Yılbaşı Özel Pamukkale Termal ve Buldan Turu Tur Programı

Yılbaşı tatili ve Termal Keyfi sizleri bekliyor...

 YILBAŞI ÖZEL  

 PAMUKKALE & BULDAN TURU 

Buldan, Travertenler, Hieroplis Antik Kenti, Amfi Tiyatro, Ortaçağ Kalesi,
Müze, Balon Turu,  Bağbaşı Yaylası- Denizli 

5*PAM THERMAL&SPA HOTEL PAMUKKALE 2 GECE

Kapalı Termal Havuz & Hamam & Sauna & Buhar Banyosu

TERMAL KULLANIM HİZMETİ

UNUTULMAZ YILBAŞI GALASI FİYAT DAHİL !!!

30 ARALIK 2022 - 1 OCAK 2023 (YILBAŞINA ÖZEL PROGRAM)

(3 GÜN 2 GECE) 4199 TL GÜNDÜZ ÇIKIŞLI

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:30 GİRNE OFİS ÖNÜ, 06:40 BOSTANLI İSKELE, 06:50 KARŞIYAKA ANIT, 07:00 BAYRAKLI ÜST GEÇİT, 07:30 FAHRETTİN ALTAY ZİRAAT BANKASI ÖNÜ, 07:50 ÜÇYOL YAZIHANELER, 08:10 BORNOVA EGE ACİL ÖNÜN'den siz değerli konuklarımızı alarak ALAŞEHİR-TURGUTLU güzergâhımızda BULDAN’a ulaşıyoruz.
Gezilecek Yerler: Buldan, Travertenler, Hieroplis Antik Kenti, Amfi Tiyatro, Ortaçağ Kalesi, Müze, Balon Turu, Bağbaşı Yaylası- Denizli
PROGRAM
1 Gün: BULDAN ALIŞVERİŞ MERKEZİ - 5*PAM THERMAL OTELDE (TERMAL KEYFİ)
Sabah saat 06:30 GİRNE OFİS ÖNÜ, 06:40 BOSTANLI İSKELE, 06:50 KARŞIYAKA ANIT, 07:00 BAYRAKLI ÜST GEÇİT, 07:30 FAHRETTİN ALTAY ZİRAAT BANKASI ÖNÜ, 07:50 ÜÇYOL YAZIHANELER, 08:10 BORNOVA EGE ACİL ÖNÜN'den  siz değerli konuklarımızı alarak ALAŞEHİR-TURGUTLU güzergâhımızda BULDAN’a ulaşıyoruz.
 
Osmanlı Dönemi`nde meşhur el dokumaları ile adından sıkça bahsettirmiş Buldan`a gidiyoruz.Osmanlı padişahlarından Yıldırım Beyazıd`ın kızına gelinlik, Genç Osman`a gömlek dokumasıyla ünlenen Denizli`nin Buldan ilçesindeki gezimizde dileyen misafirlerimiz Buldan bezi alışverişi yapabilir, dileyenler tarihi sokaklarda dolaşarak o güzel Osmanlı dokusunu fotoğraflayabilir.Burada vereceğimizin serbest öğle yemek molasının ardından PAMUKKALE’ye hareket ediyoruz. KARAHAYIT’ ta  5* PAM THERMAL HOTEL’ imize giriş yapıyor ve akşam yemeği ve konaklama otelimizde


2 Gün: BALON TURU - PAMUKKALE TRAVERTENLER - HİERAPOLİS ANTİK KENTİ - YILBAŞI EĞLENCESİ

Sabah isteyen konuklarımız ekstra Balon turuna katılabilirler.(Hava koşullarına bağlı) Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, otelin aktivitelerinden termal sularından faydalanıyoruz. İsteyen konuklarımızla, rehberimizin belirlediği saatte buluşarak bu güzel otelden ayrılıyor ve beyaz cennet PAMUKKALE'ye geliyoruz.TRAVERTENLER, HİEROPOLİS ANTİK KENTİ, AMFİ TİYATRO, ORTAÇAĞ KALESİ ve MÜZE’yi gezerek, tekrar otelimize dönüyoruz. Akşam için hazırlıklarımızı yapıp, muhteşem yılbaşı balosu için eğlence dolu satler bizi  bekliyor YENİ YILA GİRİŞ yapıyoruz. Gece geç saatlere kadar eğleniyoruz. Konaklama otelimizde.



