Uçaklı Gap ve Diyarbakır & Portakal Çiçeği Festivali Turu Tur Programı

Tatilin En Keyiflisi BELLİMATURPORTAKAL ÇİÇEĞİ FESTİVALİ Deneyimini Sizin için Hazırladı.

 Uçakla GAP ve DİYARBAKIR 

 Adana Portakal Çiçeği Festivali Turu (2022) 

5 Gün 4 Gece 4-5 Yıldız Otellerde Konaklama Farkıyla

Direkt Uçuş Konforu:
İZMİR - ADANA | ADANA - İZMİR
Portakal Çiçeği Festivalinde Muhteşem Manzaralara Şahit Olacaksınız...

ADANA, ANTAKYA, GAZİANTEP, MARDİN, MİDYAT, ADIYAMAN
ŞANLIURFA, DİYARBAKIR

Eğlence, Kültür ve Lezzet Turu
Tarihin Sıfır Noktası
Göbeklitepe & Harran Farkıyla
Halfeti'de Tekne Turu, Nemrut'ta Gün Batımı
Adana'da
Portakal Çiçeği Festivali
Şanlıurfa'da Sıra Gecesi ve Diyarbakır Gezisi

(5 GÜN-4 GECE) FESTİVALE ÖZEL TARİH
21-25 Mart 2022

Kalkış Yerleri: Adnan Menderes Havaalanı
Gezilecek Yerler: ANTAKYA - GAZİANTEP - MARDİN – MİDYAT – ŞANLIURFA - ADIYAMAN - DİYARBAKIR - ADANA
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - ADANA - ANTAKYA

Sabah belirlenen saatlerde siz değerli misafirlerimiz ile İzmir Adnan Menderes Havaalanında belirlenen saatte buluşuyor (Dileyen misafirlerimiz transfer hizmetinden yararlanabilir.), check-in işlemlerimiz sonrasında SUNEXPRESS Havayollarına ait 07:00 İzmir - Adana uçağıyla Adana'ya hareket ediyoruz. Adana Şakirpaşa Havaalanında bizleri bekleyen otobüsümüz ve rehberimizle buluşuyor, Antakya'ya doğru turumuza başlıyoruz. Kahvaltı (ekstra) molamızın ardından Antakya’da ilk olarak zengin Anadolu medeniyetlerinin yaşanmış ihtişamının sergilendiği ANTAKYA ARKEOLOJİ ve MOZAİK MÜZESİ’ni geziyoruz. Künefesi ile ünlü Antakya’da künefenin tadına bakıyor, rehberimizin anlatımlarını dinledikten sonra tüm dillerin ve dinlerin yaşadığı mistik Antakya sokaklarını fotoğraflıyoruz. HABİBİ NECCAR CAMİ’ni gördükten sonra ST.PIERRE KİLİSESİ’ni ziyareti ve HARBİYE ŞELALELERİ’ni ziyaret ediyoruz. Daha sonra otelimize doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama: 4* Dedeman Park Otel veya 4* Büyük Veliç Otel



2 Gün: GAZİANTEP - HALFETİ - HARRAN - ŞANLIURFA

Sabah kahvaltımızın ardından GAZİANTEP’te Dünya’nın en büyük mozaik müzesi olan Zeugma Mozaik Müzesi’ni ziyaret ediyoruz. Daha sonra Türkiye’nin en eski kahvehanelerinden meşhur Tarihi Tahmis Kahvesi, Bakırcılar Çarşısı, Zincirli Bedesten görülecek yerler arasındadır. Yöresel alışveriş ve Dünyaca ünlü baklavanın tadına bakmak için serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın ardından güneydoğunun saklı cenneti HALFETİ’ye Birecik üzerinden gidiyoruz. Birecik Baraj suları altında kalan medeniyeti, arzu edenler ile göl üzerindeki tekne turumuz (ekstra) ile keşfediyoruz. Bu gezimizin ardından medeniyetler beşiği HARRAN’a gidiyor ve KÜLTÜR EVİ’ni geziyoruz. Bu güzel günün sonunda otelimize yerleşiyoruz. Otelimizde akşam yemeğimizi aldıktan sonra dileyen misafirlerimiz ile lobide buluşup güneydoğu bölgesinin simgesi olan SIRA GECESİ'ne gidiyoruz. (Ekstra)

Konaklama: 4* Dedeman Otel veya Urhay Cave Boutique Hotel



3 Gün: ŞANLIURFA - GÖBEKLİTEPE - MARDİN

Oteldeki sabah kahvaltımızın ardından peygamberler şehri ŞANLIURFA’yı gezmeye başlıyoruz. HALİL-ÜR RAHMAN CAMİİ – BALIKLI GÖL – RIZVANİYE CAMİİ ve Hz.İbrahim’in doğduğu mağarayı geziyoruz. Daha sonra insanlığın tarihini değiştiren, bilinen tüm tarihi tapınaklardan bile eski yaklaşık 12.000 yıllık bir geçmişi olan tarihin en eski tapınağı GÖBEKLİTEPE ziyaret edeceğimiz ilk nokta oluyor. Viranşehir – Kızıltepe üzerinden taşın dile geldiği birçok medeniyete ev sahipliği yapan MARDİN’e gidiyoruz. UNESCO tarafından Dünya kültür mirası olarak kabul edilen Mardin’de MARDİN MÜZESİ – LATİFİYE CAMİİ – KIRKLAR KİLİSESİ – ZİNCİRİYE MEDRESESİ – TARİHİ POSTANE – ŞEHİDİYE CAMİİ – DEYRÜLZAFERAN MANASTIRI gezip göreceğimiz yerler arasında. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

