temmuz 19 TUR: 19 Temmuz / 26 Temmuz 20 TUR: 24 Temmuz / 31 Temmuz 

 21 TUR: 25 Temmuz / 1 Ağustos (Kurban Bayramı) 22 TUR: 26 Temmuz / 2 Ağustos (Kurban Bayramı)

23 TUR: 30 Temmuz / 7 Ağustos (Kurban Bayramı) 24 TUR: 31 Temmuz / 6 Ağustos (Kurban Bayramı)

                 25 TUR:1 Ağustos / 8 Ağustos  (Kurban Bayramı)    26 TUR: 7 Ağustos / 14 Ağustos  27 TUR: 8 Ağustos / 15 Ağustos

 28 TUR: 9 Ağustos / 16 Ağustos   29 TUR: 14 Ağustos / 21 Ağustos  30 TUR:15 Ağustos / 22 Ağustos

  31 TUR: 16 Ağustos / 23 Ağustos  32 TUR: 21 Ağustos / 28 Ağustos      33 TUR: 22 Ağustos / 29 Ağustos

 34 TUR: 23 Ağustos / 30 Ağustos  35 TUR: 28 Ağustos / 4 Eylül  36 TUR: 29 Ağustos / 5 Eylül 

 37 TUR: 30 Ağustos / 6 Eylül  38 TUR: 4 Eylül / 11 Eylül 39 TUR: 5 Eylül / 12 Eylül

 40 TUR: 6 Eylül / 13 Eylül 41 TUR: 11 Eylül / 18 Eylül  42 TUR: 12 Eylül / 19 Eylül

  43 TUR: 13 Eylül / 20 Eylül    44 TUR: 18 Eylül / 25 Eylül   45 TUR: 19 Eylül / 26 Eylül

  46 TUR: 20 Eylül / 27 Eylül   47 TUR: 25 Eylül / 2 Ekim   48 TUR: 26 Eylül / 3 Ekim   49 TUR: 27 Eylül / 4 Ekim

 
    ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!    

Şimdi Alın, Ön Koltuklarda Oturma Fırsatı Yakalayın

ERKEN REZERVASYON İLK 10 KİŞİ İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR.

Kalkış Yerleri: Girne Ofis Önü, Karşıyaka Anıt, Üçkuyular, Üçyol, Sabancı, Lozan, Ege Üni. Acil
Gezilecek Yerler: Borçka Karagöl, Trabzon Uzungöl, Gürcistan Batum, Rize Ayder Bartın, Amasra, Safranbolu, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun Trabzon, Rize, Artvin, Hopa, Batum, Amasya, Çorum
PROGRAM
1 Gün: İZMİR HAREKET

Değerli misafirlerimiz, sizleri belirlediğimiz noktalardan belirlenen saatlerde alarak Yeşilin En Yeşiline, Doğa'nın ve Tabiat'ın Zirvesine doğru yolculuğumuza başlıyoruz. (Buluşma noktaları ve saatleri 2 gün öncesinden telefonunuza mesaj olarak bildirilecektir.)



2 Gün: AMASRA-SAFRANBOLU-KASTAMONU

Sabah saatlerinde Bolu yolu üzerindeki uygun bir tesiste sabah kahvaltı (ekstra) molası veriyoruz. Molamızın ardından Bartın üzerinden liman ve ticaret şehri olan Amasra'ya varıyoruz. Amasra da elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Barış Akarsu anısına adı verilen Bariş Akarsu Parkını görüyoruz. Kemere Köprüsü, Boztepe, Fatih Cami, Şapel gezileri ardından Tarihi Çekiciler Çarşısı'nda serbest zaman veriyoruz. Daha sonra KARABÜK'ün Unesco  Miras Listesine alınmış olan Tarihi Safranbolu şehrine varıyoruz. Safranbolu da Hıdırlık Tepesinde panaromik Safranbolu ve evlerinin tanıtımı sonrası Tarihi Kaymakamlar Konağı, Cincihanı, Köprülü Mehmet Paşa Camii, Güneş Saati, Arasta Çarşısı, Cinci Hamamını görerek Kent Meydanına varıyoruz.  Meşhur Safranbolu Lokumu alışverişi için serbest  zaman sonrası gezimize Safranbolu Yörük Köyü ile devam ederek bir türkmen köyü olan bu köy de Sipahioğlu Konağını Filiz Teyze'nin anlatımı ile dinliyoruz. Ardından Çanakkale de en çok şehit vermiş illerimiz arasında yer alan Kastamonu'ya hareket ediyoruz. Kastamonu da Şerife Bacı Meydanı ve Anıtı, Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşını ilk kez okuduğu Nasrullah Camii ve Külliyesi, Münire Medresesi ziyaret edilecek yerler arasındadır.  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama: Mütevelli Otel, Aygür Otel vb.