3 Gün: BRUNCH - DENİZLİ - BAĞBAŞI YAYLASI - İZMİR

Yeni yıla günaydın diyor ve öğleye kadar sürecek BRUNCH şeklinde alacağımız kahvaltının ardından, bu güzel otelimizden ayrılıyoruz. DENİZLİ merkezden 1400 metre yüksekliğe kurulmuş olan teleferik sistemiyle BAĞBAŞI YAYLASI’na çıkıyoruz. Tüm Denizli’yi gören terasta yürüyüşler yapabilir, kafelerinde manzaranın doyumsuz güzelliğinin keyfine varabilirsiniz. Bu harika görüntüleri fotoğraflarımıza ekledikten sonra, Denizli merkez’e geçiyor ve öğle yemeği için mola veriyoruz. Geri dönüş yolculuğumuza NAZİLLİ-AYDIN güzergahını takip ederek  akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz. Unutulmaz anılarımızla bir başka bir BELLİMA TUR organizasyonunda beraber olmak dileği ile siz değerli konuklarımızla vedalaşıyoruz.

 

31 Aralık Yılbaşı
19:30 20:30  Yemek Müziği
20:30-21-30  Fasıl ve Roman Şov 
21:30 22:00 Oryantal Şov
22:00 23:00 Orkestra Önder
23:00 23:30 Roman Kızlar
23:30 01:00 Orkestra Önder
01:00 02:00 Gece Menüsü

 

Yılbaşı Menüsü
Limitli İçki
Açık Büfe
Fırında Yılbaşı Hindisi, (ŞOV)
Mercimek Çorbası
Hindi Tandır
Mantar Soslu Biftek
Piliç El Basan
Somon Sarma
Kestaneli İç Pilavı
Haşlama Sebze Sote
Sigara Böreği
Bonfirit
Soslu Makarna
60 Çeşit Soğuk Meze- 40 Çeşit Tatlı-10 Çeşit Meyve

 

Gece Menüsü
İşkembe Çorba
Yoğurtlu Mantı
Sucuk Ekmek

 

**16:30 ve 17:15 arası Coffee Break ikramı olacaktır.
**0-6 Yaş grubundaki çocuklarımız için ayrı bir eğlence salonu tahsis edilecektir. Diğer yaş grupları aileleri ile birlikte gala salonuna katılabileceklerdir
**Aktivitelerimizden Termal açık-kapalı havuzlar, Termal jakuzi, Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası ve internet ücretsizdir. Bunun dışında olan içecekler, Kese-Köpük, Masajlar ve diğer kür hizmetleri ekstra ücretlendirilir
**Türkiye’nin ilk A TİPİ TIP MERKEZİ (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi) otel bünyesinde hizmete girmiştir.
**Masa düzeni otel tarafından rezervasyon önceliğine göre yapılır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Otobüs İle Ulaşım
  • 2 Gece Otel Konaklaması (5 Yıldızlı Termal Otel)
  • Yılbaşı GALA EĞLENCESİ ve YEMEĞİ LİMİTLİ İÇKİ+BRUNCH+Akşam Yemeği 
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Seyahat Sigortası

OTELDE ÜCRETSİZ HİZMETLER:  Kapalı Thermal havuz , Sauna,  Jet duş,  Macera duşu,  Türk hamamı, Fitness Center



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yeri ve Milli Park Girişi
  • Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
  • Öğle Yemekleri
  • Yılbaşı Gala Menüsü dışında Alınan Yiyecek ve İçecekler
  • Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
  • Otelde Ekstra Harcamalar
  • Kese-Köpük, Masajlar ve Diğer Kür Hizmetleri
  • Balon Turu


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.
    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.
    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.
    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.
    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.
    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
    Programdaki konaklamaların tamamı 5* otellerde yapılmaktadır. Yayla otelleri doğa şartları sebebi ile lüks değildir.
    Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.
    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.
    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.
    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/yilbasi-pamukkale-denizli-buldan-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 26.04.2024 22:02 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.