Olympos ve Kaş Kekova Turu Tur Programı
 ANTALYA OLİMPOS ve KAŞ KEKOVA 

Olimpos Antik Kenti - Kekova - Kaleköy - Simena - Üçağız - Batık Şehir

Türkiye'nin en ünlü tatil rotalarından biri ve eşsiz bir tekne turu imkanı!
İsteğe bağlı gece tekne ile mehtap turu, yanartaş turu, gece kulübü turu!

2 Gün 1 Gece Özel Program 999 TL !!! 

TURLAR GİDİŞ TARİHİ DÖNÜŞ TARİHİ
1.TUR 20 MAYIS 22 MAYIS
2.TUR 17 HAZİRAN 19 HAZİRAN
3.TUR 22 TEMMUZ 24 TEMMUZ
4.TUR 19 AĞUSTOS 21 AĞUSTOS
5.TUR 16 EYLÜL 18 EYLÜL
Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir.
Kalkış Yerleri: 00:45 Fahrettin Altay Ziraat Bankası Önü 01:00 Üçyol Meydan Pamukkale Ofis Önü 01:30 Bostanlı İskele 01:40 Karşıyaka Anıt 01:50 Bayraklı Üst Geçit 02:00 Bornova Metro Opet Benzinlik Önü Araçlarımız misafir kişi sayısına göre ayarlanmaktadır. Turlarımız 19,32 ve 46 kişilik araçlarla gerçekleşmektedir.
Gezilecek Yerler: ANTALYA - OLYMPOS - KAŞ
PROGRAM
1 Gün: ANTALYA - OLYMPOS

Siz değerli misafirlerimizi, 21:55 Girne Bellima Tur Ofis Önü, 22:00 Bostanlı İskele, 22:05 Karşıyaka Anıt, 22:15 Bayraklı Üst Geçit, 22:30 Bornova Ege Acil Önü, 22:40 Alsancak Lozan Atatürk Lisesi, 22:55 Üçyol Tera Pizza, 23:00 Hatay İnönü Cad. Susuz Dede Durağı, 23:10 Fahrettin Altay Kavşagı Pamukkale Önü buluşma noktalarımızdan alıyor ve yolculuğumuza başlıyoruz. (Belirtilen saatler tahmini saatlerdir. Net ve Güncel saat bilgilendirmesi turunuzdan 1 gün önce SMS/KISA MESAJ SERVİSİ ile telefonunuza gönderilecektir.)

Değerli misafirlerimiz; Belirtilen duraklardan Cuma gecesi karşıladıktan sonra Bellima Tur'un konforlu otobüsleri ve otobüs ikramları eşliğinde, yolcuğumuz başlıyor. Rehberimiz gideceğimiz bölge ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.2 Günlük tatilinizin dolu dolu geçmesini sağlamak için titizlikle hazırladığımız programız daha gitmeden sizi heyecanlandıracaktır. Sabah saatlerine doğru kahvaltımızı için restoranımız da mola verdikten sonra saat 12:00 itibariyle sırayla odalarımıza yerleşiyoruz. Olymposta'ki tüm konaklama tesisleri yarım pansiyon hizmet vermektedir ve tüm tesisler plaj bölgesine minimum 400m uzaklıkta konumlanmaktadır. Dolayısıyla sahile inerken Antik Kentimiz içerisinden yürüyüş yaparak ineceğiz. Dileyen misafirlerimiz kahvaltı sonrası hemen kıyafet değişimlerini yapıp, Olympos bölgesini odasına yerleşmeyi beklemeden gezmeye başlayabilir ve yetkili arkadaşlarımız bu sırada sizin oda hazırlığınız ile ilgileneceğinden emin olabilirsiniz. Bu güzel cennetten 1 dakika bile mahrum kalmanızı istemeyiz. Deniz,Kum,Güneş,Doğa SİZİ BEKLİYOR! Saat 19:00-20:00 arası tesisimizde akşam yemeğimizi alıyoruz. Yıldızlarla dolu gökyüzünün,tertemiz havanın şarkılarla,sohbetlerle keyfini çıkarıyoruz.Dışarıdan yiyecek/içecek getirmek serbesttir.Saatlerimiz 21:30'da geldiğinde dileyen misafirlerimizle Yanartaş Turu (Yanartaş Gezisi organizasyonumuza katılarak bugüne kadar görmediğiniz değişik bir atmosfere hazırlıklı olun. Burada yaz-kış yanan ateşleri görüyoruz. Olympos’tan çıktıktan sonra yaklaşık 20 km araçla giderek Yanartaş girişine geliyoruz. Bu noktadan yaklaşık 800 metre karanlıkta fener eşliğinde yukarı tırmanış yaparak yürüyoruz. Yürürken benim ne işim var burada gibi sesler yükselmeye başlarken, yürüyüş bittikten sonra karşılaştığınız tablo ve eşsiz manzara sonucu, “ne işim var burada” cümleleri “iyi ki” olarak değişiyor.) Ben yürümek istemiyorum diyen misafirlerimiz içinse Mehtap Tekne Turu yapıyoruz.(Adrasan sularında teknemiz ile açılıyoruz.Kendi içeceğinizi alıp yudumlayabileceğiniz bu ortamda keyifli vakit geçirmeyi ve gece yüzme olanağını bulabilirsiniz.) Bir başka alternatifimiz ise Antalya'ya gelmişken Kemer'in ünlü kulüplerinde eğlenmek istiyorum diyen misafirlerimiz için dünyaca ünlü İnferno Club'e gidiyoruz.Günümüzü sonlandırıp ertesi gün ki devam edecek programımız için dinleniyoruz.

