Nikfer Kayak Merkezi, Davraz Kayak Merkezi ve Salda Gölü Turu (1 Gece Konaklama) Tur Programı

SÖMESTR VE KIŞ SEZONU 2 GÜN 1 GECE (2023)

 NİKFER KAYAK MERKEZİ, DAVRAZ KAYAK MERKEZİ

ve SALDA GÖLÜ TURU 

NİKFER KAYAK MERKEZİ ve DAVRAZ KAYAK MERKEZİ ile Birlikte!

 1 Gece Konaklama Kişi Başı 2899 TL'den itibaren

Otel'de Kapalı Havuz, Hamam ve Sauna

2 GÜN 1 GECE | SABAH KAHVALTISI VE AKŞAM YEMEĞİ DAHİL !

ŞOK FİYATLA KAÇIRILMAZ FIRSAT!!!  

Kalkış Yerleri: Girne Ofis Önü,Bostanlı İskele, Karşıyaka (Yunuslar,Anıt), Üçkuyular, Üçyol, Lozan, Ege Acil Önü
Gezilecek Yerler: Nikfer Kayak Merkezi, Salda Gölü , Isparta, Davraz Kayak Merkezi
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - NİKFER KAYAK MERKEZİ - OTEL KONAKLAMA

Sabah saat 06:00 - 07:10 arası sizleri Girne Ofis, Bostanlı İskele, Karşıyaka Anıt, Lozan, Üçyol, Üçkuyular, Ege Üni. Acil buluşma noktalarından alarak Tabiat'ın Zirvesine doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Buluşma noktası saatleri, rehber ve araç bilgisi turunuzdan 1 gün önce SMS (Kısa Mesaj) olarak bildirilecektir.

Yolda uygun bir yerde alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, AYDIN- NAZİLLİ güzergahından ardından NİKFER KAYAK Merkezine doğru ilerliyoruz. Kayak merkezine vardığımız zaman dileyen misafirlerimiz telesiyejlerle yukarı çıkabilir, kızaklarla kayabilir, bol bol kar topu oynayarak keyifli vakit geçirebilirler.Fotoğraflarımızla bu güzel anları ölümsüzleştirdikten sonra Isparta’ daki OTEL’imize giriş yapıyoruz. Akşam yemeğine kadar otelin aktivitelerinden faydalanıp, Kapalı havuzunun keyfini çıkarıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: DAVRAZ KAYAK MERKEZİ - SALDA GÖLÜ - İZMİR

Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıyoruz, DAVRAZ KAYAK MERKEZİNE doğru yola çıkıyoruz. Kayak merkezinde telesiyejlerle zirveye çıkarak, kayak ve snowboard yapabilir veya Telesiyej ile Eğirdir Gölü’nü yukarıdan seyderip, karlar üzerinde kartopu oynayarak, kış güzelliklerini yaşabilirsiniz, muhteşem kar manzarısı görüntülerimizden sonra keyifli bir gezinin sonunda SALDA GÖLÜ’ne doğru yola çıkıyoruz  Salda göül kenarında mola vererek, cennet bölgeyi fotoğraflıyoruz. verici bu ortamın tertemiz havasını soluyarak, muhteşem manzaraya karşı göl kenarında mola veriyoruz. Serbest zaman sonrasında Isparta – Burdur – Serinhisar – Denizli üzerinden İzmir’e dönüyor, başka bir BELLİMA TUR gezisinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Yeni Model Otobüs İle Ulaşım
  • Belirtilen Tüm Çevre Gezileri ve Turlar
  • 1 Gece Otel Konaklaması
  • Otelde 1 Sabah Kahvaltısı
  • Otelde 1 Akşam Yemeği
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Otel’de Yapılan Ekstra Harcamalar
  • Tüm Öğlen Yemekleri
  • Molalarda Alınan Yiyecek ve İçecekler
  • Müze ve Ören Yeri Girişleri


Kalkış Yerleri
  • GİRNE CADDESİ (BELLİMA TUR OFİS ÖNÜ) (05:30)
  • BOSTANLI İSKELE (05:40)
  • KARŞIYAKA ANIT ÖNÜ (05:50)
  • BORNOVA EGE ACİL ÖNÜ (06:10)
  • ÜÇYOL TERRA PİZZA ÖNÜ (06:30)
  • FAHRETTİN ALTAY SHELL BENZLİK ÖNÜ (06:45)
Notlar

Bu programda belirtilen tüm gezi turlarında acentemiz sorumludur.

Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 14 (on dört) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

Programdaki konaklamalar en az 4* otellerde yapılmaktadır.  Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.

Rehberimiz gerekli gördüğü durumlarda; programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.


İptal Şartları

1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
3- Uçaklı Turlar veya Paket içeriğinde uçak bileti olan turlar da iptal hakkı yoktur.
2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

https://bellimatur.com/izmir-cikisli-davraz-kayak-merkezi
MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
0232 220 01 02


Bu çıktı 26.04.2024 11:54 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.