Hafta Sonuna Özel Afyon Termal Turu - 5*Akrones Thermal Hotel Tur Programı

 AFYON TERMAL TURU 

5*AKRONES THERMAL&SPA HOTEL (2 Gece)

Kapalı Termal Havuz & Hamam & Sauna & Buhar Banyosu

(3 Gün-2 Gece) 849 TL Gündüz Çıkışlı 

Otelimizin Hizmetlerinden ve Olanaklarından yararlanabilir.

Hem de termal sularda bu stresli dönemde kendinizi rahatlatabilirsiniz...

 1.Tur: 15-17 Ocak  2.Tur: 22-24 Ocak (Sömestre)  

3.Tur: 29-31 Ocak (Sömestre)  4.Tur: 5-7 Şubat (Sömestre) 

Kalkış Yerleri: Girne Ofis Önü, Karşıyaka Anıt, Üçkuyular, Üçyol, Sabancı, Lozan, Ege Üni. Acil, Manisa, Akhisar, Balıkesir, Susurluk
Gezilecek Yerler: Afyon Termal Turu - 5*Akrones Thermal Hotel
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - AFYON - 5*AKRONES THERMAL OTEL (TERMAL KEYFİ)

Sabah belirlenen saatlerde, belirlenen noktalardan (tur başlangıç tarihinden 2 gün önce belli olacaktır.) siz değerli misafirlerimizi alarak Kula, Uşak üzerinden Afyon'a doğru yola çıkıyoruz. Yolda alacağımız molalarımızın sonrasında Afyonda bulunan 5*Akrones Thermal Otel'e varıyoruz.otelimizin imkanlarından yararlanmak üzere Termal havuzlar, sauna ve hamamlardan ücretsiz faydalanıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: TÜM GÜN TERMAL KEYFİ

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından akşam saatlerine kadar tesisimizin zengin termal sularından yararlanabilirsiniz. Thermal & Spa merkezimizde SPA' dan sonra sağlıklı yaşama dair birçok hizmet vardır. Fitness merkezi son teknolojik ekipmanlara sahip olup, squash (duvar topu), termal havuzlar, özel aile banyoları, kaydıraklı kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, ısıtmalı açık yüzme ve çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, jakuzi, buhar banyoları, kuaför, masaj odaları, çamur banyoları, cilt ve vücut bakımları, epilasyon, solaryum, tuz odası, Garra Rufa (Dr. Balıklar)balık terapisi fizik tedavi üniteleri ile hizmet vermektedir. Ayrıca bayanlara özel kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Termal havuzlarımız bay ve bayan ayrı konumlandırılmıştır. Misafirlerimizin kişisel bakım ve dinlenme ihtiyaçları, konusunda deneyimli uzman ekip ve teknolojik üniteler ile gerçekleştirmektedir. 

Tesiste Ücretsiz Aktiviteler: Termal havuz, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, bay-bayan ve karışık yüzme havuzları, Fitness Center, Squash, masa tenisi, bilardo, çocuk kulübü ve kablosuz metro ethernet internet dahildir.

Tesiste Ücretli Aktiviteler: Masajlar, cilt bakımları, çamur banyoları, aroma terapiler, özel aile banyoları, çamaşırhane hizmeti, doktor ve konaklama paketi dışında alınan bütün yiyecek ve içecekler.

Sauna, Türk hamamı, kar çeşmesi, macera duşları ve havuzlardan ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

 


3 Gün: AFYON - İZMİR

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından 12:00'e kadar otel aktivitelerimizden yararlanıyoruz. Öğle saatlerinde üzülerek tesisimizden ayrılıyor ve Öğle yemeği için mola veriyor. Sonrasında  İzmir' doğru hareket ediyoruz. Bir sonraki organizasyonunda görüşünceye dek sizlerle üzülerek vedalaşıyoruz. 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Yeni Model Otobüs İle Ulaşım

2 Gece 5* Akrones Thermal Otel Konaklaması

Otelde 2 Sabah Kahvaltısı

Otelde 2 Akşam Yemeği

Araç İçi İkramlar

Mesleki Sorumluluk Sigortası

Termal Havuz ve Hamam Kullanımı



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Otel’de Yapılan Ekstra Harcamalar

Otel'de Alınacak SPA, masaj, kür vb. Harcamalar

Tüm Öğlen Yemekleri

Masaj Ücreti

Özel Aile Kabini



Kalkış Yerleri
    Notlar

    BİLMENİZ GEREKENLER:

    Bu programda belirtilen tüm gezi turlarında acentemiz sorumludur.

    Turun gerçekleştirilmesi için yeterli katılımcıya ulaşılamadığı takdirde, asgari 10 (on) gün önce haber vermek şartıyla, acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Turun iptal edilmesi durumunda ödenen ücret, katılımcıya ödendiği biçimde iade edilecektir.

    Katılımcılar, araca bindikleri noktada bırakılır. Ayrıca farklı noktalarda duraklama/yolcu indirme yapılmamaktadır.

    Turlarda, hava, yol ve olağanüstü durumlardan ötürü değişiklik yapma hakkı, acentemizde saklıdır.

    Tur sırasında unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine/gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi veya turlar yapılmaz. Bu gezi veya turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    Programdaki konaklamalar en az 5* otellerde yapılmaktadır.  Aynı standartlarda olmak koşuluyla otellerde değişiklik yapılabilir.

    Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası ibrazı zorunludur. Acentemiz bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    Öngörülmesi mümkün olmayan sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya rehberimizin belirlediği saatlere misafirlerin uymamaları sebebiyle, tur programında belirtilmiş olmasına rağmen, yapılamayan gezilerden acentemiz sorumlu değildir.


    İptal Şartları

    1- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’de devlet birimlerinden alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
    3- Uçaklı Turlar veya Paket içeriğinde uçak bileti olan turlar da iptal hakkı yoktur.
    2-Tur Programımız minumum 35 ve üstü kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışndan 14 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Bellima Tur tarafından bildirilecektir. Yeterli katılım olmayan turlar da acentalar arası birleştirme yapılabilir. Bu istisnai durumda koltuk numaraları değişebilir ama fiyat değişmez. Bu koşulda katılımcı yeni koltuk numarasını kabul etmez ise kayıtsız şartsız tura katılmaktan cayabilir.

    https://bellimatur.com/izmir-cikisli-afyon-termal-tur
    MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
    Girne Blv. No:115/A Nergiz Mh. Karşıyaka - İzmir
    0232 220 01 02


    Bu çıktı 26.04.2024 06:19 tarihinde verilmiştir. MAPE EMLAK İNŞ. VE TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.