3 Gün: SİNOP - TARİHİ CEZAEVİ - SAMSUN - BANDIRMA VAPURU

Otelimizdeki sabah kahvaltımızın ardından Kastamonu’dan ayrılıyoruz. Türkiye’nin kuzeyde en uç noktasında bulunan Sinop’a ulaşıyoruz. Tarihi Sinop Cezaevi ve Sinop Kalesi'ni geziyoruz. Sinop merkezde Meşhur Sinop Mantısı yiyebileceğimiz öğle yemeği (ekstra) molasının ardından Gerze-Bafra üzerinden Samsun’a hareket ediyoruz. Samsun merkezde bulunan milli mücadelenin başladığı yer olması ile ün kazanmış olan Atatürk Heykeli’ni görüyoruz. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve silah arkadaşlarının milli mücadeleyi başlatmak üzere 19 MAYIS 1919 tarihinde Samsun'a geldiği Bandırma Vapuru'nun birebir örneğini geziyoruz. Daha sonra otele yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama: Ramada Resort By Wyndham Ünye



4 Gün: TRABZON - AYASOFYA - ATATÜRK KÖŞKÜ - SÜRMENE - UZUNGÖL - YAYLA KONAKLAMA

Otelimizdeki sabah kahvaltımızın ardından Samsun’dan ayrılıyoruz. Yol üzerinde Terme’de nehir kenarında tesisler de çay molası veriyoruz. Yapacak olduğumuz yolculuk sonrası öğle yemeği için mola veriyoruz. Meşhur Akçaabat Köftesi tavsiyemizdir. Öğle yemeği yedikten sonra Trabzon’a gidiyor ve ilk olarak Trabzon Ayasofya’sını geziyoruz. Daha sonra Ayasofya'nın karşısında bulunan aynı zaman da devlet sanatçısı ünvanı almış olan telkari ve gümüş işleme ustası Ali Kaynar'ın atölyesini ziyaret ediyoruz. Daha sonra 1900’lü yılların başında Rum Armatör Kostantin KABADİYANİS tarafından yaptırılan ve Cumhuriyet döneminde TRABZON’lular tarafından ATATÜRK’e hediye edilen ATATÜRK KÖŞKÜ’nü ziyaret ediyoruz. Daha sonra Sürmene’ye gelerek burada 1950'li yılların öncesine dayanan tarihi bir el işçiliği örneğini sürdüren Sürmene Bıçak atölyesi ve mağazasını ziyaret ediyoruz. Gövdesi kızılağaç odunundan keskin kısmı ise dövme çelikten yapılan Meşhur Sürmene bıçağının yapılışını aşama aşama dinliyoruz. Kısa bir kemençe dinletisi sonrası dilerseniz bıçak alış verişi yapabilirsiniz. UZUNGÖL MEVKİİ'ne doğru yolculuğumuz devam ediyoruz. Yayla Tesisimize gelerek Karadeniz Müzikleri eşliğinde akşam yemeğimizi yiyip otelimizin düzenlediği eğlence de keyifli saatler geçiriyoruz.

