İzmir Çıkışlı Çanakkale Turu Tur Programı

İzmir Çıkışlı Çanakkale Turu

ŞEHİTLERİMİZİ ANMAYA GİDİYORUZ!

23 - 24 Mart 2019

4 Yıldızlı Merkez'de AKOL OTEL'de Y.P. Konaklama Farkıyla...

Şeytan Sofrası, Cunda Adası, Truva Antik Kenti,

Gelibolu Yarımadası ve Şehitlik..

399 TL

Kalkış Yerleri: Üçkuyular, Üçyol - Girne Ofis Önü, Lozan, Ege Üni Acil, Karşıyaka Anıt
Gezilecek Yerler: Şeytan Sofrası - Cunda - Truva - Gelibolu
PROGRAM
1 Gün: İzmir - Şeytan Sofrası - Cunda Adası - Truva

Sabah erken saatlerde (tur çıkmadan 2 gün önce sms olarak bildirilecek.) siz değerli misafirlerimiz ile Üçkuyular Ziraat Bankası, Üçyol Otobüs Yazıhaneleri, Atatürk Lisesi, Ege Üni. Acil, Karşıyaka, Bostanlı, Mavibahçe buluşuyoruz ve keyifli yolculuğumuza başlıyoruz. İlk olarak Aliağa’da ufak bir ihtiyaç ve kahvaltı molası sonrasında Ayvalık Şeytan Sofrasına varıyoruz. Şeytan Sofrasında eşsiz manzara eşliğinde çaylarımızı yudumluyoruz. Daha sonra Cunda Adası’na varıyoruz. Burada sakızlı Türk kahvelerimizi yudumlarken rehberimizden bilgileri dinliyoruz. Daha sonra Truvalı mı yoksa Spartalı Helen mi olarak anılacağı konusunda hala tartışmaları devam eden, Helen ile Paris’in aşkı uğruna kendini feda eden bir şehir Troya Antik Kenti ve yeni açılan Troya Müzesini ziyaret ediyoruz. Daha sonra Çanakkale’ye doğru devam ediyoruz ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Konaklama: Çanakkale Merkez 4 Yıldızlı AKOL OTEL



2 Gün: Gelibolu - Şehitlik - Aynalı Çarşı- Truva Atı - İzmir

Sabah kahvaltımızın hemen ardından şehitlikler ile müzeleri gezmek üzere otelimizden ayrılıyoruz. Yaklaşık 30 dakikalık bir yolculuk sonrası Çanakkale Feribot İskelesi’ne varıyoruz. Buradan Gelibolu Yarımadası’na geçiyoruz. Atalarımızı anmak ve o günleri rehberimizin eşsiz ve şiirsel anlatımı ile tekrar yaşıyoruz. Çanakkale Deniz Savaşları! Bu anlamlı haftada Çanakkale Zaferi'ne şahit olmak ve şehitlerimizi anmak için sırası ile Seyit Ali Çavuş Heykeli, Abide i Hürriyet, Morto koyunda Fransız Mezarlığı, Seddülbahir Kalesi, Yahya Çavuş AnıtıAnzak Koyu, Arı burunu, 57. Alay Anıtı, Conkbayırı, Kabatepe Müzesi'ni ziyaret ediyoruz. Feribot iskelesine geri dönüyoruz. Brad Pitt’in oynadığı Troy filminde gördüğümüz ve daha sonra Çanakkale’ye hediye edilen Truva Atı'nı görüyoruz. Daha sonra Nusrat Mayın gemisini görüyor ve Aynalı Çarşı’yı için kısa bir serbest zaman veriyoruz. Daha sonra İzmir’e doğru yola çıkıyoruz. Gece geç saatlerde sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki turumuzda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Yeni Model Otobüs İle Ulaşım

Belirtilen Tüm Çevre Gezileri ve Turlar

1 Gece 4* Otel de Konaklama

Otel de 1 Sabah Kahvaltısı

Otel de 1 Akşam Yemeği

Profesyonel Yerel Rehberlik Hizmetleri

Araç İçi İkramlar

Mesleki Sorumluluk Sigortası



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Otel’de Yapılan Ekstra Harcamalar

Müze ve Ören Yeri Girişleri veya Müze Kart

Öğle Yemekleri

İlk Gün Sabah Kahvaltı

Son Gün Akşam Yemeği



Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://bellimatur.com/izmir-cikisli-canakkale-turu
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 23.04.2024 22:46 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.