Vize ve Öğle Yemekli Şehir Turu Dahil Dubai' de 3 Gece Tur Programı

VİZE VE ÖĞLE YEMEKLİ ŞEHİR TURU DAHİL DUBAİ' DE 3 GECE

Kalkış Yerleri: İSTANBUL
Gezilecek Yerler: DUBAİ
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL DUBAİ

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Air Arabia Hava Yolları kontuarı önünde 21.30’da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yollarının G9284 tarifeli seferi ile 00.35’de (Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece) Dubai’ye hareket. Dubai yerel saati ile 05:35’de Dubai Havalimanı'na varış. Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen aracımız ile Öğle yemekli Dubai Eski Çarşılar ve Dubai şehir turumuz başlıyor.Abralara binerek başlayacağımız bu turumuzda Tekstil Pazarı, Altın Pazarı, Antik Kapalı Çarşı, elektronik, balık, et, sebze, hediyelik, parfüm ve baharat çarşıları,Sheikh Palace,Emirates Tower,Gökdelenler Caddesi,Dünya’nın tek yedi yıldızlı oteli olan Burj Al Arab, Jumeriah Bölgesi ve Palmiye adasını görülecek yerler arasındadır.Gezinin ardından öğle yemeğini alacağımız otele geçiyoruz. Öğle yemeğinin ardından otellere giriş işlemini tamamlıyoruz. Otelde kısa bir dinlenmenin ardından akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak Madinat Jumeirah / Souk Madinat & Çöl Çiğeği Burj Khaliha & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain show) turuna katılabilirler.(Fiyata Burj Khalifa Giriş Ücreti Dahil Değildir) Turumuz Madinat Jumeirah / Souk Madinat gezisiyle başlıyor.Yapay Venedik olarak da adlandıran geleneksel bu çarşının atmosferinin cazibesinden fazlasıyla etkileneceksiniz.İkinci durağımız Dünya’nın en büyük mimarisi olan Burj Khalifa. Ülkemizdeki yada diğer ülkelerdeki binaların yüksek olduğunumu düşüyorsunuz ? Bizce Burj Khalifayı gördükten sonra fikriniz değişecektir. Tasarımında çöl çiçeği Hymenocalis’ten esinlenen bu muhteşem mimari eser Dünya’nın en yüksek binası olma ünvanına sahiptir. Bu muhteşem mimarinin 124.katına kadar çıkıp muhteşem Dubai manzarsını birkez de buradan izlemenizi kesinlikle öneririz. Turumuzda 3. Durağımız ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkân kapasiteli Dubai Mall. Dubai Mall’de mola verdikten sonra Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz.Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.



2 Gün: DUBAİ

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Ferrari World turuna katılabilirler. (Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Ferrari World turu çift doz aşısı olup üzerinden 14 gün geçen misafirlerimize yapılacaktır) Turumuza dünyanın en büyük 4.camisi olan Sheikh Zayed Camii ile başlıyoruz. Cami ziyaretimizin ardından, Abu Dhabi şehir turumuzla devam ediyoruz. Hızlı ve öfkeli filminin çekildiği Ethiad kuleleri, dünyanın en pahalıya mal olmuş oteli Emirates Palace, eski çöl yaşantısının anlatıldığı Heritage Village müzesi görülecek yerler arasında. Turumuz ardından öğle yemeği molası veriyoruz. Ardından dünyaca ünlü Ferrari World’de geçiyoruz. Burada vereceğimiz fotoğraf molasının ardından Dubai’ye geri dönüyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz Akşam Yemekli Tekne Dhow Cruise (Marina) turunakatılabilirler.Dubai’nin geleneksel ahşap tekneleri ile Dubai’nin ilk kurulduğu körfezde, Deira ve Bur Dubai kıyılarında hemen hemen tüm körfezi kapsayacak şekilde seyahat ederken keyifli bir akşam yemeği eşliğinde turumuzu gerçekleştiriyoruz. Geleneksel ve modern Dubai değişimini bir arada yaşayacağımız keyifli gemi yolculuğunun ardından otelimize transfer.Geceleme otelde.



3 Gün: DUBAİ

Sabah kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Miracle Garden turuna katılabilirler. (45 Euro) Yaklaşık 18 dönümlük arazi içinde 45 milyon çiçeği bir arada barından Dünyanın en büyük bahçesinde, kendinizi masal bahçesinde gibi hissedeceksiniz. Bahçenin en şasırtıcı yönlendirinden bir tanesi ziyaretçilerin her ziyaretinde farklı bir deneyim yaşamalarını sağlamak için her mevsim çiçek tasarımlarının değiştirilmesidir. Bu farklı deneyimin ardından otelimize transfer. Saat 15.00 hareketle dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Akşam Yemekli Çöl Safari turuna katılabilirler. (75 Euro) 4X4 cipler ile çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Gezinin ardından otelimizdeyiz. Geceleme otelde.



4 Gün: DUBAİ İSTANBUL

Gezinin son günü otelde alacağımız kahvaltının ardından rehberin belirleyeceği saate kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Dubai Frame ve Dubai Outlet Center turuna katılabilirler. (45 Euro) 150 metre yüksekliğinde,93 metre genişliğinde devasa bir resim çerçevesi düşünün? Gezegendeki en büyük resim çerçevesi olarak tanımlanan Dubai Frame’da Dubai’ye çok farklı bir çerçeveden bakacağınıza emin olabilirsiniz. Vereceğimiz fotoğraf molasından sonra Dubai’nin en büyük outletlerinden biri olan Dubai outlet center’a geçiyoruz. 1200’den fazla markayı içinde barından alış veriş merkezinde vereceğimiz serbest zamanın ardından havalimanına transfer.Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yollarının G9283 sefer sayılı uçuşu ile saat 20.00’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 23.30’da varış ve turumuzun sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Air Arabia ile İstanbul (SAW) – Dubai (SHJ) – İstanbul (SAW) arası uçak bileti,Havalimanı Vergileri,

Alan – otel – alan transferleri,

Seçilecek kategori otelde 3 Gece Oda – Kahvaltı Konaklama,

Öğle Yemekli Dubai Şehir Turu,

Türkçe Rehberlik hizmetleri,

Vize Ücreti (80 Euro)

Yeşil pasaportlu misafirlere vize uygulaması yoktur. Yeşil pasaport sahipleri vize haklarını ücretsiz verilecek Akşam Yemekli Çöl Safari turu ile kullanacaklardır.



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Yurtdışı çıkış harcı

Seyahat Sağlık Sigortası (20 Euro)

Tourism Dirham / Otel Vergisi  Otel kategorisine göre belirlenen bu vergi konaklayan misafir tarafından otel resepsiyonuna direkt olarak ödenecektir)(2 ve 3 yıldızlı oteller için gecelik 10 AED (yaklaşık 3 Eur), 4 yıldızlı oteller için gecelik 15 AED (yaklaşık 4 Euro), 5 yıldızlı oteller için gecelik 20 AED (yaklaşık 5 EUR)'dir.

Ekstra Turlar ve Kişisel Harcamalar

İsteğe Bağlı Rehber ve Şöför Bahşişleri,



Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://bellimatur.com/dubai-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 10:16 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.