Konaklama: Ay Meydanı Otel, Kardelen Otel, Grand Sis Otel



5 Gün: UZUNGÖL - AYDER YAYLASI (ÇAT VADİSİ, ZİLKALE, PALOVİT ŞELALESİ) - FIRTINA DERESİ - HOPA

Oteldeki sabah kahvaltımızın ardından yaylamızdan erken saatlerde ayrılıp Uzungöl'de fotoğraf ve doğanın güzelliklerine tanık olabilmeniz için serbest zaman veriyoruz. Göl kenarındaki kafeler de sabah kahvelerinizi yudumlayabilir ya da bölgenin duayen turizmcilerinden Dursun Ali İnan’ın 26 yıldır topladığı ağaç köklerinden yaptığı hayvan figürleri ve dekoratif eşyaların sergilendiği müzede tarihi eserleri görmek üzere müzeyi serbest olarak ziyaret edebilirsiniz. Ardından bölgeden sofralarımıza kadar gelen çayın geçirdiği evreleri görüp dinlemek üzere Çay Fabrikası'na gidiyoruz. Fabrikayı gezip çaylarımızı yudumladıktan sonra isteyenler alışveriş yapabilir, sevdiklerinize hediyelik çay alabilirsiniz. Daha sonra Ayder Yaylası'na doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Öğle yemeğimizi Fırtına Deresi kenarında yöresel yemekler ile alıp dilerseniz Zipline yapabilirsiniz. Daha sonra kendisi küçük ama namı büyük Çamlıhemşin'den minibüslerle dileyen misafirlerimizle yeşilin en iyi tonlarını göreceğiniz, bulutların üzerinde muhteşem vakit geçirebileceğiniz Çat Vadisi, Zilkale ve Palovit Şelalesi için konaklar mahallesindeki Taş Mektebi görüp ismini Sevdaluk Dizisiyle hatırlayacağınız Şenyuva Köyüne doğru gezimiz devam edecek. Geziye katılmak istemeyen misafirlerimiz Fırtına Deresi kenarında vakit geçirebilirler. Çat Vadisi, Zilkale, Palovit Turumuz da bölgedeki en eski Taş Kemer Köprü olan Şenyuva Köprüsünde hatıra fotoğrafı çekildikten sonra adeta bir kartal yuvasını andıran eski tarihi ipek yolu güzergahının güvenliğini sağlayan Çat Vadisi'nde ağaçların arasında yükselen Zilkale'ye varıyoruz.  Ardından bölgedeki debisi en yüksek şelalelerinden biri olan Palovit Şelalesi'ne geldiğimiz de yukarıdan düşen su kütlelerinin görüntüsü ve yarattığı serinlik ile büyülenceğiniz  "Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok" sloganını yapmanın tam yeri ve zamanı diyeceğiniz şelaleler diyarından çok etkilenceksiniz. Daha sonra Ayder Yaylası'na gelerek Gelintülü Şelalasi'ni görüyoruz. Yeşilin en yeşil olduğu Ayder Yaylası'nda temiz hava da yürüyüş yapabilmeniz, doğa içinde çaylarınızı yudumlamanız için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra otobüsümüz ile buluşarak konaklama yapacağımız otelimize doğru devam ediyoruz. Akşam yemeği otelimizde.

Konaklama: 4* Hopa Peronti Otel, 4* Sarp Otel, Borçka Lamazi Otel, Ayder Valley Palace Otel, Ayder Elif Otel vb.



6 Gün: BATUM TURU veya MENCUNA ŞELALESİ TURU - BORÇKA - KARAGÖL - BRADNALA - TRABZON

ALTERNATİF 1 - BATUM TURU: Sabah Kahvaltı sonrası Batum'a gitmek isteyen misafirlerimiz ile Türkiye-Gürcistan Sınır Kapısı olan Sarp'a gelerek geçiş işlemlerine başlıyoruz. Gürcistan'ın  Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti olan Batum'a varıyoruz. Batum gezi programında St.Andrew Heykeli, Gonio Kalesi, Eski Khoroki Köprüsü, Avrupa Meydanı'nda Medea Anıtı, Eski Postane Binası  ve Poseidon Meydanı'ndaki Poseidon Anıtını, Tiyatro Binasını ve Eski Batum Evlerini görerek devam ediyoruz. Piazza Kulesini, Aziz Nikolas Kilisesini ve Batumdaki tek cami olan Orta Camii'yi gördükten sonra sahil boyunca ilerliyoruz. Sahilde Batum Limanı, Ali ile Nino Heykeli, Alfabe Kulesi, Saat Kulesi, Ters Restoran dedikleri White Restoranı görüyoruz. Türkiye'ye giriş yaparak yolculuğumuza devam ediyoruz.