Konaklama: 4* Yay Grand Otel



4 Gün: MİDYAT - HASANKEYF - KÂHTA - NEMRUT - ADIYAMAN

Sabah Kahvaltı sonrası tarihi sokaklarında büyüleneceğimiz MİDYAT’a gidiyor ve MOR GABRIEL MANASTIRI’nı geziyoruz. , ‘’Sıla’’ ve ‘’Adını Kalbime Yazdım’’ dizilerinin de çekildiği ve daha birçok diziye ev sahipliği yapan Midyat Konuk Evi‘ni geziyoruz. Süryani – Müslüman ortak mahallelerinde gezip vereceğimiz serbest zamanda telkâri gümüş alış verişi yaptıktan Dicle Nehri’nin hayat verdiği, Ilısu Barajı’nın yapımı ile birlikte sular altında kalacak olan tarihi HASANKEYF’e gidiyoruz. Burada yapacağımız kısa bir yürüyüşün ardından EL RIZK CAMİİ’yi ziyaret ediyoruz. KARAKUŞ TÜMÜLÜSÜ ve CENDERE KÖPRÜSÜ’nü görüp KAHTA’da dolmuşlarla (ekstra 40 TL.) NEMRUT DAĞI’na doğru yola çıkıyoruz. 2150 metre yükseklikte Dünyanın sekizinci harikası “krallar dağı” olarak da anılan Nemrut’ta güneşin batışının seyredeceğiz.  Konaklama ve akşam yemeği otelimizde…

Konaklama: 4* Grand Isias Otel veya 4* Rabat Otel



5 Gün: ADANA - İZMİR

Oteldeki sabah kahvaltımızın ardından Adana’ya gidiyoruz. İlk durağımız Adana’nın tarihi simgelerinden Adana TAŞ KÖPRÜ oluyor. Seyhan nehri üzerinde yer alan Taş Köprüyü fotoğrafladıktan sonra buradan SABANCI CAMİİ’ni ziyaret ediyoruz. Sonrasında yapacağımız kısa bir yürüyüşle Ramazanoğulları döneminin Adana’daki en anıtsal yapısı olan ADANA ULUCAMİİ’ne ulaşıyoruz. Yapıyı rehberimizin anlatımları eşliğinde gezip fotoğrafladıktan sonra yine kısa bir yürüyüşle Adana SAAT KULESİNE gidiyoruz. Yolumuz üzerinde Adana’nın uzun yıllar başkentliğini yaptığı Ramazanoğulları beyliğine ait olan ve halk arasında dünyada yapıldığı günden bu yana ayakta kalan en eski ev olarak bilinen Ramazanoğlu Konağını görüp saat kulesine ulaşıyoruz. Saat Kulesi'ni gördükten sonra 2013 yılından itibaren her yıl düzenlenen, Türkiye'nin ilk düzenlenen festivali olan ADANA PORTAKAL ÇİÇEĞİ FESTİVALİ'ne gidiyoruz. Bu güzel festivalde serbest zaman verdikten sonra havaalanına gidiyoruz. Adana - İzmir direkt uçuşu ile İzmir Adnan Menderes Havalaanı'na varıyor (Transfer hizmetinden yararlanan misafirlerimiz alndıkları noktalara geri bırakılacaktır.), bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle sizlerle vedalaşıyoruz.

-

UÇUŞ BİLGİLERİ:

3 Nisan İzmir - Adana Gidiş 07:00 | 7 Nisan Adana - İzmir Dönüş 21:35 (Havaalanı buluşma 05:45) 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

İzmir - Adana , Adana - İzmir arası Uçak Bileti

4 Gece Otel Konaklaması

4 Sabah Kahvaltısı, 3 Akşam Yemeği (Şanlıurfa Hariç)

Programda Belirtilen Tüm Turlar ve Transferler

Profesyonel Rehberlik Hizmeti

Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Otel’de Yapılan Ekstra Harcamalar

Tüm Öğlen Yemekleri

Halfeti Tekne Turu

Şanlıurfa'da Yemekli Sıra Gecesi

Nemrut Minibüs ve Shuttle

Müze ve Ören Yeri Girişleri

Programda Ekstra Olarak Belirtilen Hizmetler

Kişisel Harcamalar



Kalkış Yerleri
    Notlar

    BİLMENİZ GEREKENLER:

    Erken rezervasyon fiyatı her tarih ve otobüste ilk 10 koltuk için geçerlidir.

    Tur kayıt esnasında SIRA GECESİ için katılım bildirmek zorunludur.

    Bu programda belirtilen tüm gezi turlarında acentemiz sorumludur.

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 10 (on) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamalar en az 4* otellerde yapılmaktadır.  Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

    Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
    3- Uçaklı Turlar veya Paket içeriğinde uçak bileti olan turlar da iptal hakkı yoktur.
    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/izmir-cikisli-ucakli-gap-ve-portakal-cicegi-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 23.04.2024 15:08 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.