Yılbaşı Özel Kapadokya, Kayseri & Erciyes Kayak Merkezi Turu (Crystal Kaymaklı Hotel&Spa Konaklama) Tur Programı

2024 Bellimatur'un Özel Programları ile Karşılıyoruz.

 Yılbaşı KAPADOKYA

  KAYSERİ ERCİYES KAYAK MERKEZİ TURU 

Ihlara Vadisi -Kaymaklı Yeraltı Şehri-Uçhisar, Güvercinlik Vadisi, Manzara Tepesi, Avanos
Oynx Atölyeleri, Erciyes Kayak Merkezi, Üç Güzeller, Turasan Şarap Fabrikası, Ürgüp
Asmalı Konak, Balon Turu, Çömlek Atölyeleri, Paşabağları- Devrent Vadisi (Hayal Vadisi)
 Göreme Açık Hava Müzesi- Sultanhanı Kervansarayı

3 GÜN 3 GECE | 2 Gece 5* CRYSTAL KAYMAKLI HOTEL&SPA KONAKLAMA 

29 ARALIK 2023 - 1 OCAK 2024 (3 Gün - 3 Gece)

5499 TL ŞOK FİYAT!

Tüm turlarımız da kademeli fiyat değişikliği uygulanabilmektedir. Kademeli kontenjan doldukça fiyatlar artış gösterebilir.

Kalkış Yerleri: Girne Ofis Önü, Karşıyaka Anıt, Üçkuyular, Üçyol, Sabancı, Lozan, Ege Üni. Acil
Gezilecek Yerler: Uçhisar, Ortahisar, Paşabağları, Kayseri, Erciyes Kayak Merkezi
PROGRAM
1 Gün:

Akşamüzeri belirlenen saatlerde 18:00 / 20:30 arasında belirlenen noktalardan sizleri alarak yolculuğumuza başlıyoruz. Turgutlu - Salihli - Kula –  Uşak - Afyon – Konya - Aksaray (saatleri satın alma ekranında biniş yeri kısmında belirtilmiştir.) istikametini takip ederek Aksaray’a doğru devam ediyoruz.  (Buluşma noktaları ve saatleri 2 gün öncesinden telefonunuza mesaj olarak bildirilecektir.)



2 Gün:

Sabah rehberimizin belirlediği uygun bir yerde kahvaltımızı aldıktan sonra, dünyanın en büyük kanyonlarından biri olan IHLARA VADİSİ’ne hareket ediyoruz. 105 kiliseyle ve içinden akan Melendiz Çayıyla doğa ve tarihi iç içe bulabileceğiniz ve hala içinde yaşayanların olması itibariyle insana ayrı bir heyecan veren IHLARA VADİSİ’ne ulaşıyoruz. AĞAÇALTI KİLİSESİ’ni ziyaret ediyor ve Melendiz Çayı kenarında yürüyüşlerimizi gerçekleştirip, fotoğraf molaları ile bu tabiat harikası vadiye veda ediyoruz.  Sonrasında, yönümüzü  KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ’ne çeviriyoruz. Kaymaklı Yeraltı Şehri; yerin altında 7 kat olarak inşa edilmiş ve %15’i ziyarete açık olan bu yer altı şehrine dar koridorlardan giriyoruz. Kiliseler, şapeller, şırahaneler, erzak depoları, mutfak gibi sosyal yaşam alanlarını geziyoruz. Ardından, kısa bir öğle yemeği molası almak üzere UÇHİSAR’a gidiyoruz. Mola sonrasında, GÜVERCİNLİK VADİSİ’ne doğru yol alıyor ve yeryüzünde benzerine çok az rastlanan doğa harikası oluşumları görerek, bölgenin en yüksek 3 noktasından biri olan UÇHİSAR KALESİ’ni fotoğraflıyoruz. Bir sonraki gezi noktamız  Kapadokya’nın en güzel manzarasının izlendiği MANZARA TEPESİ olacak.  Fotoğraf çekimi, çay  kahve molasının ardından, KAPADOKYA’nın en güzel manzarasının izlendiği MANZARA TEPESİ’nde fotoğraflarımızı çekiyoruz. Ardından AVANOS’ ta, bölgede çıkan değerli taşları görmek üzere ONYX ATÖLYELERİ’ne uğruyoruz.. Burada onyx taşını,  işin üstadı ustaların elinde nasıl şekillendiğine şahit olacaksınız. Dünyanın farklı yerlerinden getirilen taşlarında işlendiği ve değerli takılar haline getirilen bu atölyelerde, gezimiz sonunda dileyen konuklarımız alışveriş yapabilecek.  Günün sonunda Avanos’ta bulunan 5* CRYSTAL KAYMAKLI HOTEL & SPA yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, Türkiye’nin en gözde Kayak Merkezlerinden biri olan, ERCİYES KAYAK MERKEZİ’ne gidiyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanda,  isteyenler kayak yaparken, dileyenlerde, kar üzerinde doğa yürüyüşleri yapabilir ve eşsiz fotoğraf kareleri yakalayabilirler. Arzu eden konuklarımız ise ERCİYES KAYAK MERKEZİ’ nde bulunan otellerin Cafe ve Restaurantlarında kar manzarası eşliğinde kahvelerini keyifle İçebilirler. Daha sonra, şapkalı Peribacalarının bulunduğu, Kapadokya'nın simgesi ÜÇ GÜZELLER Peribacalarını görmeye gidiyoruz. Fotograflarımızla bu güzellikleri ölümsüzleştirdikten sonra, bölgede yaklaşık 4000 yıldır üretiminin yapıldığı TÜRKİYE’ nin en büyük şarap fabrikalarından biri olan TURASAN ŞARAP FABRİKASI’na uğruyoruz. Dileyen konuklarımız alışveriş yapabilecekler. Ardından ÜRGÜP merkezine geçiyor ve bölgenin tanıtımına önemli katkısı olan aynı zamanda ÜRGÜP'ün büyük konaklarına örnek alarak görebileceğimiz ASMALI KONAK dizisinin çekildiği konağı ziyaret ediyoruz. Turumuzun sonunda otelimize dönüyor ve akşam için hazırlıklarımızı yapıp, dileyen misafirlerimizle ekstra düzenlenecek limitsiz alkollü ve alkolsüz içeceklerin dahil olduğu, MEŞHUR TÜRK GECESİ'ne gidiyoruz. Gece geç saatlere kadar eğleniyoruz. Konaklama otelimizde.