ALTERNATİF 2 - ÇİFTE KÖPRÜ - MENCUNA ŞELALESİ TURU: Daha sonra Hopa Arhavi'ye doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Arhavi'de dileyen misafirlerimiz ile Çifte Köprü - Mençuna Şelalesi turumuzu gerçekleştiriyoruz. Turumuz da Osmanlı döneminden kalma Çifte Köprü'yü gördükten sonra doğa ile baş başa kısa bir yürüyüş sonrası 750 metre yükseklikten dökülen Mençuna Şelalesi'ni görüyoruz. Kısa bir fotoğraf molası sonrası otobüsümüzle buluşarak yolculuğumuza devam ediyoruz.

Batum ve Mencuna Şelalesi turları sonrası Artvin'in ilçesi Borçka'ya hareket ediyoruz. Minibüslere binip Dünya'daki en hızlı akan nehirlerden biri olan Çoruh Nehri'ni görerek harika manzaralar, irili ufaklı şelalelerden oluşmuş doğa harikası Bardnala Şelalesi'nde hatıra fotoğrafı çekilip Karadeniz'deki en güzel tabiat göllerden biri olan, ağaçların renklerinin göle yansıdığı doğa harikası Karagöl'e çıkıyoruz. Göl etrafında yürüyüş yapıp hatıra fotoğrafı çekildikten sonra tüm tur boyunca merakla beklediğiniz, bölgeye has alabileceğiniz tüm ihtiyaç, hediyelik alışverişlerinizi bugünümüzde bölgeden ayrılmadan almanızı sağlayacağız. Rize de yöreye has Rize Bezi (feretiko) dokuma atölyesine varıyoruz. Sunum sonrası dileyenler alışveriş imkanı bulabilirler. Daha sonra tekrar Trabzon'a doğru gelerek Maçka'dan Akarsu Yaylası Mevki'ne gelerek minibüslerimiz ile Akarsu Köyü'nden geçerek Akarsu Yayla Tesisi'ne odalarımıza yerleşiyoruz. Dere kenarındaki otelimizde leziz Dere Balığından oluşan menümüzü alarak yöreye özgü canlı müzikli eğlence de günün stresini atma imkânı yakalıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama için otelimize yerleşiyoruz.

Konaklama: Akarsu Yayla Tesisi, Zigana Park Otel

BATUM GEZİSİ Hakkında Önemli Bilgiler: *Yurtdışı çıkış harcı 50 TL’dir. **Batum ulaşım ile rehberlik hizmet bedeli olarak 75 TL araçta rehber/tur lideri tarafından nakit olarak alınır. Sınır kapısından TR plakalı otobüsümüz ile geçmek çok ciddi zaman kaybına sebep olmaktadır. Misafirlerimizin 4-5 saati bulan bekleme süresinde mağdur olmamaları için, sınır kapısından yaya olarak geçilmekte ve Gürcü plakalı otobüs ile Batum gezisini yapılmaktadır. ***Batum'a geçiş için üzerinde TC kimlik numarası bulunan, son 10 (on) yıl içinde değiştirilmiş/yenilenmiş ve HASARSIZ (yıpranmamış/kenarları ayrılmamış/makasla kesilmemiş/soğuk damgası belli olan/pvc kaplamayla düzeltilmemiş) nüfus cüzdanı yeterlidir. Nüfus cüzdanı dışında, 6 (altı) ay geçerliği olan pasaport ile geçiş yapılabilir. ***Devlet memurlarının (aile üyeleri dahil) geçiş yapabilmesi için çalıştıkları kurumdan yazılı/ıslak imzalı izin belgesi almaları gerekmektedir. Ayrıca sınır polisleri, gerekli gördüğü durumda, emeklilik sicil sorgusu yaptığı için; emekli olmuş misafirlerimize, emeklilik sicil numaralarını gösteren bir belgeyi yanlarında bulundurmalarını önemli tavsiye ederiz. ***Ebeveynleri yanında olmayan 18 yaşından küçük çocuklar için noterden tasdikli muvafakatname gerekmektedir. Ayrıca 0-18 yaş (bebekler dahil) çocuklar için nüfus cüzdanının fotoğraflı olması gerekmektedir. ***Sınır kapısındaki yoğunluktan dolayı oluşabilecek zaman kaybından BELLİMA TUR sorumlu değildir. ***Sınır kapısından geçiş yapamayan kişilere, ulaşım ile rehberlik hizmet bedeli olan 75 TL iade edilir; ancak yurtdışı çıkış harcı 50 TL iade edilmez.

