Fethiye Ölüdeniz Ve Kelebekler Vadisi Tur Programı

 FETHİYE - ÖLÜDENİZ - KELEBEKLER VADİSİ 

Haftasonunuza renk katacak rota!

Kelebekler vadisinde denize girme imkanı!

YUVARLAKÇAY - KELEBEKLER VADİSİ -  BELCEKIZ PLAJI - ÖLÜDENİZ

1 Gece 2 Gün / Fethiye Merkez Konaklamalı! 
Sabah Kahvaltısı ve Akşam Yemeği Dahil!

TURLAR GİDİŞ TARİHİ DÖNÜŞ TARİHİ
1.TUR 28 MAYIS 29 MAYIS
2.TUR 11 HAZİRAN 12 HAZİRAN
3.TUR 16 TEMMUZ 17 TEMMUZ
4.TUR 13 AĞUSTOS 14 AĞUSTOS
5.TUR 10 EYLÜL 11 EYLÜL
Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir.
Kalkış Yerleri: 05:45 Bostanlı İskele 06:00 Karşıyaka Anıt 06:15 Bayraklı Üst Geçit 06:30 Konak İBB Bİnası Karşısı 06:45 Fahrettin Altay Ziraat Bankası Önü 07:00 Üçyol Meydan (Pamukkale Ofis Önü) 07:15 Bornova Metro Opet Benzinlik
Gezilecek Yerler: YUVARLAKÇAY - KELEBEKLER VADİSİ - BELCEKIZ PLAJI - ÖLÜDENİZ
PROGRAM
1 Gün: YUVARLAKÇAY - FETHİYE - ÖLÜDENİZ

Değerli misafirlerimiz; Belirtilen duraklardan Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde sizleri karşıladıktan sonra, Bellima Tur'un konforlu otobüsleri ve otobüs ikramları eşliğinde, uygun bir tesiste kahvaltı molası veriyoruz. Muğla üzerinden Gökova’ya ulaşıyoruz. Gökova yolunda muhteşem doğa manzarası fotoğrafları çekip Yuvarlakçay'a hareket ediyoruz. Keşfiniz sırasında bazı yerlerinde suların ağaçların altından çıktığını gördüğünüzde şaşıracaksınız. Tüm stresinizi atmanıza yardım edecek olan Yuvarlakçay, yazın sıcaklarından bunaldığınızda yardımınıza koşuyor. Tahta çardaklarıyla serinletici havayı size ulaştırıyor adeta. Meşhur salıncaklarında harika fotoğraflar çekilip, keyifli vakit geçireceksiniz. Yuvarlakçay'da ki vaktimizi tamamladıktan sonra Fethiye'ye doğru yola çıkıyoruz. Ölüdeniz ve Belcekız Plajında serbest zaman veriyoruz. Bu esnada dileyen misafirlerimiz denize de girebilir. Misafirlerimizden yamaç paraşütü yapmak isteyenler bu zaman dilimini değerlendirebilirler. Burada ki programımıza gerçeleştirdikten sonra otelimize yerleşiyoruz. Aksam yemeği ve konaklama otelimizde. Dileyen misafirlerimiz otel önünden kalkan araçlar ile ölüdeniz sahiline ve çarşısına gidebilir. Buradaki barlarda ve canlı müzik alanlarında vakit geçirebilir, gece pazarını gezebilir.

Not; Ölüdeniz Plajında kabin,duş,wc hizmetleri ücretsizdir.

 Konaklama: Perdikia Hill Hotel



2 Gün: KELEBEKLER VADİSİ

Sabah kahvaltı ile güne başlıyoruz. Hazırlıklarımızı yaparak otelimizden çıkış yapıyoruz. Büyülenmeye Hazır Olun! Kelebekler vadisine doğru yola çıkıyoruz. Ölüdeniz'den kalkan ve sadece vadiye transfer amaçlı kullanılan hızlı tekneler ile deniz yolculuğumuza başlıyoruz. Bugün programında sadece vadide kullanmanız gereken eşyaları yanınıza almanızı diğer eşyalarınızı otobüste bırakmanızı tavsiye ederiz. Vadide duş,tuvalet,kabin hizmetleri ücretsizdir. Kafe ve restoran bulunmaktadır. Kelebekler Vadisi, Dünya Mirasını Koruma Vakfı tarafından, Dünya üzerinde korunması gerekli 100 dağdan biri olarak ilan edilen Babadağ’ın eteklerinde bulunan koylardan biridir.Boyu 350 metreyi bulan sarp kayalıklarla çevrili olan vadi, 80’den fazla kelebek çeşidine ve özellikle Kaplan kelebeğine ev sahipliği yapar. Faralya Köyü içinde kaynağı bulunan ve 50 metrelik yükseklikten vadiye dökülen şelale muhteşem bir manzaranın oluşmasını sağlar. Burada yapılacakların başında eşsiz güzellikteki koyunda yüzmek ilk sırayı alırken sonrasında bakın neler yapabiliriz;
Vadide etrafınızda çeşit çeşit kelebekler eşliğinde bir yürüyüşe çıkabilir, sert kayalıklar arasında ve eşsiz doğası içerisinde tırmanış yapabilirsiniz. Vadide yapacağınız yürüyüşlerde yüksek sesler çıkarmamalısınız, çünkü yüksek sesler kelebeklere zarar verebiliyor.
Vadide yapabileceğiniz bir başka aktivite ise Beach Volley. Mevcut alandaki müsaitliğe göre kullanabiliyorsunuz.
Akşam üzeri vadiden tekrar tekneye binerek dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Saat 18:00 itibariyle Fethiye'den ayrılıyoruz ve saat 23:00-00:00 arası bir başka program görüşmek dileğiyle sizlerle vedalaşıyoruz.

Vadiye gelmek istemeyen misafirlerimiz otelden 12:00 itibariyle çıkış yapabilir ve serbest zaman geçirebilirler. Ölüdeniz ve Belcekız Plajına gidebilir. Fethiye bölgesinde farklı aktiviteleri rehberimizin yönlendirmesi ile tercih edebilir.(Tekne Turu, Jeep Safari, Yamaç Paraşütü)



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ulaşım
  • 1 Gece Konaklama
  • 1 Sabah Kahvaltısı,1 Akşam Yemeği (Otelde)
  • Kelebekler Vadisine Tekne Transferi
  • Seyahat Sigortası
  • Rehberlik


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Kişisel Harcamalarınız
  • Müze ve Örenyeri Giriş Ücretleri
  • 1.Gün Sabah Kahvaltısı (30 TL)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://bellimatur.com/izmir-cikisli-fethiye-kelebekler-vadisi-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 19.04.2024 16:23 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.