4 Gün:

Sabah, erken saatlerde isteyen konuklarımızla, BALON TURU’na (hava şartları uygun olursa, ekstra) katılıyoruz. Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, 4000 bin yıldır bölgede babadan oğula, dededen toruna Kızılırmak’ın toprağından yapılan Çömlekçilik sanatını görmeye, ÇÖMLEK atölyelerine gidiyoruz. Böylece bir tezgâhın başına oturup, ustanın yardımı ile kendi ellerinizle çömleğinizi yapma imkânınız olacak. Turumuzun devamında  PAŞABAĞLARI olarak bilinen, bölgenin en büyük ve çok başlı peri bacalarının birarada olduğu mevkii de, Peri Bacalarının arasında keyifli gezintiler yapıyoruz. Buradan, Kapadokya’nın büyüleyen köşelerinden biri daha olan DEVRENT VADİSİ veya HAYAL VADİSİ olarak adlandırılan bölgeye gidiyoruz. Burada hayal gücünüzü kullanabileceğiniz ve gezerken de eğlenebileceğiniz çok sayıda insan ve hayvan şekilli fantastik peri bacaları bulunmakta. Devrent Hayal Vadisi, sizleri bir masal diyarında gibi hissettirecek. Fotoğraf çekimi takiben,  kayalık göreme olarak bilinen ve zamanında manastır yaşantısının hüküm sürdüğü GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ’ne hareket ediyoruz.Kaya kiliselerini; Rahipler Manastırı, Rahibeler Manastırı, Azize Barbara Şapeli, Elmalı Kilise, Yılanlı Kilise, Yemekhane ve Kiler yapılarını gezerek, rehberimizin anlatımlarını dinliyoruz. Birbirinden keyifli anlar ve anılar biriktirdiğimiz Kapadokya’ya veda ediyor ve yol güzergâhımızda tarihi ipek yolu üzerindeki Selçuklu mimarisi hanlarından en büyüğü olan SULTANHANI KERVANSARAYI’nı panoramik olarak görüp, vereceğimiz mola sonrası, gece yarısı geç saatlerde İZMİR’e dönüyoruz. Bir başka BELLİMA TUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Otobüs İle Ulaşım
  • Belirtilen Tüm Çevre Gezileri ve Turlar
  • 2 Gece Otel Konaklaması
  • 2 Kahvaltı 2 Akşam Yemeği
  • Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • ​Müze, Ören Yeri ve Milli Park Girişleri
  • Öğle Yemekleri
  • Otel’de belirlenen ekstralar
  • Molalarda Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
  • Türk Gecesi
  • Balon Turu (Hava şartlarına göre) ya da balon izleme
  • Kayak takımı,Kızak, Kar Motoru, Kayak Kıyafeti Ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    BİLMENİZ GEREKENLER:

    Bu programda belirtilen tüm gezi turlarında acentemiz sorumludur.

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 10 (on) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamalar en az 4* otellerde yapılmaktadır.  Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
    3- Uçaklı Turlar veya Paket içeriğinde uçak bileti olan turlar da iptal hakkı yoktur.
    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/yilbasi-kapadokya-erciyes-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 24.04.2024 12:18 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.