BATUM TURU NEDEN EKSTRA?

1 - Batum'a giriş esnasında özellikle kimliklerden ötürü sınırı geçemeyenleri mağdur etmek istemiyoruz.
2 - Batum'a gitmek istemeyen ya da daha önce gitmiş olan kişilere zorunlu hale getirmek istemiyoruz.



7 Gün: SÜMELA MANASTIRI (Ziyaret Açıksa) - ORDU - BOZTEPE - HAVZA - AMASYA

Sabah kahvaltı sonrası Sümela Manastırı'nı ziyaret ediyoruz. (Önemli: Sümela Manastırı için 2020 yılı resmi açılış tarihi belirtilmediğinden programa alınmamıştır. Turunuz esnasında ziyarete açılmış olursa rehberiniz bugüne Sümela Manastırı'nı ekleyecektir.) Daha sonra Akçaabat'a gelerek burada Karadeniz'e özel tereyağ, peynir, bal, fındık gibi yöresel ürünler alabilmeniz için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra Ordu'ya gelerek "Boztepe'ye çıkmalı şu Ordu'ya bakmalı dedikleri" Karadeniz’in en uzun sahil manzarasını seyretmek üzere Ordu merkezden teleferik (ekstra) ile BOZTEPE’ye çıkıyoruz. Daha sonra Havza üzerinden Amasya'ya gelerek otelimize yerleşiyoruz.

Konaklama: Grand Harşena Konağı, Taşhan Otel, Emin Efendi Konağı vb. (Yeşil Irmak kenarında, şehir merkezinde tarihi konaklar)



8 Gün: AMASYA - ÇORUM - ANKARA - AFYON - UŞAK - İZMİR

Oteldeki sabah kahvaltımızın ardından Şehzadeler Şehrini gezmeye başlıyoruz. Yeşil ırmak üzerindeki dağlar da bulunan Kral Kaya Mezarlarını, Tarihi Saat Kulesi, Harşena Kalesi ve Yeşil Irmak’ın şekillendirdiği bu güzel şehirde Ferhat’ın Şirin için dağları deldiğini bilmek yetmez diyoruz ve bu aşka tanıklık etmek üzere Ferhat İle Şirin Su Kanalı’nı ve müzesini ziyaret ediyoruz. Daha sonra Mecitözü üzerinden Çorum'a varıyoruz. ÇORUM’da leblebi alışverişi için vereceğimiz molanın ardından ANKARA- AFYON- UŞAK-KULA-SALİHLİ-TURGUTLU güzergahı ile gece saatlerinde İZMİR’ e ulaşıyoruz. misafirlerimizi bindikleri duraklarda bırakarak, bir başka BELLİMA TUR seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Yeni Model Otobüs İle Ulaşım

6 Gece Otel ve Yayla Tesislerinde Konaklama

6 Sabah Kahvaltısı

6 Akşam Yemeği

2 Tane Yöresel Eğlenceler

Milli Park Giriş Ücretleri

Profesyonel Rehberlik Hizmeti

Araç İçi İkramlar

Seyahat Sigortası



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

İlk Gün Sabah Kahvaltısı                           

Öğle Yemekleri                                   

Otellerde Alınan İçecekler                                      

Müze Ören Yeri Ücretleri ve Müze Kart                               

Zilkale, Palovit, Çat Vadisi Turu 50 TL(Zorunlu Değil)

Borçka Karagöl Turu  50 TL(Zorunlu Değil)

Batum Turu  75 TL (Zorunlu Değil)

Akarsu Yaylası Minibüs  30 TL. (Zorunlu)

Yurtdışı Çıkış Harcı 50 TL (Batum Turuna Katılanlara Zorunlu)



Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamaların tamamı 4* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.

    Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

    Turlarımız da kademeli fiyat sistemi bulunmaktadır. 


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/yenilencek-duzenle
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 25.04.2024 01:07 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.