Konaklama: Türkmen Tree House Hotel veya vb. Oteller



2 Gün: KAŞ

Otelden çıkış işlemlerimizi yapıp hiç vakit kaybetmeden 2 saatlik yolculuk yapacağımız Kaş'a doğru yola çıkıyoruz. Kaş'ta dileyen misafirlerimizle ülkemizin en iyi tekne turlarından olan KEKOVA TEKNE TURU'na katılıyoruz.(Tekne turumuz ekstra 350tl'dir. Katılmak istemeyen misafirlerimiz kaş'ta serbest zaman geçirebilir.) Bu tekne turu diğer bölgelerin turlarından ayıran bir çok farklı güzellikler var. Gideceğimiz koylar, denizin içerisindeki göreceğimiz antik eserler ile büyüleneceğiz.  Kaleköy-Simena'da bir saatlik mola veriyoruz. Türkiye'nin en güzel köyü. Köy'ün yerlilerinin sattığı dondurmayıda yemenizi şiddetle tavsiye ederiz.Kaleköy gezimizin ardından tekrar teknemiz ile bir başka koyun yolunu tutuyoruz. Bu süreçte açık büfe öğle yemeğimizi teknemizde alıyoruz. Saatlerimiz akşam 17:00'ı gösterdiğinde teknemiz limana yanaşıyor ve muhteşem bir günü geride bırakıyoruz.Kaş merkezi gezebilmeniz için 1 saatlik serbest zamanımızın ardından aracımıza yerleşiyoruz ve güzel anılarıyla birlikte tatilimizden dönüş yoluna geçiyoruz. Saat 23:00-00:00 aldığımız noktalarda bir sonraki turda görüşmek dileğiyle sizlerle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ulaşım
  • Bungalov Evlerde Konaklama
  • 1 Sabah Kahvaltısı ve 1 Akşam Yemeği
  • Seyahat Sigortası
  • Rehberlik Hizmeti
  • Araç İçi İkramlar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Kişisel Harcamalarınız
  • Yanartaş Turu ( 100 TL )
  • Mehtap Turu ( 150 TL )
  • Kaş Tekne Turu ( Öğle yemeği dahil 250 TL )


Kalkış Yerleri
    Notlar

    BİLMENİZ GEREKENLER:

    Bu programda belirtilen tüm gezi turlarında acentemiz sorumludur.

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 10 (on) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamalar en az 4* otellerde yapılmaktadır.  Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
    3- Uçaklı Turlar veya Paket içeriğinde uçak bileti olan turlar da iptal hakkı yoktur.
    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/olympos-ve-kas-kekova-turlari
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 29.03.2024 03:45 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.